,وسط بحث بزرگترا من ی معامله ریز رفتم
منو با RR1:2 خارج کردم البته اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هستدلیل معامله:کندل الگوی شکست یک دقیقه بعداز تایید تایم 5دقیقه بود
اون Swap درادانت نیست !
چی رو با چی قاطی کردین !!
چرا ماستا رو میریزی تو قیمه ها ؟ اون swap حجم معاملته جناب !
درادان این تقریبا صفر بود ![]()
و دلیل اینکه نوشتم این جمله غلطه !
ببینید معلوم شد نه صفر بوده نه سواپ شده ! بلکه شما درادان دارید چون اوردر باز دارید ! ، و درادان ضرر هم دارید اما چون مومنتوم صعودی بوده در سود بودین و بر اساس فلوتینگ منظورتون صفره نه درادانی که وقتی یه کیف بعد استاپ متحمل میشه ! و اینها رو نوشتم بدونید اگه حرفه ای فعالیت می کنید باید بدونید اونایی که هیچی از چیزایی که شما میدونید ، نمیدونند ، با خواند اون جمله اساس متوجه شدنشون تغییر میکنه و نمیدونند دقیقا شما منظورتون چیه ! یه برداشت کلی می کنند !
خوبه مهندس البته برای من یک موقعیت سل بالقوه از محدوده 4320 تا 4326 باز شده ، اگر قیمت به اون موقعیت برسه میتونم سل بگیرم تا هدف 4192 ! وضعیت طلا بنظرم دیگه تغییر کرده بلند مدتی اون زمانی سود میداد که همیشه صعودی بود الان آشفته بازاره نزولی شده فقط اسکلپی سویینگی جوابه ![]()
اره داداش جای بسیار عالی هست…
من بیشتر این معاملرو کردم استاپ صبحمو بشوره ببره
چی میگید جناب دیدبان؟!؟؟ ![]()
![]()
![]()
![]()
من نوشتم درادان پوزیشنم تفریبا صفر بود!
اولا که وقتی فعل این جمله گذشته هست، یعنی درادان شناور رو میگم و منظورم اینه که از لحظهی ورود رفته توی سود! اما هیییییچ نوع درادان دیگهای هم نخورده این پوزیشن!
شما فرمودید پوزیشن اگر باز باشه یعنی دارید درادان میخورید:joy:
اگر چیزی بخواد غلط لحاظ بشه همین جملهی شماست!
بنده تصحیح کردم که پوزیشن باز، مشمول سواپ میشه صرفا! مگر اینکه بره توی ضرر، یا با ضرر بسته شه، که بشه گفت درادان شناور، یا درادان بالانس خورده!
بهنظرم مفاهیم بسیار شفاف و پیشپا افتادهست بزرگوار!
وقت تاپیک رو بیش ازین نمیگیرم.
سلام. در چند روز اخیر یکی از دوستان اینجا و بعد یکی از دوستان ایشون - که هر دو مثل همهٔ دوستان دیگر اینجا گرامیند و محترم- ادعاهایی رو مطرح کردن مبنی بر داشتن امتیازات و اختیارات خاصِ یک شخص خاص در مورد ادراهٔ این تاپیک. از پشتیبانی سایت در این مورد پرسیدم که پاسخش رو اینجا می ذارم. فکر میکنم به اندازهٔ کافی صریح و گویا است و تاکید این نکته که همهٔ دوستان اینجا عزیزند و محترم و از نظر حق و حقو ق و اختیارات برادر و برابر.
از قدیم گفتند :
ده درویش در گلیمی بخسبند و دو تریدر در انجمنی نگنجند ![]()
سید جان خیلی خوبه که میتونی در حین یک روند وارد پوزیشن بشی خیلی کار درستی هست که من واقعا جراتش ندارم هر چند میدونم دارم اشتباه میکنم
من پیشنهاد میکنم این جمله رو جای دیگهای، خصوصا در جمعی که کسی فقط الفبای ترید رو هم بلده به کار نبرید بزرگوار! یه چیزی تو مایههای همون بریک ایونت هستش. ![]()
![]()
برا خودم فحش سنگین گذاشتم احسان جان. منم مجبورم ![]()
معامله قبلیت یکم با نگاه من جور نبود ولی اینو هستم ، تی پی میزنه حتما
هر چقدر مقاومت کنین همونقدر اثبات میکنه دارید تقلا می کنید ! بنده در بالا نوشتم مهم نیست ! ولی اگه چند بار نوشته خودتونو بخونید متوجه میشید در اینده پاسخ هایتان خودتونو نقض کردید و متوجه شدید مشخصا منظورتون چی بوده و بله شما حرفه ای هستید نباید وقت تاپیک رو بگیرید بنده هستم که مبتدی ام و باید سوال بپرسم ! و میبینم شما در جواب هایتان برای مبتدی ها اول با تمسخر نگاه می کنید بعد طرف متقابل جواب تمسخر رو با دید شفاف ارائه میده دوباره برای رد گم کنی از یه ترفند تمسخر امیز دیگه استفاده می کنید برای اثبات چیزی که وجود ندارد !
و متاسفم برای این موضوع !
نه برادر جان اتفاقا خیلی وقتها به خودم میگم این جریانی که جاری شده چرا همراهش نمیشم ، حتما که نباید از اول و اخر یک روند وارد شد ! این ترس بد چیزیه
اره داداش دقیقا
نظرخودمم همینه
معامله اول امروزم درکل اشتباه بود اصن طبق پلن خودمم نبود
حرفت درسته این معامله TP میشه به احتمال زیاد ولی چون صبح استاپ خوردمو میخاستم برایند امروزم مثبت باشه براهمین استاپ جدیدمو اوردم رویRR1:2
سلام رفقا روز خوبی رو پیش رو داشته باشید همگی
درادان صفر !! ![]()
دقیقا همینطوره. منم یه مدت میخواستم برگشت بازارو بگیرم و یک روند کاملو داشته باشم ولی بعد یه مدت به این نتیجه رسیدم که میشه هرجای روند وارد شد. تو یک روند کف های پایین تر و سقف های بالاتر همیشه در دسترسه مگه اینکه خلافش ثابت بشه. ![]()