فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

از دید بنده هیچ‌کدام!

۴۲۱۹ واکنش داد
R/R 6 داد
شهر عجیبیه :joy:

از همون خط روندی که کشیده بودی ، میشد حمایت چهارمم :clap:

درست می فرمایین جناب مقصودی برای شما چه فرقی می کند هفته ای یدونه ترید با نظر همه بکارید کافیه براتون و طبق نظر هوش مصنوعی حداقل درهم تاثیر داشت .

الان این قسمت خالیه فکر کنم اول پرش کنه بعدش رنج میشه که بتونیم در کف رنج وارد بای بشیم شاید

علی جان خیلی بهت تبریک میگم و امید روزافزون دارم از این جایگاهی که هستی پیشرفت تر کنی

لایق‌ش‌بودی و براش زحمت کشیدی حلالت باشه

و همه ی ما لایق ش هستیم و باید براش تلاش کنیم

ماشالله

ممنونم ازت محسن جان :tulip:

در نگاه اول بنده به همه شما دوستان عزیزم افتخار می کنم که واقعا با قدرت تمام هر روز تلاش می کنین

نتیجه این تلاش ها از قبل به دست نمیاد بلکه روز افزون هست حتی برای اونی که ، درون فضای دمو تمرین می کنه ، باید بدونه که بی ثمر نیست و نخواهد بود .

:heart: :tulip:

برنامه فردا ، شاید اتفاق بیفته

هم نظرم
۱۵۰۰ کاراکتر

به به به به قضیه چیه ؟!؟! از طرف منم تبریک آقای دیدبان عزیز و هنرمند :blossom:

چیزی نیست احسان جان :tulip:

ممنون داداش :heart: :grin:

بدک نبود ولی باید بهتر بشه ! اشکالاتش این بود که باید دقیق تر اون مقاومتهای 4 ساعته که ریزشش شروع کردن را در نظر میگرفتم

من با اجاره رفع زحمت کنم روز خوبی رو سپری کردیم باهم :heart: :tulip:

تحلیلم برای فردا

دوتا محدوده دیلی مهم هست یکیش بود 4141 دیگری ایجاد شد که اگه بایر باشیم کف 4141 تا 4200 ایجاد شده رو در ورود های خلاف جهت روند لحاظ کنیم

برای روند تریدر ها قیمت رسیده درون کانال مقاومتی صعودی h4 رو رد کرده کف ش رو تاچ کرده پولبک کوچیک داده

اگر قیمت برگشت درون کانال باید طبق پلن در جهت روند ترید بشه

و برای بقیه تایم فریم ها هیچ ستاپی ساخته نشده

بجز فست اسکلپر ها در m1 که اصول خودشان را دارند. و در نگاه کلی مارکت مهم نیست به علت لحظه ای بودن اوردر .

شب و روزتون بخیر شادی دوستان عزیز و ارجمندم :heart: :tulip:

عدد دقیق کف دیلی الان شده 4183 اگر بهش برسه و واکنش بده میتون در کف اول تولید محیط رنج کنه که در کف رنج یک بای خوبی میشه گرفت تا مقاومت پیوت سقف در قیمت 4364 یا 4471 احتمالا

احسان جان بنظر نمیاد از ۴۲۰۰ پایین تر بیاد

ولی خب

همین الانش اگه ریزش نکنه تا ۴۲۱۵ ، میره تا ۴۳۳۰

R/R 1:12

دلیل اینکه بیدارممممم
نمیخواستم بگممم‌اما من بتمنم🦇

چه سکوتی حاکم هستش :grimacing:

سلام :اولین روز حضور من امیدوارم این تاپیک بتونه مشکلات ذهنی و فکریم رو حل کنه با کمک شما

خیلی از مطالب رو دیدم و برسی کردم جدا از بحث و جدلها میشه گفت خوبه بخصوص نکات روانی قیاسی از انواع سبک و ترید ها