فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

درود و احترام

صبح روز همه دوستان عزیز و بزرگوارم بخیر و شادی :heart: :tulip:

حقیقتا توضیحی در معاملات خیلی از دوستان ندیدم
دیدم فقط معاملاتشون رو اینجا شیر میکنند

پس میشه مزاحم شما شد دوست عزیز براتون زحمتی نیست بنده رو راهنمایی بفرمایید؟

توضیح دادن ولی خیلی قبلتر …خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

سوالی داشتی بیا توی پیام خصوصی

داداااااش

جون من نکن خارج از ستاپی که همیشه کار میکنی تصمیم نگیر ، حیفه بخدا

سلام علی جان

اخ اخ اخ اخ اخ…حرفت درسته داداش

میدونی گاها ادم فک میکنه مرغ همسایه غازه=ولی اشتباهه هرپلنی برای هرکسی نیست

جمله ای خوبی گفتی امیرجان هر پلنی برای هرکسی نیست

این روزا سویینگ خیلی جواب داد؛ اکثر پوزیشن‌ها رو نگه داشتم طولانی:

درادان این تقریبا صفر بود :disguised_face:

امیر جان دلی خواستم برات یه چیزی بنویسم که قضیه بعضی رفتار ها هم برات مشخص بشه :heart: :folded_hands:

زمانی که بازار با یک کندل تمام مارکت رو لیکوئید یا استاپ میزنه این محدوده قرمز رنگ که کشیدم بعد از برخود به کف کانال مقاومتی ساخته میشه ( ایا همیشه این سایکل ساخته میشه ؟ بله اما نه با استاپ یا رفتار مشخص )

{ معمولا یک فاز مومنتوم صعودی به خودش میگیره اما با استاپ های غیر معقول حرکت می کنه }

به همین جهت دیشب نوشتم در بقیه تایم فریم ها ستاپی ساخته نشده این بود که روی محدوده ای هستیم که اساپ لاس هاش واید هست و با ریسک بسیار بسیار اندک قابل اعتماد هست .

.

اما دوتا محدوده مهم بعدی ( باید بعد از ریجکت از کانال H4 ستاپ برای ورود ایجاد بشه )

معمولا باید برای ادامه صعود برگرده درون کانال ثبیت بشه و در صورت ریجکت کف پایین تر رو بگیره و دوباره برگرده به همین محدوده

.

نظرتون برا تی پی معاملتون رو چه عددی هست؟

نظری رو ریزش ندارید؟

تبریک میگم واقعا تحسین برانگیزه :clap: لطفا هر زمان فرصت کردید و امکانش بود درباره دیدگاه روانشناسی رسیدن به این سطح صحبت کنید . به امید موفقیت های روزافزون :rose:

این جمله کاملا غلطه .

اوردر باز یعنی ( حرکت قیمت خودش به تنهایی درادان ایجاد میکنه ) برخلاف افکار عمومی که فکر می کنن چون در سود هستین به کیفتون فشار درادان وارد نمیشه !!

من ریسک‌فری می‌کنم و تی‌پی روی ۴۴۷۶.۴۴ می‌ذارم!

و اینکه در کل نظرم اینه که ریزش طلا رو شاهد خواهیم بود؛ ولی کماکان صبر می‌کنم تا سلرهای عجول بیشتری رو از بازی خارج کنه و بعد وارد سل می‌شم!

ممنونم از لطف و توجهتون .

چشم حتما یه موضوع کامل و فکر شده در تاپیک ارائه میدم .:tulip:

تنها چیزی که کاملا غلطه، اینه که فکر کنیم جمله‌ای کاملا غلطه جناب دیدبان. :wink:

همه‌چیز به دیدگاه، پلن معاملاتی، و مدیریت سرمایه‌ی شما مربوط می‌شه!!

مثلا بنده هررررگز حاضر نیستم اون درادان‌های عجیب و غریب چندین پوزیشن باز رو که شما تحمل می‌کنید بپذیرم تاااا زمانی که برگرده و بره تو سود؛ ولی هرگز هم نمیام بگم کاملا غلطه! :sweat_smile: چون هرکسی خودش می‌دونه داره چیکار می‌کنه و منطق روان و ستاپش هست که تعیین می‌کنه چقدر فشار رو تحمل کنه!

(البته که متوجه هم نشدم منظورتون کدوم جمله‌ی بنده بود که کاملا غلطه!!)

به قول حامد بهداد، اصن کی تعیین میکنه که چی درسته چی غلط!؟:wink:

علی آقا یک اسکرین شات از ادامه این تصویر بفرستید تا ببینیم اون محدوده رو چطوری مشخص کردید .

کسی نمیگه که هیچکس نمیدونه چیکار میکنه

بنده نوشتم اون جمله کاملا غلط هست ! شما مفهوم درادان رو به مدل خودتون تشبیه کردین .

درحالی که حرکت قیمت با اوردر باز یعنی همان درادان .

و اینکه شما مطمئنم اگه از ستاپ بنده سر در میاوردید یه لحظه دریغ نمیکردید اصلا قدرت تصمیم گیری ذهن شما به این حد نمیرسه که بتونه ستاپ های بنده اجرا کنه .!:wink:

بقول آقای آهنگری هیچ معامله ای غلط نیست فقط زمان رسیدن به نتیجه متفاوته .

سلام و صبح همگی بخیر و خوبی ، امروز اینقدر وضعیت قاراش میشه که هیچ کاری نمیتونم انجام بدم ، کلا تحلیل صبحی تا 30 درصدش درست بود بقیه فیل میشه الان هم فقط میشه از محدوده 322 با ریسک زیاد سل گرفت احتمالا !!!فقط اسکلپ الان جواب میده تا این موجهای طوفانی آروم بگیرن ببینیم قراره ریزش ادامه بده یا صعود :thinking:

دوستان توروخدا مفهوم جمله بنده رو درست بخونید ! یه واکنش ذهنی هست برای نگه داشتن هوای جناب مقصودی ! ولی بنده قصد بی احترامی به ایشون ندارم و لطفا الکی گارد ذهنی نگیریم ! بنده نگفتم معاملشون غلطه !! بلکه تشبیه جمله رو نوشتم از درادان غلطه ! و برامم مهم نیست . چیزی که غلطه ، غلطه . حالا هی با زور بچپونیم درسته باشه درسته شما راس میگید !!