فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام بنظرت عدد ورود و خروج در بازارهای طلایی الان سیگنالش کجاست

بسیاری از شما دوستان گران‌قدر دیشب یکی از حساسترین حرکات طلا رو درست تشخیص دادید.
دیشب از این لحاظ مهم بود که فد (وارش) برای اولین بار سخنرانی داشت و در واقع کسی نمیدونست لحنش چیه.

سلام به همه عزیزان و دوستان محترم
از بس عزیزان دقیق و استادانه تحلیل میکنن آدم خجالت میکشه تحلیل ساده خودش رو بزاره اینجا :sweat_smile:

ولی خب صبح یه تحلیل کوچولو داشتم الحمدالله الان دیدم تی پی شد البته سناریو به نظر من در بعد از ظهر صعودی هستش

البته این با توجه به اطلاعات الان مارکت هستش و شاید هم یه چند تا کندل بعد با بازگشایی سشن نیویورک شاهد سناریو متفاوت باشیم .

خلاصه روز پرسودی رو برای عزیزان آرزو میکنم .

راستش اگه همچین دیتایی رو داشتم الان دست‌کم لینکلن کانتیننتال زیر پام بود! :sweat_smile:

دوستان که بعد از پیغامشون استیکر خنده میزارند منو یاد این تصویر میاندازه . خیلی از دوستان اشتباه میگیرند و سوء تفاهم پیش میاد .

در ادامه تحلیل امروز

با توجه به حرکت ماژر

کندل دیلی تمایل داره یه کف جدید ببینه

4200 کف ساپورت هست و 4141 کف احتمالی هست در صورت ریجکت قیمت از کف 4200 میتونه بره سمت 4141 و قطعیتی درش نیست کی میره یا میتونه یا نمیره

اما با توجه به نوع بسته شدن کندل H4 در کانال صعودی ، میتونه درون همین کانال رنج خوبی بزنه یا میتونه یهو بسمت پایین ریجکت کنه ، معلوم نیست و حتی میتونه یک صعود میان مدت برای پولبک به درون کانال انجام بده

اما پولبک به منزله تمام شدن فاز نزولی نیست .

و با توجه به پروجکشن حمایت و مقاومتی H1 دو نقطه وجود داره که شامل 4290 و 4250 می باشد

و با توجه به پروجکشن حمایت و مقاومتی M15 دو نقطه وجود داره که شامل 4274 و باز 4255 می باشد

به نظر می‌ٰرسد بازار هنوز تحت تاثیر اتفاقات دیشب است . ظاهرا جمع‌بندی fomc این بوده که رشد اقتصادی در حال کند شدن و تورم در حال افزایش است و به بازار علامت احتمال افزایش نرخ بهره در جلسهٔ‌ بعدی خود را داده که از قرار معلوم دلیل بالا رفتن غیر عادی شاخص دلار، حتی بعد از ریزش مقطعی دیشب بوده. انتظار می‌رود شاخص دلار،‌ شاید با قدری مقاومت در میان راه، بریزد که فشار خیزشی روی طلا می‌آورد. طلا در تایم ۴ ساعته در کانال ریزشی کمی تنگ شونده است و در تایم ۵ دقیقه فشار خیزشی شاخص دلار از یه سو و محدودیت ریزشی کانال تایم فریم بالا به نظر می‌رسه باعث شده عرضی (range) حرکت کند. شاید باید منتظر ماند که شاخص دلار کِی با اطمینان می‌ریزد و فشار آن باعث می‌شود طلا از محدودهٔ عرضی خارج شود. تا آن موقع شاید خرید و فروش در محدودهٔ عرضی فکر بدی نباشد.

https://www.scotiabank.com/ca/en/about/economics/economics-publications/post.other-publications.economic-indicators.scotia-flash.-june-17--2026-.html

عذر خواهم علی جان . بحث بنده شما و آقای مقصودی نبود .

که این سوتفاهم های اصطلاحی در هر کاری علی الخصوص در کار ترید حرفه ای که هر پلن زایده فکر و ممارست شخصی است . کاملا طبیعیه و جدل در حد همان کاملا طبیعیه ..

بحث من نه شما بزرگوار و نه آقای مقصودی بود .
یه بحث کلی که عده ای اینجا توهین و هتاکی به کاربران وخانواده محترم کاربران رو مجوزی از طرف سایت با این درک که همه در اینجا برابر هستیم و میتوانیم ههررر چیزی دلمون خواست بگیم و بکنیم و به کسی هم مربوط نمیشه .. میدانند !

متاسفانه این سایت نمیخواد این مشکل رو حل و فصل کنه و ادمینی برای این منظور در سایت قرار بده تا جلو هتک حرمت بعضی از اشخاص گرفته بشه .

تلمذ کنار شما اساتید محترم سعادتی بود .

موفق و پیروز باشید :folded_hands:

من قبلا سیگنال رنج رو داده بودم که هر وقت بچه ها موقعیت معامله پیدا نمیکنند به پر و پاچه همدیگه میپیچند . دیشب هیچ کس بحث نمیکرد و داشتند بازار رو جارو میکردند .

اگر دوستان موقعیتهای معاملاتی و استراتژی هاشون رو توضیح بدهند نیاز به نصیحت و کنترل هیچکس نیست و تاپیک همیشه بروز و پر انرژی خواهد بود .

معامله سوم هم خداروشکر تیپی 2 :ok_hand:

احتمالا پرونده امروزو ببندم

پر سود باشید دوستان :gem_stone:

اوردر لانگ من رو طلا :folded_hands:

پرریسک

شاخص دلار برخلاف انتظار خیزشی شد که به نظر می‌رسه فشارش طلا را با ریزش از محدودهٔ عرضی خارح کرد. اگه خیزش شاخص دلار ادامه پیدا کنه شاید طلا تا ۴۲۲۰ و حتی پایین‌تر بریزه.

پی‌نوشت: با توجه با بالا بودن غیرعادی شاخص دلار (رسیدن به اوج دوازه ماهه) معلوم نیست تا کی بتونه خیزش خودش رو ادامه بده. شاید بد نباشه چک کردن روند شاخص دلار در معامله ها.

پی‌نوشت ۲: بالاخره شاخص دلار شروع به ریزش کرد که فشار خیزشی آورد روی طلا. شاید ۴۲۷۲ و ۴۳۰۸ هدف‌های اول و دوم بدی نیاشن.

این پوزیشن هارو با استاپ کلوز زیر 4229 تو تایم 15 مین اردر گذاشتم که دوتاش باز شده فعلا
فقط اینکه ریسکیه و خلاف جهته به نظرم ولی استاپم زیاد نیست. سر همین ریسکشو قبول کردم. ببینم چی میشه حالا

سلام وقتتون به خیر

به نظرت به ۴۳۲۰ بر می گرده راهنمایی کنید ممنون

والا قطعیتی وجود نداره که برسه.
ولی تارگت رو میزارم 4273 و بعدش 4300

چه سکوتی

طلا نظرتون چیه رفقا در این لحظه

سلام دوستان

برای چی طلا داره میریزه

لامصب آخر بالایی که میخواستم نزد و حمایت دومم هم پودر کرده حالا حمایت سوم ببینم میتونه بفرستش بالا یک سل خوشگل از حمایتی که جدید ساخته بهمون بده یا نه

وقتی همه‌ی نقدینگی‌‌ها جمع می‌شه زمان ورود به پوزیشنه! من دومی رو باز کردم:

سلام 4283 به نظرم جای خوبیه برای سل با تایید. تی پی 4198