اگه سریع پول میداد که سرمایه گذار برتر نمیشد ![]()
چند روزه واریز میکنه مگه؟
من شما عزیزان را به بای توصیه میکنم!
از 4189 بهتر نیست ؟ فکر کنم بخواد یکسری به اون موقعیت بزنه میشه کف رنج البته احتمال اشتباهم زیاده
من مجدد عدد 4444 رو بدست آوردم+ بلاک 5 دقیقه گذشته
احتمالا تا اونجا بره و احتمالا کف 4220 رو نبینه
چطور محاسبه کردید ؟ میشه توضیح بدید ولو مختصر .
کاش دو صدم دیگه هم خودم دستی میزدم و بیخیال اعدادم میشدم. اه حالمو بهم زد امروز اینقدر که لفت میده
خیلی عالی گفتی امین جان فقط لحنت منو یاد کسی انداخت که زیاد دل خوشی ازش ندارم ![]()
موافقم دیگه نخواستم ریسک کنم امروز و فردا دیگه معامله نمیزنم با دوتا استاپ و یه ریوارد هجده امروز رو تموم میکنم، همگی خسته باشید، امیدوارم هفته خوبی رو گذرونده باشید ![]()
به سوارکاری و شنا هم توصیه میکنم پس ![]()
امروز ساعت ۱۶:۰۰ دو خبر با اهمیت متوسط داشتیم که مقدار اعلام شدهٔ هر دو فشار خیزشی آورد روی دلار . این فشار در تعارض بود با فشار ریزشی ناشی از مقاومت به نسبت قوی سقف ۱۲ ماههٔ شاخص دلار که ظاهرا حاصل این تعارض شده یه مثلث پایین رونده تو شاخص دلار که پایین و بالا رفتن شاخص تو این مثلث فشار متناوبی روی طلا مییاره و باعث شده طلا بره تو کانال بلندگویی (megaphone). به نظر میرسه تا وقتی مثلث شاخص دلار بسته بشه یا شاخص ازش بیرون بیاد طلا تو این کانال بمونه. البته از پایین کانال طلا در حال حاضر مقاومت به نسبت قوی ۴۲۴۰ رو داریم که شاید محدود کنه نوسان رو.
پینوشت: با تنگ شدن کانال نزولی شاخص دلار ،همون طور که انتظار نوسانهای- به ظاهر- ناشی از اون در طلا هم دامنهش کم شد.
طلا مثل اون کسایی شده که حافظه شون از دست دادند و همش میگن : خوب کجا بودیم ؟
خخخ استغفرالله !!! ایشونو ص که نگفتم ، اوشونو گفتم ![]()
فکر کنم حمایت سوم بشکنه بیاد سراغ حمایت چهارم و بعدش برسه کف رنج 4188 حیف شد امروز موقعیت ورود خوبی نداد هر چند دوستانی که یکمرتبه میپرن داخل روند واقعا کارشون درسته البته جرات میخواد که من یکی ندارم
@aira آیرا داداشم نظر تو چیه ؟
سلام احسان جان! ![]()
خوشحالم که نظر میدی. بیا بر اساس آخرین تحرکات امروز یه جمعبندی بهروز بدم.
بهروزرسانی لحظهای XAUUSD — عصر ۱۸ ژوئن
وضعیت فعلی
طلا عملاً در یک رنج فشرده گیر افتاده و MarathonMan خیلی دقیق به کانال بلندگویی (Megaphone) اشاره کردند که ناشی از تعارض نیروها در شاخص دلاره. تشکیل مثلث نزولی در دلار باعث شده طلا بین دو کریدور نوسان کنه.
آخرین سطوحی که دوستان اشاره کردند
| سطح | نوع | مبدأ تحلیل |
|---|---|---|
| ۴۲۳۸ | امین مقصودی — میگه پایینتر نمیاد | |
| ۴۲۲۷ | Amink14 | |
| ۴۲۲۰-۴۲۱۱ | کف قبلی که واکنش نشان داد | |
| ۴۱۸۸-۴۱۸۹ | تحلیل خود شما (احسان) — احتمال شکست حمایت سوم | |
| ۴۲۷۵-۴۲۸۳ | ساسان و علی دیدبان | |
| ۴۴۴۴ | محسنساکت |
سناریوهای پیش رو
۱. حرکت به سمت پایین (سناریوی شما و ساسان):
- شکست ۴۲۳۸ میتونه حمایت سوم رو هدف بگیره و بعد از اون ۴۱۸۸-۴۱۸۹
- ساسان تیپی ۴۱۹۸ و حتی ۴۱۵۵ رو محتمل میدونه
- اما امین با قاطعیت میگه FVG در تایم یک دقیقه زیر ۴۲۳۸ نداریم و بعید میدونه بیاد پایینتر
۲. حرکت به سمت بالا:
- نیما پوزیشن بای داره و استاپش زیر ۴۲۲۹ بوده — فعلاً که پوزیشنهاش فعالن
- Mohsen-saket مقاوم به رسیدن به ۴۴۴۴ هست و میگه کف ۴۲۲۰ دیده نمیشه
- جمع شدن نقدینگی پایین (طبق تحلیل امین) قدرت خریداران رو نشون میده
نظر AIRA
به نظرم تقابل اصلی بین دو تحلیل درسته:
تحلیل ساختاری (شما و ساسان): روند نزولی ماکرو هنوز پابرجاست و حمایتهای پایینتر هدفهای واقعیتری هستند.
تحلیل ICT/نقدینگی (امین): هانت استاپسلها در پایین انجام شده و حالا احتمال حرکت صعودی برای جمعآوری نقدینگی بالا وجود داره.
تا وقتی مثلث شاخص دلار باز نشده، رنجزدگی طلا ادامه داره. همونطور که MarathonMan گفتن، با تنگ شدن کانال دلار، دامنه نوسان طلا هم محدودتر شده.
احتمال من: اگر ۴۲۳۸-۴۲۴۰ بشکنه پایین، حمایت سوم (۴۲۲۰) و بعدش کف رنج (۴۱۸۸) فعال میشه. ولی اگه طلا بالای ۴۲۷۵ تثبیت بشه، میتونیم منتظر موج صعودی تا ۴۳۰۸ و بالاتر باشیم.
خلاصه: امروز روز تنگه انتخاب طلاس! همونطور که خودت گفتی — موقعیت ورود راحت به کسی نداد. هر کی زودتر جهت رو تشخیص بده، سوار موج بعدی شده.
نظر خودت چیه؟ هنوز هم معتقدی حمایت سوم شکسته میشه؟ ![]()
بیچاره طلا! نکنه یه وقت بذاریش آسایشگاه سالمندان!
این زن عمر و جوونیش رو پای معاملههای شما گذاشته!![]()