فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خب میدونی سید استراتژیتم قشنگ رو این موضوع میشینه…تو روند راحت میتونی معامله کنی

بنده صبوری می‌کنم، ولی حتی اپسیلونی تحمل توهین ندارم و پاسخ می‌دم. :wink:

اپسیلون چیست جناب ؟ و در کجا کاربرد دارد ؟

عذر می‌خوام بی‌اجازه وارد بحث‌تون می‌شم. شاید مسئله بیشتر سؤ تفاهم باشه.

یه position باز به صورت مستمر سود یا زیان جذب می‌کنه که به صورت کم یا زیاد شدن equity (موجودی با سود و زیان محقق نشده در مقابل balance موجودی با سود و زیان محقق شده) دیده می‌شه. به نظر می‌رسه دوست‌ِ عزیز دیگرمون این کم و زیاد شدن رو نشونهٔ کم‌شدن (drawdown) گرفتن. شاید سوء‌ تفاهم در اینجا باشه که، تا جایی که من می‌دونم، drawdown در مفهوم مصطلح در معامله‌گری، به صورت میزان کم شدن از حداکثر موجودی با سود و زیان محقق شده (balance) در یک زمان خاص تعریف می‌شه نه کم شدن موجودی با سود و زیان محقق نشده (equity). یعنی هر دو شما بزرگواران در مورد کم‌شدن (به مفهوم drawdown) صحبت می‌کنید ولی در مورد دو موجودی متفاوت.

https://www.investopedia.com/terms/d/drawdown.asp

پی‌نوشت: البته مفهومی که شما به کار بردید مصطلح‌تر است. در اصطلاح trade معمولا به میزان کم شدن equity سود و زیان محقق نشده (Non-Realized Profit and Loss-NRPL) گفته می‌شود نه drawdown.

دقیقا برای همین دوسش دارم :grin:

احسان اتفاقا باید اون بای رو بگیری😂

من منتظرم ببینم چی پیش میاد

واقعا متوجه علت مقاومت‌تون در برابر فهمیدن ساده‌ترین مفاهیم نمی‌شم!!

راستش جمله‌ی شما بسیااار عجیب و خنده‌داره و از همین منظر عرض کردم جای دیگه‌ای عنوانش نکنید!

با این‌حال چون گویا کلام بنده رو متوجه نمی‌شید و جای پی‌بردن به اشتباه فاحش‌تون، ترجیح دادید کماکان پافشاری کنید روی حرف‌تون، بد نیست پاسخ chatgpt رو بخونید؛ پرسیدن همچین مفهوم پیش‌پا افتاده‌ای از هوش مصنوعی خنده‌داره :man_facepalming:t2: ، ولی شاید بهتر از بنده توضیح می‌ده! و جالبه که اونم دقیقا به سواپ اشاره کرده! :joy:

در گوگل سرچ کنید:

اپسیلون چیست؟

ممنونم اگه از همون چت جی پی تی زحمت بکشید

همون سوال رو با مفاهیم این جملات بپرسید

Maximum Drawdown (MDD)

Balance Drawdown

Equity Drawdown

Floating Drawdown

Daily Drawdown

Trailing Drawdown

و جواب رو به اشتراک بزارید ممنون میشم تا عموم بهتر شما را ببینند که چقدر تقلا می کنید !

شما دوباره توهین کردید اما بنده با قلب بزرگم شما رو میبخشم و سعی می کنم روحم شبیه شما نباشه در صحبت کردن

شما گفتید اپسیلون گوگل نگفته که !

به همین دلیل خواستم بدونم اپسیلون چیست و کجا کاربرد دارد ؟

عزیزان هر دو عزیز ماشالا باتجربه و صاحب سبک وقابل احترام هستید…روزتونو خراب نکنید :heart:

دوستان AliDadban و امین مقصودی،

لطف می‌کنید بحث دو نفره‌تون رو در پیغام خصوصی ادامه بدید؟:rose:

با تشکر

بنظرم جذاب میشه یه گروه تلگرامی هم داشته باشیم برای بحث های دوستانه :man_shrugging:

جالبه سیدجان

این صحبت شمارو خیلی از بچه ها بهم گفتن…اگه پایه هستین تا ی نفر بیوفته جلو

ی کانال بزنه همرو جوین کنه

به احترام کلام‌تون! امیدوارم بحث جمع شه:

اشتباه‌کردن ایرادی نداره، ولی نپذیرفتنش واقعااا مشکل‌ساز می‌شه توی زندگی‌مون!

از دوستان بابت این بحث عذرخواهی می‌کنم! نمی‌دونم چرا جناب دیدبان یهو اینجوری بی‌دلیل به پیام بنده حمله کردن! اونم با تصور و اطلاعات اشتباه. :man_facepalming:t2::expressionless_face:

کامیونیتی گفتگو (chat) هم داره که می‌شه دو نفره و خصوصی (direct) حرف زد. همون کار تلگرام رو می‌کنه بدون نیاز به چیز دیگه.

زحمتت بیوفت جلو یه گروه بزن پس :grin:

مهدی جان به بنده ریپلای میاد و بنده خب باید جواب بدم درسته !؟ و سعی می کنم کوتاه و سریع جواب بدم که وقت تاپیک گرفته نشه ! اما انگار جناب مقصودی از لج با مفاهیم اصولی سر دعوا داره و میخواد ثابت کنه راس میگه ! خب بنده هم میگم اره شما راس میگین! اما اون راستی که برای همه حقیقته !و برگشت سوالاتم با تمسخر مواجه شدم !

خب اگه میبینین هوش مصنوعی هم همون جوابی که بنده بهتون کامل و سریح دادم رو در یه پاراگراف گفته !

و بنده همون جمله رو بصورت کامل براتون اینجا توضیح دادم !

دوباره مطالعه کنید !!

در عصر اطلاعات، اوپن‌سورس، دسترسی آسان به سرچ و هوش مصنوعی، به‌نظرم سرچ‌کردن، خیلی راحت‌تر از پرسیدن این قبیل سوال‌هاست!

با این‌حال باز هم به احترام شما پاسخ می‌دم، چشم!

اپسیلون به مقدار بسیار ناچیز و کوچیک می‌گن؛ درواقع می‌تونه مترادف سرِ سوزن باشه!