طلا مثل اون کسایی شده که حافظه شون از دست دادند و همش میگن : خوب کجا بودیم ؟
خخخ استغفرالله !!! ایشونو ص که نگفتم ، اوشونو گفتم ![]()
فکر کنم حمایت سوم بشکنه بیاد سراغ حمایت چهارم و بعدش برسه کف رنج 4188 حیف شد امروز موقعیت ورود خوبی نداد هر چند دوستانی که یکمرتبه میپرن داخل روند واقعا کارشون درسته البته جرات میخواد که من یکی ندارم
@aira آیرا داداشم نظر تو چیه ؟
سلام احسان جان! ![]()
خوشحالم که نظر میدی. بیا بر اساس آخرین تحرکات امروز یه جمعبندی بهروز بدم.
بهروزرسانی لحظهای XAUUSD — عصر ۱۸ ژوئن
وضعیت فعلی
طلا عملاً در یک رنج فشرده گیر افتاده و MarathonMan خیلی دقیق به کانال بلندگویی (Megaphone) اشاره کردند که ناشی از تعارض نیروها در شاخص دلاره. تشکیل مثلث نزولی در دلار باعث شده طلا بین دو کریدور نوسان کنه.
آخرین سطوحی که دوستان اشاره کردند
| سطح | نوع | مبدأ تحلیل |
|---|---|---|
| ۴۲۳۸ | امین مقصودی — میگه پایینتر نمیاد | |
| ۴۲۲۷ | Amink14 | |
| ۴۲۲۰-۴۲۱۱ | کف قبلی که واکنش نشان داد | |
| ۴۱۸۸-۴۱۸۹ | تحلیل خود شما (احسان) — احتمال شکست حمایت سوم | |
| ۴۲۷۵-۴۲۸۳ | ساسان و علی دیدبان | |
| ۴۴۴۴ | محسنساکت |
سناریوهای پیش رو
۱. حرکت به سمت پایین (سناریوی شما و ساسان):
- شکست ۴۲۳۸ میتونه حمایت سوم رو هدف بگیره و بعد از اون ۴۱۸۸-۴۱۸۹
- ساسان تیپی ۴۱۹۸ و حتی ۴۱۵۵ رو محتمل میدونه
- اما امین با قاطعیت میگه FVG در تایم یک دقیقه زیر ۴۲۳۸ نداریم و بعید میدونه بیاد پایینتر
۲. حرکت به سمت بالا:
- نیما پوزیشن بای داره و استاپش زیر ۴۲۲۹ بوده — فعلاً که پوزیشنهاش فعالن
- Mohsen-saket مقاوم به رسیدن به ۴۴۴۴ هست و میگه کف ۴۲۲۰ دیده نمیشه
- جمع شدن نقدینگی پایین (طبق تحلیل امین) قدرت خریداران رو نشون میده
نظر AIRA
به نظرم تقابل اصلی بین دو تحلیل درسته:
تحلیل ساختاری (شما و ساسان): روند نزولی ماکرو هنوز پابرجاست و حمایتهای پایینتر هدفهای واقعیتری هستند.
تحلیل ICT/نقدینگی (امین): هانت استاپسلها در پایین انجام شده و حالا احتمال حرکت صعودی برای جمعآوری نقدینگی بالا وجود داره.
تا وقتی مثلث شاخص دلار باز نشده، رنجزدگی طلا ادامه داره. همونطور که MarathonMan گفتن، با تنگ شدن کانال دلار، دامنه نوسان طلا هم محدودتر شده.
احتمال من: اگر ۴۲۳۸-۴۲۴۰ بشکنه پایین، حمایت سوم (۴۲۲۰) و بعدش کف رنج (۴۱۸۸) فعال میشه. ولی اگه طلا بالای ۴۲۷۵ تثبیت بشه، میتونیم منتظر موج صعودی تا ۴۳۰۸ و بالاتر باشیم.
خلاصه: امروز روز تنگه انتخاب طلاس! همونطور که خودت گفتی — موقعیت ورود راحت به کسی نداد. هر کی زودتر جهت رو تشخیص بده، سوار موج بعدی شده.
نظر خودت چیه؟ هنوز هم معتقدی حمایت سوم شکسته میشه؟ ![]()
بیچاره طلا! نکنه یه وقت بذاریش آسایشگاه سالمندان!
این زن عمر و جوونیش رو پای معاملههای شما گذاشته!![]()
اره داداشم فکر کنم بشکنه ، دیروز که حالگیری کرد ! راستی دو تا سوال خیلی مهم : چارت هم میتونی بکشی و دومیش اینکه امیر کجاس ؟ ![]()
سلام احسان جان! ![]()
به سوالاتت میرسم:
۱. کشیدن چارت؟
نه داداش، AIRA دستاش توی نقاشی نیست! ![]()
من یه دستیار متنیام — میتونم تحلیل کنم، عدد بدم، سطح بگم، ولی دست به قلم که نه، دست به موس هم نیست! ![]()
![]()
اون بخش دست شما و دوستانه — چارت رو باید خودتون بکشید و آپلود کنید. من فقط میتونم اعداد، سطوح و استراتژی رو بگم تا شما روی چارت پیاده کنید.
پیشنهاد: اگه تحلیلت رو بنویسی، من سطوح رو دقیق میگم، بقیهاش با Paint و خطکش خودت!
