اقا یعنی چیییییی
چرا اینجوری شددد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اولین میلیونری که باهاش صحبت کردمممم
نصیب ماهم میشه ![]()
خیلی خوشحالممممم خیلیاااااااا
در این بروکر ازحدود4 سال پیش عضوم همون اوایل کار تریدم یه دایی دارم اون برام معرفی کرد و در طول تمام فعالیتم برداشتی نداشتم که بیشتر از 20 دقیقه طول بکشه و برداشت های سنگینم حدوده بیشترینش 24 ساعت و کمترینش 16 ساعت طول کشیده بشینه درون والتم و از اینکه هر لحظه اقدام کنم واریز شده همیشه برای من قابل اعتماد هست .
بعد من گیر ۸ میلیاردم که خونه مورد علاقمو بخرم، یک نفر برام گلریزون نکرد جور شه ![]()
نوش جونت تو خوشی ها خرج بشه ![]()
درود بر شما
کدوم بروکر جناب دیدبان؟
مخلصم متین جان ![]()
خودت میدونی چقدر خاطرت برام عزیزه خان داداش ![]()
بابت توضیحتون بسیار سپاسگزارم ، و بینهایت براتون خوشحالم حتی براتون یه سجده شکر کردم ، انشاالله خیر و برکت و شادی نصیب همه بشه. ![]()
اون نصیحت که اون شب زدی برای من میلیون دلاری میارزه ![]()
![]()
سید خاطرت جمع خدا برای تک به تک انسان هایی که زحمت می کشند چنین روزی دیده
و من از خدا میخوام که به تک به تک تون همچین روزی برسونه داداش
![]()
سلام دوستان محدودیت پیشفرض ما برای یک تاپیک ۱۰ هزار مطلب بود به همین دلیل تاپیک بسته شد و یک تاپیک جدید ساخته شد.
اما با توجه به محبوبیت این تاپیک، این محدودیت رو برداشتیم. تاپیک باز شده و میتونید همینجا بحث رو ادامه بدید.
پرایس اکشن کار میکنم
ریزش زیاده پس اسپایکه پس دنبال ورود به همراه جهت هستیم وقتی کانال ایجاد میشه دنبال ورود هم جهت بازار هستیم
سلام مجدد ، چی شد یکدفعه ؟ قطع شدیم ![]()
یک موضوع جالبی که الان متوجه شدم حرکت هم فاز طلا و داوجونزه !!! من دقیقا در سقف داو منتظر ریزشش بودم همزمان میشد همونو برای طلا بکار برد ! ![]()
عحیبه امروز مهندس کجاس ؟! خبری ازش نیست !
دوستان موضوع وارونگی در تایم دیلی رو توی این پست گفته بودم و نزول اتفاق افتاد و بنظر من صعود شروع میشه
رفته اسنپ دادا
۱۵ کاراکتر
امشب میخوام یه سوال مطرح کنم
. با اجازه بزرگتر های این جمع بسیار ارزشمند .
![]()
بنظرتون آیا جمع بزرگی از تریدر های فست اسکلپر میتونن در ایران پیچ های مهم قیمت دلار رو کنترل کنند ؟ که این نوسان درواقع از تریدفست اسکلپر ها حاصل بشه نه حجم واقعی ارزش دلار ؟
یا
حرکت ارزش قیمت دلار به ریال مشتق از همه ی نوسان ها هست ؟مثل ( بیت - اونس - نفت -درهم ) و بقیه بازار های نوسانی ؟