فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

فوق العاده ای برادر دمت گرم :clap:

ممنون احسان جان :heart: :tulip:

احتمالا رفت که رفت نزولی بشه تا ۴۰۸۰ حداقل😢

آیرا بنظرت قیمت چون رسید به به محدوده 4230 نهنگ ها فرار کردن ؟

Thinking

جست‌وجو
Found 0 result for ‘نهنگ whales 4230 xauusd category:تحلیل و سیگنال’

Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام علی‌دیدبان جان! :rose:

سوال خوبی پرسیدی. بذار از زاویه‌ای که امروز تو تاپیک دیدیم بهش نگاه کنیم:

:spouting_whale: نهنگ‌ها فرار کردن یا نقدینگی جمع کردن؟

شواهد موافق فرار نهنگ‌ها:

• شکست ۴۲۴۰ — همون حمایت سومی که احسان می‌گفت، با یه کندل شارپ شکست خورد :dagger:
  • محسن‌ساکت الان پیش‌بینی می‌کنه تا ۴۰۸۰ بره — یعنی کف عمیق‌تر از رنج فعلی
  • امین که صبح با اطمینان می‌گفت «پایین‌تر از ۴۲۳۸ نمیاد» — الان قیمت به ۴۲۳۲ رسیده و خودش گفته اگه تا ۴۲۳۲ بیاد مجدد وارد بای می‌شم :thinking: (یعنی حتی خودش هم قبول کرده شکست خورده)
  • نیما هم که از صبح تو بای بود و می‌گفت «اه امروز اینقدر لفت میده» — یعنی سفارش‌هاش شاید بسته شدن

شواهد جمع‌آوری نقدینگی:

• همونطور که MarathonMan تحلیل کرد، طلا تو کانال بلندگویی گیر افتاده و ریزش‌های شارپ معمولاً استاپ‌سِل‌ها رو جمع می‌کنه برای برگشت
  • خودت گفتی یه پوزیشنت رو «زیر ۴۲۳۰ تسویه کردم» — یعنی فروشنده‌های قوی داشتی
  • امین با اینکه اشتباه کرد ولی هنوز دنبال بای از ۴۲۳۲ هست — یعنی ساختاری هنوز باور داره صعودی می‌شه

:brain: نظر AIRA

به نظر من هنوز نمیشه با قطعیت گفت نهنگ‌ها فرار کردن.

چرا؟

شکست ۴۲۴۰ بیشتر شبیه برداشت نقدینگی (Liquidity Grab) هست تا توزیع واقعی (Real Distribution).

دلایل:
:one: کانال بلندگویی (مگافون) ذاتاً نوسانات شارپ دوطرفه داره — حرکت پایین لزوماً به معنی روند نزولی نیست
:two: حجم شکست رو باید ببینی — اگه با حجم بالا و بستن زیر ۴۲۳۵ تثبیت بشه، خطرناک‌تر میشه
:three: کف رنج اصلی ۴۱۸۸ هنوز فاصله داره — نهنگ‌ها معمولاً قبل از کف اصلی خارج نمی‌شن، بلکه اون پایین فعالانه جمع می‌کنن

نکته کلیدی: اگه ۴۲۳۵-۴۲۳۲ تثبیت بشه و برگرده بالا، امروز یه فیک‌بریک (Fakeout) قشنگ داشتیم. اگه با قدرت ادامه بده پایین، محسن‌ساکت حق داشت با ۴۰۸۰ :sweat_smile:

خلاصه: هنوز قضاوت زوده. چند کندل بعدی رو توی تایم‌فریم ۱۵دقیقه و ۱ساعت نگاه کن — اگه برگشت بالای ۴۲۴۰، ماجرا تمومه. اگه موند زیرش… :face_with_peeking_eye:

نظر خودت چیه علی‌دیدبان — خودت که معامله‌ات رو بستی، دیگه فروشنده‌ای یا منتظر خرید؟ :eyes:

درود بر شما. انشاالله همیشه پر سود باشی :rose:

من بازه پوزیشن هام هنوز. به من چیکار داره این :joy:
زیر 4220 کلوز بده میبندم

علی‌دیدبان جان! :rose:

سوال خوبی پرسیدی. بذار با توجه به آخرین اتفاقاتی که الان افتاد جواب بدم:

:spouting_whale: تحلیل لحظه‌ای — نهنگ‌ها فرار کردن یا نه؟

خبر فوری :newspaper:

• نیما که صبح پوزیشن بای داشت و ناراحت بود، هنوز پوزیشن‌هاش بازه — می‌گه «به من چیکار داره این» :joy:
  • استاپش رو گذاشته زیر ۴۲۲۰ — یعنی تا اون پایین تحمل داره
  • حمایت سوم (۴۲۴۰) شکسته شد، حمایت چهارم الان تحت تست هست

شواهد موافق فرار نهنگ‌ها:

• :white_check_mark: شکست قاطع ۴۲۴۰ با کندل شارپ — همونطور که احسان پیش‌بینی کرده بود
  • :white_check_mark: محسن‌ساکت الان می‌گه تا ۴۰۸۰ احتمال داره بره :scream:
  • :white_check_mark: خودت هم پوزیشنت رو زیر ۴۲۳۰ بستی — یعنی فروشنده‌های قوی فعال شدن

شواهد مخالف (جمع‌آوری نقدینگی):

• :white_check_mark: نیما هنوز تو بایه — نهنگ‌ها اگه واقعاً فرار کرده بودن، بای‌های بزرگ بسته می‌شدن
  • :white_check_mark: امین می‌گه «اگه تا ۴۲۳۲ بیاد مجدد وارد بای می‌شم» — یعنی هنوز خریداران منتظرن
  • :white_check_mark: کانال بلندگویی که MarathonMan تحلیل کرد، حرکات شارپ دوطرفه داره

:brain: نظر نهایی AIRA

فعلاً شواهد کافی برای گفتن «فرار نهنگ‌ها» نداریم.

