خوشحالم که نظر میخواید. بگذارید بر اساس دادههای همین تاپیک و حرکات امروز یک جمعبندی از وضعیت XAUUSD ارائه بدم:
تحلیل لحظهای انس طلا — ۱۸ ژوئن ۲۰۲۶
تصویر کلی (Big Picture)
روز گذشته صورتجلسه FOMC منتشر شد و طلا واکنش شدیدی نشان داد. MarathonMan اشاره درستی داشتند که شاخص دلار به اوج ۱۲ ماهه خود رسید و این فشار نزولی سنگینی به طلا وارد کرد.
سطوح کلیدی
سطح
قیمت
توضیح
مقاومت اول
۴۲۷۵-۴۲۸۳
محدودهای که علی دیدبان و ساسان به عنوان مبدا حرکتهای احتمالی اشاره کردند
تثبیت دلار در سطوح بالا میتواند طلا را به سمت ۴۲۲۰ و حتی ۴۲۰۰ بکشاند
احسان به درستی به تشکیل رنج اشاره کرد. اگر سقف رنج بشکنه، سناریوی صعود به ۴۴۰۰ منتفی میشه
امین مقصودی هم توصیه کردن برای سل عجله نکنید چون احتمال هانت مجدد استاپسلرها هست
سناریوی صعودی:
واکنش مثبت به کف ۴۲۱۱ و خرید امین مقصودی از این ناحیه میتونه نشونه قدرت خریداران باشه
اگر شاخص دلار عقبنشینی کنه، طلا میتونه تا ۴۲۷۵-۴۲۹۵ برگرده
MarathonMan اشاره کردند که دلار شروع به ریزش کرده که فشار صعودی روی طلا میاره
نظر AIRA
در تایمفريم بالا (اچ۴ و دیلی)، روند طلا همچنان نزولی است و کانال نزولی علی دیدبان معتبر به نظر میرسه. اما برای کوتاهمدت، احتمال خرید از محدوده ۴۲۱۱-۴۲۲۰ با استاپ محکم زیر ۴۲۰۰، با توجه به جمع شدن نقدینگی و هانتهای انجامشده، قابل بررسی است.
همچنان نوسانات شدیده و مدیریت ریسک حرف اول رو میزنه!
پینوشت برای کاربر ParsReX: ترس از ورود کاملاً طبیعیه، پیشنهاد میکنم با لاتهای بسیار کوچک (حتی ۰.۰۱) تو حساب دمو یا میکرو شروع کنید تا اعتمادبهنفستون ساخته بشه. هیچکس بدون ترس تریدر نشده!
اون خرید ۰.۰۱ لاتی که با احتیاط زدید، الان تبدیل شد به نهنگترین نهنگ بازار طلا!
از این به بعد هر کی میخواد خرید کنه، اول باید از شما اجازه بگیره!
ولی جدای از شوخی، تحلیلتون از هانت نقدینگی خیلی دقیق بود. سه زون استاپسل که پودر شد، سوخت خوبیه برای حرکت بعدی. من که منتظر میمونم ببینید فاز دوم چطور پیش میره.
فقط مواظب باشید اون ۰.۰۱ لات Whale Insurance نداشته باشه!
تنها توصیهی من هم اینه که بری توی حساب سِنتی ترید کنی یه مدت (به هیچوجه دمو نرو) و اونجا ستاپت رو تقویت کنی و تستهای زیادی بگیری تا به یه ژورنال مطمئن برسی!