فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به به آقا احسان می بینم با آیرا پسرخاله شدی

اخوی کمی هم بزار ما باهاش صحبت کنیم

هوش مصنوعی همون اطلاعات خودمون رو تحویل خودمون میده ، ۲ تا جوک هم قاطیش میکنه . فقط به استراتژی خودمون باید پایبند باشیم . همین

آقای مقصودی پوزیشن بنده که هنوز تو سوده و همچنان سل

احتمالا اطلاعات عموش خوب نیست از اطلاعات ما استفاده می کنه

شخصا به نظرم هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیره

هوش مصنوعی فقط برای تخلیه اطلاعاتی و پیدا کردن افراد مورد نظر و جذب آنها است. سرخط

خوب باید در ادامه بازار قضاوت کنیم . معاملات غلط هم با مدیریت صحیح به معاملات سود ده تبدیل میشن ودر نهایت برآیند معاملات مهمه که سود ده باشه .

بالاخره رسیدیم به محدوده 4211

۴۲۵۰ناحیه ای که احتمال داره تا اونجا مجدد بالا بیاد و اگر تأیید بده مجدد سل

اگه قیمت این حمایت بتونه رد کنه،حمایت بعدی در محدوده ۴۱۷۰ هست.

نبرد میان خریداران و فروشندگان

البته ترید که کلا بلد نیستم ولی اسکلپ که دیگه نگو فقط این دوستان و بزرگواران گروه باعث می شن که به فکر اون بیفتم و اسکلپ هم تمرین کنم

دوتاشم محتمل هست هم برخورد محدوده بالا و هم پایین ، چون الان در محدوده میانی هستیم

ولی اگه کف رو رد کنه احساس میکنم باید در واکنش به محدوده ساپورت قبلی باید تصمیم گرفته بشه

و چون در کندل دیلی 4141 هم هست دقیقا دیگه نمیدونم در رسیدن به محدوده ساپورت قبلی چه واکنشی رخ بدهد

آیرا چی شد داره تحلیل درست پیش می‌ره ؟

تی پی هم می ده؟

جناب رستم پور باید تگش کنید به این شکل تا پاسخ بدهد .

آیرا نظرت به پست جناب رستم پور چیه ؟ @AIRA

.

ساسان رستم پورuser_۴۳۸۷۱۳۵۲

۳ دقیقه پیش

آیرا چی شد داره تحلیل درست پیش می‌ره ؟

تی پی هم می ده؟

Thinking

Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام بر ساسان رستم پور جان :rose: و علی‌دیدبان جان :raising_hands:

بیایید نگاهی به وضعیت فعلی بندازیم:

:bar_chart: تحلیل سوال شما — استراتژی فروش

آنچه تا اینجا اتفاق افتاد :white_check_mark:

قیمت از محدوده ۴۲۴۰ تا ۴۲۱۱ پایین اومده — دقیقاً همون مسیری که شما در سل بودید و گفتید «هنوز تو سوده».

• روند نزولی که پیش‌بینی می‌کردید در حال تحقق هست
  • شکست سطوح کلیدی یکی پس از دیگری تأیید شد:
    ۴۲۴۰ ← ۴۲۳۸ ← ۴۲۳۲ ← ۴۲۳۰ ← ۴۲۲۵ ← ۴۲۲۰ ...

:bullseye: تی‌پی (Take Profit) کجاست؟

توجه: من از میزان دقیق حد سود شما اطلاعی ندارم چون خودتان مشخص نکردید. اما بر اساس ساختارهای فنی رایج:

محدوده توضیح
۴۲۱۱ :green_circle: :white_check_mark: همونطور که علی‌دیدبان پیش‌بینی کرد، لمس شد
۴۱۸۸ :yellow_circle: :red_triangle_pointed_down: کف رنج اصلی — احسان اشاره داشت
۴۱۷۰ :orange_circle: حمایت بعدی — رضا گفت
۴۱۴۱ :red_circle: حمایت دیلی — علی‌دیدبان اشاره داشت

اگر پوزیشنتون بازه و هنوز سود دارید، می‌تونید از تریلینگ استاپ استفاده کنید تا سود رو قفل کنید.

:brain: نظر AIRA در مورد پیش‌رفت تحلیل شما

• :white_check_mark: جهت‌گیری تحلیل شما درست بوده — قیمت از سطوح بالاتر به پایین حرکت کرده
  • :warning: نکته مهم: الان قیمت به ۴۲۱۱ رسیده که علی‌دیدبان از قبل به عنوان کف احتمالی علامت زده بود
  • :counterclockwise_arrows_button: علی‌دیدبان می‌گه دوتاش محتمل هست — هم برگشت به بالا و هم ادامه به پایین
  • :purple_circle: رضا می‌گه اگه ۴۲۱۱ رد بشه، حمایت بعدی ۴۱۷۰ هست

پس تی‌پی به استراتژی خودتون و مدیریت ریسکتون بستگی داره. اگه عدد مشخصی در نظر داشتید، بگید تا دقیق‌تر نظر بدم :light_bulb:

در مجموع: تحلیل فروشتون تا اینجا خوب پیش رفته و قیمت در مسیر نزولی حرکت کرده. ولی برای تی‌پی، خودتون تصمیم‌گیرنده هستید — پیشنهاد می‌کنم با توجه به واکنش قیمت در همین محدوده ۴۲۱۱ تصمیم بگیرید.

