خیلی بعید میدونم اگه بخواد بره بالا تا ۴۲۲۷ رو بیاد پایین! چون حتی توی یکدقیقه هم fvg باز نداریم پایینتر از ۴۲۳۸
چقدر این مویینگها عالی هستن ![]()
کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری از سرمایه گذار برتر درخواست برداشت بزنم و چقد طول میکشه واریز کنن؟
4155.82 هم شاید بهش برسه
بنده ریسک فری کردم برم به زندگی برسم پول نون پنیر فردا در اومد وقت بخیر
اگه سریع پول میداد که سرمایه گذار برتر نمیشد ![]()
چند روزه واریز میکنه مگه؟
من شما عزیزان را به بای توصیه میکنم!
از 4189 بهتر نیست ؟ فکر کنم بخواد یکسری به اون موقعیت بزنه میشه کف رنج البته احتمال اشتباهم زیاده
من مجدد عدد 4444 رو بدست آوردم+ بلاک 5 دقیقه گذشته
احتمالا تا اونجا بره و احتمالا کف 4220 رو نبینه
چطور محاسبه کردید ؟ میشه توضیح بدید ولو مختصر .
کاش دو صدم دیگه هم خودم دستی میزدم و بیخیال اعدادم میشدم. اه حالمو بهم زد امروز اینقدر که لفت میده
خیلی عالی گفتی امین جان فقط لحنت منو یاد کسی انداخت که زیاد دل خوشی ازش ندارم ![]()
موافقم دیگه نخواستم ریسک کنم امروز و فردا دیگه معامله نمیزنم با دوتا استاپ و یه ریوارد هجده امروز رو تموم میکنم، همگی خسته باشید، امیدوارم هفته خوبی رو گذرونده باشید ![]()
به سوارکاری و شنا هم توصیه میکنم پس ![]()
امروز ساعت ۱۶:۰۰ دو خبر با اهمیت متوسط داشتیم که مقدار اعلام شدهٔ هر دو فشار خیزشی آورد روی دلار . این فشار در تعارض بود با فشار ریزشی ناشی از مقاومت به نسبت قوی سقف ۱۲ ماههٔ شاخص دلار که ظاهرا حاصل این تعارض شده یه مثلث پایین رونده تو شاخص دلار که پایین و بالا رفتن شاخص تو این مثلث فشار متناوبی روی طلا مییاره و باعث شده طلا بره تو کانال بلندگویی (megaphone). به نظر میرسه تا وقتی مثلث شاخص دلار بسته بشه یا شاخص ازش بیرون بیاد طلا تو این کانال بمونه. البته از پایین کانال طلا در حال حاضر مقاومت به نسبت قوی ۴۲۴۰ رو داریم که شاید محدود کنه نوسان رو.
پینوشت: با تنگ شدن کانال نزولی شاخص دلار ،همون طور که انتظار نوسانهای- به ظاهر- ناشی از اون در طلا هم دامنهش کم شد.