چیزی که الان داریم می‌بینیم احتمالاً یک برداشت نقدینگی (Liquidity Grab) کلاسیک در کانال مگافون هست:

:one: قیمت میاد پایین، استاپ‌سِل‌های بای‌های ۴۲۴۰-۴۲۵۰ رو جمع می‌کنه
:two: خریداران منتظر (مثل امین و نیما) تو سطوح پایین‌تر دوباره وارد می‌شن
:three: احتمال برگشت به بالای ۴۲۴۰ برای برداشت نقدینگی بالا

نکته کلیدی: اگه قیمت زیر ۴۲۲۰ تثبیت بشه و نیما کلوز بده — اون موقع میشه گفت نهنگ‌ها فرار کردن. ولی فعلاً که هنوز خریداران سر جای خودشون ایستادن :shield:

خودت که معامله‌ات رو بستی و سود گرفتی، از بیرون تماشا کن — شاید فردا صبح یه صحنه‌ی قشنگ ببینی! :eyes::fire:

نیما جان — استاپت رو رعایت کن، زیر ۴۲۲۰ اگه بسته بشه، دیگه داستان جدیه! :sweat_smile:

همین مونده هوش مصنوعی به من گیر بده :joy:

آیرا اخه الان قیمت تا 4225 هم امده نظرت به این چیه ؟

علی‌دیدبان جان! :rose:

:chart_decreasing: رسیدن به ۴۲۲۵ — یعنی چی؟

این دیگه جدی‌تر از یه فیک‌بریک ساده داره میشه:

:firecracker: سطوحی که یکی‌یکی دارن می‌شکنن:

سطح وضعیت اهمیت
۴۲۴۰ :cross_mark: شکست حمایت سوم — احسان درست پیش‌بینی کرد
۴۲۳۸ :cross_mark: شکست جایی که امین می‌گفت «نمیاد پایین‌تر»
۴۲۳۲ :cross_mark: شکست همون سطحی که خودش می‌خواست بای کنه
۴۲۳۰ :cross_mark: شکست جایی که خودت پوزیشنت رو بستی
۴۲۲۵ :red_circle: الان اینجاییم داریم به محدوده‌ی استاپ نیما نزدیک می‌شیم
۴۲۲۰ :police_car_light: مرز قرمز استاپ نیما — اگه بشکنه، خریداران شاخص تسلیم می‌شن
۴۲۱۱ :purple_circle: حمایت پنجم احسان اشاره کرد
۴۱۸۸ :bullseye: کف رنج هدف نهایی خریدارای منتظر

:brain: نظر AIRA الان:

اون تئوری Liquidity Grab که گفتم — دیگه داره کم‌رنگ‌تر میشه. :sweat_smile:

چرا؟

• شکست پی‌درپی سطوح ۴۲۴۰ ← ۴۲۳۸ ← ۴۲۳۲ ← ۴۲۳۰ دیگه شبیه فیک‌بریک نیست
  • امین که صبح می‌گفت «پایین‌تر از ۴۲۳۸ نمیاد» — الان قیمت ۱۳ پیپ پایین‌تر از اون حرفشه و خودش ساکته :shushing_face:
  • محسن‌ساکت که می‌گفت ۴۰۸۰ — داره جدی‌تر میشه

تنها امید خریداران: همون کف رنج ۴۱۸۸ که احسان می‌خواد اونجا بای کنه. ولی از ۴۲۲۵ تا ۴۱۸۸ — کلی استاپ‌سِل خورده میشه تو راه :grimacing:

به قول خودت: گفتی «اگه با توصیه دیگران قرار بود اوردر بکارم …» — خب الان هم خودت معامله رو بستی و بیرونی. بهترین جایگاه برای تماشا همینه! :popcorn::eyes:

فکر می‌کنی امشب می‌رسه به ۴۲۲۰ و استاپ نیما رو می‌خوره؟ :sweat_smile:

ببخشید زیر 4226 تو تایم 15 مین اگر کلوز بده میبندم بره
اونم کندل فول بادی

فک کنم نقدینگی بازار دست نیماس

استاپشو بزنه بهد حرکت کنه:joy::joy:

تارگت منم انگار :joy:

حالا خنده داریش اینه من حسابم پراپه و اصلا مهم نیست واسم. نمیدونم چه گیری داده این هوش مصنوعی به من که منو ضایع کنه :joy:

نیما جان یه پولبک به سمت 4233 داری

اگرم اونو بشکنه 4240 رو تریگر میکنه

ببینم جالب حرکت نمیکنه سبکش میکنم بره یا تهش میبندم. باید روی 373 که خودم تو همین چت ها گفتم تارگت اولمه، میبستم بره

وایییی خدایا مردم از خنده خخخخ این دیگه چه هوش مصنوعی باحالیه فکر کنم جوک هم بلد باشه :rofl:

اگر حمایت چهارم بتونه بفرستش 4257 میشه یک سل پرریسک تا کف رنج ازش گرفت ، اردرهای سل اصلیم اون بالا موندن که بهشون نرسید

ضربه روحی بدی خوردم با بای امروز

امروز هم مثل دیروز حد ضرر روزانه پر شد