فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

درود و عرض ادب دوستان …

واقعا کار کردن اینجا داره سخت میشه . کسب تجربه و انتشار مفهایم برای تعامل هر چه بیشتر ..

خیلی عذر میخوام طرف چاک دهنشو باز میکنه و در جمعی از بزرگ و کوچیک و زن و جوان هر هتاکی و بی حرمتی به جمع و خانواده کاربران محترم میکنه ..

یکی هم نیست توی این فضا و تاپیک جلو این مسئله رو بگیره ..

ظاهرا این سایت .. سود و منفعتش رو در ازدیاد کاربرانش به هر قیمت و هر شخصیتی میبینه تا در کیفیت و تعامل مفید جامعه تریدر ..

بهر حال .. روز و روزگارتان به خوشی . امید که در تمام مراحل زندگیتون موفق و موید باشید دوستان بزرگوار :folded_hands:

شما که دیگه نمی‌تونی همچین درخواستی داشته‌باشی برادر!!! :sweat_smile:

هنوز دنبال داستانی!!!

وسط بحث شیرین درادان، معامله دوم :ok_hand:

کار خودته سیدجون …

همه‌چیز شفاف شد بزرگوار!

اگر کماکان مقاومتی دارید، ترجیح می‌دم در دانایی خود به سر ببرید! :raising_hands:t4:

ضمنا اولین نوتیف ریپلای برای بنده اومد و با جمله‌ی عجیبی هم شروع شده‌بود:

آقا سید الان از اینکه به بحثها کاری نداری و وسط بحثها طلا را که هدف اصلیمونه ول نمیکنی فهمیدم که کارت خیلی درسته. :rose:

درود جناب محمدی عزیز

با امیرجان صحبت کردیم که کنار این تاپیک یه گروه تلگرامی داشته باشیم برای بحث های دوستانه و گفتگو و این تاپیکو فقط برای تحلیل ها و معاملات داشته باشیم :folded_hands:

چون توهین کردید و بهتون گوشزد کردم که توهین کردید، نیازی نیست هی الکی برای بنده بنویسید توهین کردی :joy::joy:

من توی دلم چیزی رو نگه نمی‌دارم، ولی بی‌پاسخ هم نمی‌ذارم.

اذیت نکن دگه. اینجا رو خودت زدی اونجا هم خودت راه بنداز :man_facepalming:

درسته از خنده هاتون کاملا مشخصه چه خصوصیاتی دارید !

نظر لطفته علی جان.

کارم درست نیست پول نیاز دارم برای هدف هام :joy:

حق با سید

امیرجان اینجارو خودت راه انداختی توی تلگرامم خودت پیش قدم شو

:blush::blush::blush: خصوصیات شما :raising_hands:t4:

چون خطابتون به من‌ه عرض می‌کنم:

اول این که همون طور که عرض کردم پیشنهاد می‌کنم این بحث رو در جایی خصوصی‌تر ادامه بدید- مثل chat همین کامیونیتی. دکمه‌ش همین بغل سمت راست‌ه.

دوم این که وقتی داغ بحث‌ید چیزهایی می‌گید و می‌شنوید که شاید از خود موضوع اصلی- که شاید اون قدر مهم نباشه- اثرش بیشتره. پیشنهاد می‌کنم پا پس بکشید (step back)، چند نفس عمیق بکشید،‌ آبی به سر و صورت بزنید و بهتر از اون هر دو بحث رو چند ساعتی قطع کند. بعد که آروم شدید برگردید و اگه هنوز فکر کردید ارزشش رو داره خصوصی صحبت کنید- با رعایت احترام و سعهٔ صدر.

بحث لازم نیست یه بازی باخت-برد باشه، می‌تونه برد-برد هم باشه، یا حداکثر با احترام به هم، توافق کنیم که موافق نیستیم (agree to disagree).

روز خوبی داشته باشید.

به پوزیشن بای دوم فکر می‌کنم!

دوستان بسیار عزیز ، ظاهرا امروز اینجا بودن برای من هیچ فایده ای نداره ، تا فردا که امیدوارم تفاهم نامه صلح بین دوستان تریدر امضاء شده باشه خدا نگهدار.
با آرزوی رسیدن روزی که بتونیم دشمنانمون را هم تحمل کنیم چه برسه به دوستانمون :rose:
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا

اون بالایی که برای همین سل منتظرش بودم را نداد همینجوری داره ریزش میکنه ! موقعیت سل بهم نداد ولی سید دمش گرم با جریان راهی شد :clap:

دوستان بنده هم فعلا با اجازتون رفع زحمت می کنم .:heart: :folded_hands:

شاید اشتباه از طرف بنده هست . میپذیرم . و شرمنده ام که بحثی که نباید می شد طول دادم که باعث ازرده شدن خاطر شما شد .و خیلی خیلی از حضور همه عذر میخوام .

روزتون بخیر :heart: :tulip:

حمایت شکسته حالا شاید یک بالایی بیاد که بتونم از مقاومتش یک سل خوب کم ریسک تا 4188 بگیرم شاید !

دوست عزیز، ممنون از بازخورد. عصبانیت شدید شما که ظاهرا از بحث طولانی‌تون با کاربر عزیز دیگه‌ایه حس می‌کنم. متاسفم که این قدر آزارتون داده.

همهٔ دوستان این جمع به صرف اینجا بودن عزیزند و محترم و در حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، و هیچ کاربر دیگه نمی‌تونه به هیچ کاربر دیگه‌ای بگه چه بکنه یا نکنه، یا تعیین تکلیف کنه که چی درسته و چی غلط. شاید دوست داشته باشید در پست‌های بعدی به این نکته بیشتر دقت کنید.

با اجازتون، من- و گمانم بقیه جمع- به کار اصلی‌مون اینجا یعنی معامله‌کردن برمی‌گردیم.

روز خوبی داشته باشید.