اول این که همون طور که عرض کردم پیشنهاد میکنم این بحث رو در جایی خصوصیتر ادامه بدید- مثل chat همین کامیونیتی. دکمهش همین بغل سمت راسته.
دوم این که وقتی داغ بحثید چیزهایی میگید و میشنوید که شاید از خود موضوع اصلی- که شاید اون قدر مهم نباشه- اثرش بیشتره. پیشنهاد میکنم پا پس بکشید (step back)، چند نفس عمیق بکشید، آبی به سر و صورت بزنید و بهتر از اون هر دو بحث رو چند ساعتی قطع کند. بعد که آروم شدید برگردید و اگه هنوز فکر کردید ارزشش رو داره خصوصی صحبت کنید- با رعایت احترام و سعهٔ صدر.
بحث لازم نیست یه بازی باخت-برد باشه، میتونه برد-برد هم باشه، یا حداکثر با احترام به هم، توافق کنیم که موافق نیستیم (agree to disagree).
دوستان بسیار عزیز ، ظاهرا امروز اینجا بودن برای من هیچ فایده ای نداره ، تا فردا که امیدوارم تفاهم نامه صلح بین دوستان تریدر امضاء شده باشه خدا نگهدار.
با آرزوی رسیدن روزی که بتونیم دشمنانمون را هم تحمل کنیم چه برسه به دوستانمون
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
شاید اشتباه از طرف بنده هست . میپذیرم . و شرمنده ام که بحثی که نباید می شد طول دادم که باعث ازرده شدن خاطر شما شد .و خیلی خیلی از حضور همه عذر میخوام .
دوست عزیز، ممنون از بازخورد. عصبانیت شدید شما که ظاهرا از بحث طولانیتون با کاربر عزیز دیگهایه حس میکنم. متاسفم که این قدر آزارتون داده.
همهٔ دوستان این جمع به صرف اینجا بودن عزیزند و محترم و در حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، و هیچ کاربر دیگه نمیتونه به هیچ کاربر دیگهای بگه چه بکنه یا نکنه، یا تعیین تکلیف کنه که چی درسته و چی غلط. شاید دوست داشته باشید در پستهای بعدی به این نکته بیشتر دقت کنید.
با اجازتون، من- و گمانم بقیه جمع- به کار اصلیمون اینجا یعنی معاملهکردن برمیگردیم.