به پوزیشن بای دوم فکر میکنم!
دوستان بسیار عزیز ، ظاهرا امروز اینجا بودن برای من هیچ فایده ای نداره ، تا فردا که امیدوارم تفاهم نامه صلح بین دوستان تریدر امضاء شده باشه خدا نگهدار.
با آرزوی رسیدن روزی که بتونیم دشمنانمون را هم تحمل کنیم چه برسه به دوستانمون ![]()
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
اون بالایی که برای همین سل منتظرش بودم را نداد همینجوری داره ریزش میکنه ! موقعیت سل بهم نداد ولی سید دمش گرم با جریان راهی شد ![]()
دوستان بنده هم فعلا با اجازتون رفع زحمت می کنم .
![]()
شاید اشتباه از طرف بنده هست . میپذیرم . و شرمنده ام که بحثی که نباید می شد طول دادم که باعث ازرده شدن خاطر شما شد .و خیلی خیلی از حضور همه عذر میخوام .
روزتون بخیر
![]()
دوست عزیز، ممنون از بازخورد. عصبانیت شدید شما که ظاهرا از بحث طولانیتون با کاربر عزیز دیگهایه حس میکنم. متاسفم که این قدر آزارتون داده.
همهٔ دوستان این جمع به صرف اینجا بودن عزیزند و محترم و در حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، و هیچ کاربر دیگه نمیتونه به هیچ کاربر دیگهای بگه چه بکنه یا نکنه، یا تعیین تکلیف کنه که چی درسته و چی غلط. شاید دوست داشته باشید در پستهای بعدی به این نکته بیشتر دقت کنید.
با اجازتون، من- و گمانم بقیه جمع- به کار اصلیمون اینجا یعنی معاملهکردن برمیگردیم.
روز خوبی داشته باشید.
شما هم به کسی نگید چیکار کنه پس و خودتون هم کمتر بحثها رو ادامه بدید لطفا.
عالی هستی داداش منم منتظرم
![]()
قربونت احسان جان. به نظرم بالارو میده و میشه یه سل خوبی گرفت ازش.
ببینیم چی میشه به هر حال ![]()
کماکان توصیه میکنم برای سل عجله نکنید!
زونی که طلا بعد از اون ریزش شدید و شارپ بهش رسید، زون مهمی بود و خب خیلی نقدینگی جمع کرد و هانتهای زیادی انجام داد ولی بعدش با بالایی که زد نقدینگی جذابی برای ریزش ستگین جمع نکرده هنوز!
تصور بنده اینه که یه بالای خوب دیگه برای هانت مجدد استاپ سلرها میزنه!
البته که چارت به تصورات کسی اهمیتی نمیده! ![]()
مرسی اقای مقصودی، از اونجایی که شما خیلی نقاط خوبی رو برای ورود همیشه انتخاب میکنی، حتما به توصیه ات توجه میکنم به شخصه.
متشکرم ازت ![]()
منم همینطور ! پس به سبک مهندس بهترین کارو انجام میدم ، نهار و خواب بعد از ظهر ![]()
عرض ادب سید جان .. افتخار و سعادتی بود . در کنار شما دوستان عزیز امیر جان شما و خیلی از استاتید محترم ..
ظاهرا سایت ایران بروکر این مجور رو صادر فرمودند …
خیلی خیلی خیلی عذر میخوام …
که هر کسی میتونه شجره طیبه خانواده و نحوه تربیتی و اصلاحات روزمزه در خانواده ش.. رو اینجا بیان کنه و هیچ کسی هم نمیتواند در این دخل و تصرفی داشته باشه . پیش تر هم عرض کردم این کار رو سخت میکنه و نمیشه ادامه داد . صرفا بنده اینجا بخاطر تعامل اطلاعت بودم و این سعادت نصیبم شد که با دوستان ارجمندی هم آشنا بشم ..
امیدوارم در یک جای دیگه و بستری مناسب غیر حکومتی بشه با هم تعامل و دوستومون رو ادامه بدیم . مایه افتخاره برای بنده ![]()
در کل بحث نباید کرد ، هرکس دیدگاهی داره در بازار و نه میشه گفت غلطه نه میشه گفت درست
هر کس با یه سطحی از ترید و تجربه در این جا جمع شده و جای گفتگو های طولانی و بحث و جدل یا خدافظی کردن از اینجا به دلیلی که اینجا جمع شدیم بپردازیم
اشتراک گذاری معاملات و شرح دلیل ورود و خروج و اشتراک گذاری آینده بینی از مارکت
امیدوارم که تمامی دوستان جای خداحافظی به اصل اول این تاپیک برگردن
در مارکت هیچ کس از هیچ کس دیگه برتر نیست و هر فرد با هر دیدگاهی و پلنی میتونه بهترین معاملات رو انجام بده و دیدگاه خودبرتر بینی در مارکت تهش صفر شدن حساب هست…
کاملا درک میکنم جناب محمدی…
بنده تو جایگاهی نیستم که در تصمیم شما اظهار نظر کنم ولی عمیقا خوشحال میشم که وجود شما رو چه در این تاپیک چه در تلگرام داشته باشیم.![]()
سیا جان بنده حاضرم بخاطر اینکه روح شما آزرده نشه به هر دلیلی اگر در پستی غیر اصول تاپیک غیر حرفه ای نظری دادم اصلاح کنم .![]()
و امیدوار حضورتون در اینجا مصداق اینکه یه فضایی هست فعالیم نباشه .
بنده در ادامه پست هام وقتی که دیدم بحث طولانی و غیر اصولی میشه سعی کردم بحث رو درون همون اصولی که بهش فکر کردم و ری اکش نشون دادم ، پیش ببرم . و امیدوارم پست های بنده باعث رنج یا نارحتی شما یا بقیه دوستان نشه . ما اینجا فعالیم به خاطر توسعه دانش همدیگر و هر ایرانی
و این مشکل رو هم میشه حل کرد بالاخره یک طرف باید به اشتباه خودش پی ببرد و خارج از اصول پیش نبرد .و اون یک طرف میتواند بنده باشم که
این افتخار رو داشته باشم اگر امروز باعث اذیت شدن روان دوستان بزرگوارم شدم طلب بخشش کنم و امیدوارم بنده رو ببخشند .
![]()
جا داره بنده یه شفافسازی کنم اینجا!
بحث من و جناب دیدبان دقیقا درخصوص ترید و معاملات طلا بود!
فارغ از اختلاف نظرمون، بهنظرم اینکه درخصوص درادان صحبت شده، اصلا بحث شخصی و غیرمرتبطی نبوده!
اگر بنده بیام اینجا بگم مثلا لات همون پیپ هستش، و دوستانی بیان متذکر بشن که خیر این گفته صحیح نیست، دقیقا داره درخصوص ترید و مفاهیمش بحث پیش میره!
اینکه بحثهای تخصصی بیان میشن بسیار خوبه اما خیلی بهتر میشه اگه در قالبی دوستانه، بدون تمسخر و خلاصهتر ارائه بشن. همیشه اختلاف نظر هست و همین اختلاف نظرها به تکامل ما کمک میکنه.
حالا بیاید برگردیم بر روی مسائل و معاملات اونس جهانی طلا