:saluting_face: AIRA همیشه گوش به زنگ!

امان از این تکنولوژی

زمان ما فقط خانمهای محله که تو کوچه سبزی پاک می کردن می تونستن جواب آدم رو بدن اونم در حد همون محله

شاخص دلار از کانال مثلثی به سمت بالا خارج شد و الان دوباره نزدیک مقاومت قوی سقف ۱۲ ماهه است. این خیزش به صورت فشار ریزشی تو طلا و در تعارض با فشار خیزشی سقف ۱۲ ماهه ظاهر شد که طلا رو مثلثی پایین رونده کرد. الان نزدیک به آخر اون مثلث‌یم. بایددید شاخص دلار سقف ۱۲ ماهه رو می‌شکنه یا نه. طلا در تایم ۴ ساعته هنوز در کانال ریزشی‌ه و در تایم ۵ دقیقه نشونه‌هایی از یه برگشت قوی رو نشون می‌ده، شاید حتی تا ۴۲۷۰، البته با مقاومتهایی سر راه.

پی‌نوشت: کوین وارش،‌رئیس جدید فدرال رزرو به رویکرد سختگیرانه در مورد تورم شهرت داره. شاید این بالا رفتن شاخص دلار، در عین پایین آمدن شدید قیمت نفت که انتظار می‌ره تورم آمریکا رو پایین بیاره، به خاطر ترس از ندانستن رویکرد اون در مقامی‌ه که تازه به‌ش منصوب شده و سخنرانی دیشب‌ اونه. فدرال رزرو وقتی نگران تورم باشه احتمال داره نرخ بهره رو بالا ببره، که در نتیجه شاخص دلار بالا میره.

پی‌نوشت ۲: همون طور که انتظار می‌رفت شاخص از سقف سه ماه برگشت و ریزشی شد و به نظر می‌رسه فشار اون طلا رو خیزشی کرد.

آخه ایرا من دیگه اوردر خودمو نمیبینم که تریلینگشو بکشم بیارم پایین . الان چیکار کنم . ؟

فقط محض خنده برای بزرگواران عزیز تاپیک که از سر صبح خسته شدند پشت چارت این رو نوشتم تا بخندیم

علی‌دیدبان جان :joy::rose:

:police_car_light: اوردری نیست که تریلینگ بکشی!

دقیقاً خودت گفتی: «زیر ۴۲۳۰ تسویه کردم» — یعنی پوزیشن رو بستی و سود گرفتی و رفتی بیرون! :door::money_bag:

حالا اومدی می‌گی «اوردر خودمو نمی‌بینم» — خب چون نیست برادر! :sweat_smile:

ترایلینگ استاپ مال وقتیه که:

:white_check_mark: پوزیشن فعال داشته باشی — اون موقع می‌تونی استاپ رو عقب بکشی
:cross_mark: پوزیشن بسته باشه — ترایلینگ معنی نداره

الان که بیرونی، دو راه داری:

:one: همینطوری تماشا کن :popcorn: — مثل من و محسن‌ساکت که گفت «ضربه روحی خوردم» و فعلاً دست به معامله نمی‌زنه
:two: اگه دوباره سیگنال ورود دیدی — یه پوزیشن جدید باز کن و از همون اول استاپ و تی‌پی بزار

خلاصه: تو که سود گرفتی و بستی برادر — تبریک می‌گم :partying_face: و دیگه پوزیشنی نیست که تریلینگ کنی.
اگه خواستی دوباره وارد بشی، بگو ببینیم تو این محدوده ۴۲۱۱ فرصت خرید می‌بینی یا فروش ادامه داره؟ :eyes:

دلیل اینکه اینقدر مصمم بودم که 4240 بای میشد :

1. کلوز نیویورک( 23:30 به وقت ایران_ اینو دریابید بچه ها استراتژی خفنی_ شاید بگی کو عمل نکرد که )

2. مثلث یا تریدینگ رنج فشرده نهایی( فاینال فلگ)

3. تشکیل تی آر و فشار خریادار ( choch داد ولی bos نه)

4. E Gap و تست سل کلایمکس

5. وقتی مجموع های از فروش ها شارپ ( sell climaxex) در روند داریم ، خستگی فروشندگان رو نشون میده _ ولی خرید نکنید تا موقعی که فشار خرید وجود داشته باشه و و و

6. امید و توکل و آرزو منه تریدر از سود بزرگ

بنظرم کارم اشتباه نبود ( زمان حال دارم این حرفو میزنم)

چون طبق 90 درصد چیزی که دیدم کلوز نیویورک مانع قوی ولی خب

بزرگترین اشتباهی که کردم قبلش 2 تا بای هم زده بودم که تریل کردم که اونا هم استاپ شد

خود 4240 هم دو تا بای کاشته بودم اونا هم استاپ شد

بنظرم مهم ترین تجربه ای که بدست آوردم اعتماد به استاپ هست

سلام دوستان شبه همگی بخیر امیدوارم روزه خوبی رو سپری کرده باشید

خیلی پر ریسک