فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خیلی بعید می‌دونم اگه بخواد بره بالا تا ۴۲۲۷ رو بیاد پایین! چون حتی توی یک‌دقیقه هم fvg باز نداریم پایین‌تر از ۴۲۳۸

چقدر این مویینگها عالی هستن :star_struck:

طبق قوانینی که وجود داشت و نوشتم اوردر4258 رو نگه داشتم

کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری از سرمایه گذار برتر درخواست برداشت بزنم و چقد طول میکشه واریز کنن؟

چرا اونجا گرفتمش ؟

طبق M15 باید ریجکت قدرتمند رو میدیدم مگر نه فست اسکلپ های 4275 رو TP زدم

4155.82 هم شاید بهش برسه

بنده ریسک فری کردم برم به زندگی برسم پول نون پنیر فردا در اومد وقت بخیر

اگه سریع پول میداد که سرمایه گذار برتر نمیشد :wink:

چند روزه واریز میکنه مگه؟

من شما عزیزان را به بای توصیه می‌کنم!

از 4189 بهتر نیست ؟ فکر کنم بخواد یکسری به اون موقعیت بزنه میشه کف رنج البته احتمال اشتباهم زیاده

من مجدد عدد 4444 رو بدست آوردم+ بلاک 5 دقیقه گذشته

احتمالا تا اونجا بره و احتمالا کف 4220 رو نبینه

چطور محاسبه کردید ؟ میشه توضیح بدید ولو مختصر .

اپدیت:

یک صدم دستی باز کردم و یک صدم هم از پوزیشن هایی که داشتم باز شد. دو صدم دیگه اش موند.

کاش دو صدم دیگه هم خودم دستی میزدم و بیخیال اعدادم میشدم. اه حالمو بهم زد امروز اینقدر که لفت میده

عرض کردم پایین‌تر از ۴۲۳۸ نمیاد! @amink14

توصیه‌ی اکید هم کردم که بای بگیرید! :grin:

حمایت سوم که دیروز مثل برگ چغندر بود امروز چه فعاله :joy: کلا امروز بجز موقعیت صبح و این شدوی که بالازد موقعیت خوبی برای سل نداده اینکه شارپ میریزه خیلی بده اگر حالت کنگره دار ریزش کنه خیلی سود میده

خیلی عالی گفتی امین جان فقط لحنت منو یاد کسی انداخت که زیاد دل خوشی ازش ندارم :joy:

موافقم دیگه نخواستم ریسک کنم امروز و فردا دیگه معامله نمیزنم با دوتا استاپ و یه ریوارد هجده امروز رو تموم میکنم، همگی خسته باشید، امیدوارم هفته خوبی رو گذرونده باشید :blue_heart:

به سوارکاری و شنا هم توصیه می‌کنم پس :joy:

امروز ساعت ۱۶:۰۰ دو خبر با اهمیت متوسط داشتیم که مقدار اعلام شدهٔ هر دو فشار خیزشی آورد روی دلار . این فشار در تعارض بود با فشار ریزشی ناشی از مقاومت به نسبت قوی سقف ۱۲ ماههٔ شاخص دلار که ظاهرا حاصل این تعارض شده یه مثلث پایین رونده تو شاخص دلار که پایین و بالا رفتن شاخص تو این مثلث فشار متناوبی روی طلا می‌یاره و باعث شده طلا بره تو کانال بلندگویی (megaphone). به نظر می‌رسه تا وقتی مثلث شاخص دلار بسته بشه یا شاخص ازش بیرون بیاد طلا تو این کانال بمونه. البته از پایین کانال طلا در حال حاضر مقاومت به نسبت قوی ۴۲۴۰ رو داریم که شاید محدود کنه نوسان رو.

پی‌نوشت: با تنگ شدن کانال نزولی شاخص دلار ،همون طور که انتظار نوسان‌های- به ظاهر- ناشی از اون در طلا هم دامنه‌ش کم شد.