یک ساعته حسن اقا ازم سوال پرسیده !
حسن جان عذر میخوام که دیر فرستادم
در این سوال منظورت کانال H4 هست ؟
یک ساعته حسن اقا ازم سوال پرسیده !
حسن جان عذر میخوام که دیر فرستادم
در این سوال منظورت کانال H4 هست ؟
شما عزیزی آقای دیدبان. اینجا ساخته شده برای انتقال نظرات و تفاوت نظر کاملا طبیعیه. همین صحبت ها انسانو رشد میده ![]()
قطعاااا بنده با قدرت ذهن و تصمیمگیریم سمت ستاپ شما هم نمیرم! توان شما برای تحمل سااااعتها فشار در چندین پوزیشن داخل ضرر بسیار زیاده و بنده ترجیحم نیست واقعا!
اما حرکت قیمت با اوردر باز هیییییچ ارتباطی به تعریف درادان نداره بزرگوار! هر چیزی یک تعریفی داره و دارادان(شناور) یعنی پوزیشن شما چقدر در ضرره! این مفهوم با سواپ فرق داره قاعدتا!
پوزیشن من تقریبا یک ثانیه هم درادان نخورده! مشخصا بنده هییییچ تمایلی به ستاپ شخصی که تفاوت درادان و سواپ رو نمیدونه ندارم! ![]()
هم آقای مقصودی ، هم آقای دیدبان و هم بقیه حرفشون درسته ، اگه فکر میکنید اشتباه میگم این ویدیو که در نت پیدا کردم را ببینید :
حداقل برای تلطیف فضا بد نیست ![]()
راستش در فرهنگی که بنده توش بزرگ شدم، این جمله بیاحترامی بزرگی محسوب میشه و صرفا زمانی که کسی از کسی کینه داره، یا حسادتی داره ازین سبک جملات استفاده میکنه!
برای همین بسیار متعجبم کردید!!
مگه ارز دیجیتاله!!
بنده بسیار متعجبم مفاهیم های معامله رو با مفاهیم اصلی قاطی می کنیم !
و فکر می کنیم درست فکر میکنیم .
نمیدونم از کدوم تایم فریم ترسیم شده . توی شکل فقط دو تا خط مورب هست که منشاء اون مشخص نیست
پیشنهاد میکنم برید تعریف مدلهای مختلف درادان رو مجدد مطالعه بفرمایید!
Maximum Drawdown (MDD)
Balance Drawdown
Equity Drawdown
Floating Drawdown
Daily Drawdown
Trailing Drawdown
موضوع بحث بنده مشخصا فلوتینگ هست و همیشه هم به ورودهای اسنایپری اشاره کردم که پوزیشن بعد از باز شدن، داخل ضرر نمیره و نمیمونه!
باز هم این موضوع توهین به طرف مقابل محسوب نمیشه بزرگوار! ![]()
قبل هر توهین و تمسخری، یادتون باشه همه بلدن توهین کنن!
مهم نیست بنده بهتون ثابت کردم کلمه سواپ غلطه و حتی خودتون ثابت کردین منظورتون از درادان یکی از 6 گزینه ها بوده که مشخصا در جملتون مشخص نکرده بودید ! و برام دیگه مهم نیست .
ممنونم که پاسخ دادید .
فردا بانکهای آمریکا تعطیله . این مسئله میتونه روی معاملات امروز اثر بزاره ؟
چقدر اینها خوشگذرون هستن تا تقی به توقی میخوره تعطیلن ![]()
داره وضعیت کمی روشن تر میشه تا 5 دقیقه دیگه ، فعلا دست برتر با دیدگاه سل هست هرچند روندهای میانمدتی صعودی موندن و بلند مدتی ها نزولی ، این کوتاه مدتی ها هستن که مشخص نیستن ![]()
اگه معامله از لحظهی ورود هیچوقت وارد ضرر نشه، هییییچ نوع درادان حسابی ایجاد نکرده.
فکر کنم تکلیف بحث و نظری که شما دادید، با همین یک جمله مشخص شدهباشه!