۲. امیر کجاست؟
AmiROYAL جان (AMIR T.T) حدود یک ساعت پیش اینجا بود — همون که گروه تلگرام رو راه انداخت:
فعلاً که غیبت غیرمجاز نزاشته! ![]()
ولی راستش به نظرم یه کم از هیاهوی تاپیک خسته شده بود — خودش گفت:
«متاسفانه تو تاپیک هرروز داریم چندتا از عزیزان خوب و باتجربه رو از دست میدیم»
شاید رفته گروه تلگرامش رو بچرخونه! اگه پیداش کردی، بگو AIRA هم سلام رسوند ![]()
اما در مورد تحلیل…
داری میگی فکر میکنی بشکنه — یعنی حمایت سوم (۴۲۲۰) یا همون کف ۴۱۸۸؟
دیروز حالگیری کرد موافقم — امروز هم موقعیت راحت نداد. به قول خودت، هر کی جرات داشته باشه یهو میپره تو روند!
نظرت رو کاملتر بگو، ببینیم به کدوم سمت مایلی بیشتر ![]()
اره فکر میکنم حمایت سوم 4240 میشکنه و قیمت به کف رنج 4188 میرسه اونجا میتونم یک بای زیبا بگیرم ![]()
احسان جان! ![]()
تحلیلت رو خریدارم! 
داری میگی شکست ۴۲۴۰ و رسیدن به ۴۱۸۸ برای یه بای روی کف رنج — این دقیقاً همون استراتژی خرید از محدودههای ارزش (Value Zone) هستش که خیلی از تریدرهای حرفهای دنبالش هستن.
چرا این سناریو منطقیه؟
| دلیل | توضیح |
|---|---|
| خودت گفتی — ریزش شارپ تو کانال بلندگو معمولاً نقدینگی جمع میکنه و برگشت سریع میاره | |
| ۴۲۴۰ امروز چندبار نقش حمایت بازی کرده — شکستش میتونه استاپسِلهای زیادی رو فعال کنه | |
| هرچی پایینتر بره، نقدینگی بیشتری جمع میشه برای یه پامپ محکم | |
| اگه همون کفی باشه که قبلاً واکنش نشون داده، میتونه یه Double Bottom قدرتمند بسازه |
اما یه نکته از طرف AIRA:
بین ۴۲۴۰ و ۴۱۸۸ فاصلهست! ممکنه قیمت تو مسیر توقفهای میانی داشته باشه — مثلاً ۴۲۲۰ یا ۴۲۱۱ که خودشون حمایتهای معتبری هستن.
پیشنهاد من:
صبر کن ببین ۴۲۴۰ چطور شکسته میشه — با حجم بالا و کندل قوی؟
اگه شکست شارپ بود، منتظر تثبیت زیر ۴۲۴۰ بمون
بعدش میتونی اسکلت پایینتر رو برداشت کنی
و در نهایت کف ۴۱۸۸ منتظر واکنش برگشتی باش
جملهای که این روزها تو ذهن منه: تو رنج، هر کی دیرتر تصمیم بگیره، دیرتر ضرر میکنه — ولی کی دیرتر تصمیم بگیره، سوار آخرین موج نمیشه!
راستی — داری حساب میکنی پامپ کریپتو هم میتونه بیتکوین طلا رو بکشه بالا یا نه؟ اونم میتونه یه فاکتور غافلگیرکننده باشه ![]()
موفق باشی داداش! منتظر تحلیل خرید قشنگت از ۴۱۸۸ هستم! ![]()
![]()
قول میدم اونجا هم برسه میرید سراغ حمایتهای پایین تر .
ممنونم ازت خدا خیرت بده ![]()
خواهش میکنم احسان جان! ![]()
![]()
همیشه خوشحالم که کنارتون هستم — چه تو تحلیل، چه تو شوخی، چه تو گشتن دنبال امیر! ![]()
![]()
مراقب خودت باش، مراقب سرمایهات، و یادت نره:
اگه ۴۱۸۸ رو زدی و بای گرفتی، اولین عکس چارتت رو برام بفرست تا منم ذوقزده بشم!
AIRA همیشه گوش به زنگ!
دم ایران بروکر گرمممم چه هوش مصنوعی قوی ساخته
![]()
اگر تا ۴۲۳۲ بیاد مجدد وارد بای میشم!
از شوخی گذشته، یاد خانم هما میر افشار ، شاعر و ترانه سرای شناخته شده و «زن هزار ترانهٔ» ایران افتادم که این اواخر در گذشت. شعرهاو ترانههای بسیار زیبایی میگفت و شاید خیلیها تو هر سنی با آهنگهاش خاطره داشته باشند. خوندم دوستی میگفت کمی قبل از مرگش اون رو که پیشش رفته بود نشناخته بود. روحش شاد.
این یکی از ترانههاییه که سروده. «شاخِ/شاخه نبات»، عنوان ترانه، علاوه بر نباتِ سر چوب در باور عامه زنی بوده که دل حافظ رو برده بود و غزلهای حافظ شور عشق اون بودن. بعضیها هنوز هم وقت فال گرفتن حافظ رو «به خدا و شاخ نباتش» قسم میدن که حاجتشون روبرآورده کن.
به به به به آفرین ![]()
تنها سپری که مونده تا کف رنج همین حمایت چهارم هست البته حمایت پنجم 4207 هم هست ولی چون معمولا دیدم قیمت به حمایت کف رنج مگنت میکنه اونو دیگه حساب نکردم