فقط معاملات و تحلیل xauusd

ممنون آقای ابری بخاطر توضیحات کاربردی ، پوزیشن هم در جهت تحلیل شما داره حرکت میکنه

درسته داداش در واقعیت منم از رو تحلیل شما گفتم بره بالا بعد باهاش سل بگیریم

داداش هر جایی فکر کردی دارم اشتباه میکنم لطفا بگو دمت گرم

آپدیت : روند کل همچنان نزولی ، الان قیمت تحت فشار یک موج کوچک اصلاحی صعودی ، احتمال میدم قیمت را تا پیوتهایی که در تحلیل مشخص شدن بالا ببرند و سپس موج اخر نزولی را تا پیوت اول هفتگی ایجاد کنند .پیوت 4667 خیلی مهمه احتمال داره بهش برسه ولی کلا هرجایی در این روند صعودی کوتاه مدتی ، موج نزولی ایجاد و تثبیت داد باید همراه با موج نزولی تا کف پیوت هفتگی اول حرکت کنیم

شما که لطف میکنید و وقت میزارید، تایم پایین هم نظرها و تحلیلاتون رو بگید

نظرتون رو درمورد اخبار فدرال رزرو چیه ؟؟ چه سناریوهایی رو باید در نظر بگیریم؟؟

ببخشید منظور از پیوت یعنی open+high+low/۳ از کندل قبلی درسته؟

آقای نصیری من کلا خیلی وقته که دیگه اخبار و فارکس فکتوری چک نمیکنم ، البته شاید اشتباه میکنم فکر کنم بعضی از دوستان فاندی هم کار میکنند

فرمولی براش ندارم هر جایی که احتمال زیاد قیمت تغییر فاز بده ، اگر این فرمولش هست شماها دیگه خیلی پیشرفته کار میکنید :clap:

تایم پایین فکر کنم آقای اسنایپر و امیر کار میکنند اونها باید نظر بدن

یک صدم زدم و با 36 دلار سود بستمش رفت. انشاالله اگر بره بالا همون حوالی 4670 فکر کنم بشه سل گرفت.

توی این 3 ساعت بیش از 300 PIP از طلا گرفتم با اسکلپ ،امشب خوراک اسکلپرا بود

ایشالا همیشه پرسود باشی

ببخشید ولی واقعا موقع تحلیل اینهمه خط و خطوط روی چارت دارید ؟؟

من حتی همون دوتا خط رو هم بزور میتونم تحمل کنم روی چارتم
البته من دلایلم رو روی کاغذ دم دستم مینویسم

درود

به نظرم امروز این روند و میتونیم داشته باشیم

بسیار عالی جناب ابری

من کل سیستمم بر پایه اسپایک هست. در واقع با اسپایک کلا معامله میکنم. خیلی جالبه که منی که با اسپایک کار میکنم و شمایی که اعتبار کمتری نسبت به من براش قائلید معاملات بسیار نزدیکی به هم داریم.

این نشون میده روش های مختلفی برای رسیدن به هدف وجود داره و هر ذهنی با روشی راحته.

تنها چیز مدیریت ریسک و سرمایست که در دراز مدت تمایز ایجاد میکنه.

داداش انتظار داری با زبان اشاره حرف بزنیم؟ یکجوری بهر منظور هم رو میفهمیم و همین بچه ها با خط و خطوطی که شما پسند نکردی تریدهای در حد تیم ملی میزنند. شما بدون خط تحلیل بده هنر شما رو هم ببینیم.

بابک جان یک حساب فقط با گرفتن اسپایک رشد میکنه تریدر در رنج وظیفه حفظ اکانت را دارد.

من تفسیرم ر از اسپایک گفتم اعتبار بیشتری براش قایل بودم 5 روز بود با چارت بازی بازی میکردم فقط این اسپایک رو بگیرم. کاملا با شم هم نظرم فقط تفسیرم از حرکت ها متغاوت هست

اساس معاملات من به این سبک بر میگرده. اسپایک و BOS و خرید در برگشت به Base با در نظر گرفتن روند و این که کجای بازارم (سطوح مقاومت و حمایت).

آپدیت پیوتهای فعال امروز : به ترتیب از پایین به بالا ، پرریسک تا کم ریسک : 4618.65 و 4642.69 و مهم تر از بقیه 4667 همچنان موج صعودی کوتاه مدتی داره قیمت به بالا ساپورت میکنه باید ببینیم روی کدام پیوت تغییر فاز نزولی میده که موج ریزشی بعدی تا کف پیوت 4490 را بگیریم ، اینها احتمالاته شاید هم اشتباه باشن لطفا تصحیح کنید