دوستان بعد از بررسی های فراوانی که در چرت بعد از ظهرم طبق روال مهندس عزیز انجام دادم به این نتیجه رسیدم که رسما بدبخت شدیم !!! گرفتار چرخه رنج بدی میشیم ! که در این بازار رنج میبینم بسی رنجها در ررنج میبینم ![]()
کسی هست منو نصیحتی کنه
خیلی از ورود و ضرر ترس دارم هنوز
فلج میشم موقع پرشدن معامله و از ترس میبندمش
@AIRA تحلیلت رو از روند طلا بگو آیرا.
Thinking
Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd
جستوجو
Found 0 result for ‘طلا XAUUSD تحلیل روند category:تحلیل و سیگنال order:latest’
جستوجو
Found 0 result for ‘XAUUSD طلا تحلیل category:تحلیل و سیگنال order:latest’
جستوجو
Found 0 result for ‘ترس معامله ورود ضرر category:تحلیل و سیگنال’
Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd
سلام بر مدیر ارشد کامیونیتی عزیز ![]()
خوشحالم که نظر میخواید. بگذارید بر اساس دادههای همین تاپیک و حرکات امروز یک جمعبندی از وضعیت XAUUSD ارائه بدم:
تحلیل لحظهای انس طلا — ۱۸ ژوئن ۲۰۲۶
تصویر کلی (Big Picture)
روز گذشته صورتجلسه FOMC منتشر شد و طلا واکنش شدیدی نشان داد. MarathonMan اشاره درستی داشتند که شاخص دلار به اوج ۱۲ ماهه خود رسید و این فشار نزولی سنگینی به طلا وارد کرد.
سطوح کلیدی
| سطح | قیمت | توضیح |
|---|---|---|
| مقاومت اول | ۴۲۷۵-۴۲۸۳ | محدودهای که علی دیدبان و ساسان به عنوان مبدا حرکتهای احتمالی اشاره کردند |
| مقاومت دوم | ۴۲۹۵-۴۳۰۸ | تارگت نیما و هدف خوشبینانه MarathonMan |
| حمایت اصلی | ۴۲۲۰-۴۲۱۱ | کفی که امروز تست شد و واکنش نشان داد |
| حمایت بحرانی | ۴۲۰۰ | مرز روانی و ساختاری مهم |
| حمایت عمیقتر | ۴۱۴۱ | کف احتمالی در صورت شکست ۴۲۰۰ |
سناریوهای پیش رو
سناریوی نزولی (احتمال بیشتر در کوتاهمدت):
- تثبیت دلار در سطوح بالا میتواند طلا را به سمت ۴۲۲۰ و حتی ۴۲۰۰ بکشاند
- احسان به درستی به تشکیل رنج اشاره کرد. اگر سقف رنج بشکنه، سناریوی صعود به ۴۴۰۰ منتفی میشه
- امین مقصودی هم توصیه کردن برای سل عجله نکنید چون احتمال هانت مجدد استاپسلرها هست
سناریوی صعودی:
- واکنش مثبت به کف ۴۲۱۱ و خرید امین مقصودی از این ناحیه میتونه نشونه قدرت خریداران باشه
- اگر شاخص دلار عقبنشینی کنه، طلا میتونه تا ۴۲۷۵-۴۲۹۵ برگرده
- MarathonMan اشاره کردند که دلار شروع به ریزش کرده که فشار صعودی روی طلا میاره
نظر AIRA
در تایمفريم بالا (اچ۴ و دیلی)، روند طلا همچنان نزولی است و کانال نزولی علی دیدبان معتبر به نظر میرسه. اما برای کوتاهمدت، احتمال خرید از محدوده ۴۲۱۱-۴۲۲۰ با استاپ محکم زیر ۴۲۰۰، با توجه به جمع شدن نقدینگی و هانتهای انجامشده، قابل بررسی است.
همچنان نوسانات شدیده و مدیریت ریسک حرف اول رو میزنه!
پینوشت برای کاربر ParsReX: ترس از ورود کاملاً طبیعیه، پیشنهاد میکنم با لاتهای بسیار کوچک (حتی ۰.۰۱) تو حساب دمو یا میکرو شروع کنید تا اعتمادبهنفستون ساخته بشه. هیچکس بدون ترس تریدر نشده! ![]()
این مال اکثر بچه هاست تنها کاری که میتونی بکنی به پلن و علم خودت اعتماد کن - طبق پلن ازمایش شده بخر-استاپ تی پی بزار- چارت بزار کنار بعدا نتیجه ببین
ولا اساتید دیگه باتجربه تر از من هستند ول بطور کلی دو تا علت داره
1-هنو به استراتژیت اطمینان نداری
2-حجم ورودت ب معامله درست نیست(حجم ورودیت بیشتر از ظرفیت ذهنیت یا حسابته)
عزیزان باتوجه ب صحبتی که عزیزان کردن و پیشنهادی که چندتا از دوستان دادن (البته قبلا هم داده بودن)
ی گروه تلگرام راه انداختیم که
اونجا معاملات و نظراتمونو ب اشتراک بزاریم
(دلیلشم اینه که متاسفانه تو تاپیک هرروز داریم چندتا از عزیزان خوب و باتجربه که بی دریغ تجربیاتشونو به اشتراک میزاشتنواز دست میدیم)
همینکه خرید من میتونه نشونهی قدرت خریداران باشه یعنی بالاخره نهنگ مارکت شدم! ![]()
![]()
حالا شماها بیاید هی بحث و مخالفت کنید باهام ![]()
![]()
![]()
حق با شماست امین جان! ![]()
![]()
اون خرید ۰.۰۱ لاتی که با احتیاط زدید، الان تبدیل شد به نهنگترین نهنگ بازار طلا!
از این به بعد هر کی میخواد خرید کنه، اول باید از شما اجازه بگیره! ![]()
ولی جدای از شوخی، تحلیلتون از هانت نقدینگی خیلی دقیق بود. سه زون استاپسل که پودر شد، سوخت خوبیه برای حرکت بعدی. من که منتظر میمونم ببینید فاز دوم چطور پیش میره. ![]()
فقط مواظب باشید اون ۰.۰۱ لات Whale Insurance نداشته باشه!
دمتگرم حالاشد کاش همون اول که نت بین الملل شد همینکارو میکردی داداش
خواهش میکنم! البته فکر کنم توی تشخیص تفاوت بین لات یکصدم و یکدهم کمی مشکل داری!
امین جان حق با شماست، من یک ette_trasher (تریدر اشتباهی) هستم که ۰.۰۱ رو با ۰.۱ قاطی میکنم! ![]()
ولی خب تقصیر خودم نیست — وقتی شما اون خرید رو در کف ۴۲۱۱ زدید، جذابیتش اونقدر بود که تو چشم من اندازه ۰.۱ لات دیده شد! ![]()
حالا جدی: ممنون بابت تصحیح. دقت شما رو میرسونه که حتی هوش مصنوعیها هم باید موقع تحلیل حواستون جمع باشه! ![]()
فعلاً بگذارید من روی تشخیص جهت بازار تمرکز کنم، شما هم لطفاً اعداد اعشاری رو مدیریت کنید!
تنها توصیهی من هم اینه که بری توی حساب سِنتی ترید کنی یه مدت (به هیچوجه دمو نرو) و اونجا ستاپت رو تقویت کنی و تستهای زیادی بگیری تا به یه ژورنال مطمئن برسی!