الان به اون خط روند زیبای شما رسیده
Continuing the discussion from فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd - #10223 توسط user_40785.
Previous discussions:
تاپیک چی شد ؟!
پارت2 ! ، چه بد!
سلام و درود به همه دوستان عزیز در پارت 2 ![]()
(من هم از آقای دیدبان یاد گرفتم و تقلب کردم در پارت 2 سلام کنم
)
خب در شروع پارت دو عرض سلام درود خدمت همراهان گرامی
![]()
امیییر کجایی که تاپیکتو کشتن ![]()
طلا چقدر ریخته احتمالا بخشی به علت توافق صورت گرفته هست
همه رفتن کسی دور ورم نیست ![]()
![]()

دوستان خواهش می کنم منو ببخشید این موضوع رو از روی هیجان درونی پست می کنم امیدوارم باعث رنج کسی نشه
![]()
امروز بعد از سالها تلاش رسیدم به اولین m1 که همیشه آرزوشو داشتم …
از خداوند این شب ، از ته ته ته قلبم میخوام برای همتون این روز رو نصیب کنه
![]()
دقیقا آفرین درسته این صحبت
به به پر سود باشید ایشالا بنز بخری
آفرین بر شما همیشه موفق باشی
ایشالاااا همه مون بخریم
عالی ، خدا را هزاران مرتبه شکر ، انشاالله همیشه پر سود و پر برکت باشید. همینطور بقیه عزیزان.
ایشالاه که نصیب تک به تکتون بشه قلب منین بخدا ![]()
![]()
راجب نحوه ی پوزیشن اخرتون توضیح میدین اگر ممکنه براتون سبکتون چی هست و چه ستاپی و میگیرین ؟
درگیر معامله هستم و قدری سریع نگاه کردم. نظر اولیهٔ من در مورد سه دلیل مطرح شده:
۱- آمار retail sale امروز: دوبرابر مقدار پیشبینی شده بود، که نشون دهندهٔ رشد قابل ملاحظهٔ و بیشتر از انتظار پول خرج کردن مصرف کنندهها (consumer spending) است . دو وظیفهٔ تعریفشدهٔ فدرال رزرو یعنی مهار تورم و بهبود اشتغاله. پول خرج کردن مصرفکنندها این علامت رو میده که مصرفکنندهها، که خیلی خرج کردنشون رو موتور اصلی اقتصاد آمریکا میدونن، وضع اشتغالشون بد نیست که دارن خرج میکنن. این احتمال پایین آوردن نرخ بهره توسط فدرال رزرو برای تحریک اشتغال رو کم میکنه. این دلیل درست به نظر میرسه البته در حد وزن خودش اثر داره.
۲- دلیل دوم: قدرتمند ظاهر شدن جلوی اعضای FOMC. ممکنه ولی شاید یه نکتهٔ مهم رو جا میاندازه. ترامپ خواهان سرسخت پایین آوردن نرخ بهره است- مخصوصا پیش از انتخابات میان دورهٔ ماه نوامبر- تا جایی که کارش به جدال علنی با جروم پاول رسید و ظاهرا به دستور ترامپ دادستان کل برای پاول پرونده درست کرد در مورد هزینهکردنهاش در مورد ساختمان فدرال رزرو - اگه اشتباه نکنم. ترامپ وارش رو از بین چند نفر انتخاب کرده و بعد از دعواهای با جروم پاول طبیعتا انتظاراتی داره- مهمترین اونها پایین آوردن نرخ بهره.موضوع اینه که وارش از ترامپ بیشتر میترسه یا از تندروهای FOMC
. بنابراین این دلیل مقاله شاید چندان قوی نباشه.
۳- تورم هسته (CPI): به نظر میرسه مقاله میزان تورم مصرف کننده [CPI] (در حال حاضر ۴/۴ درصد) رو با تورم مصرفکننده هسته (Core CPI) - تورم مصرف کننده بدون غذا و انرژی- که در حال حاضر ۲/۹ درصده - اشتباه گرفته. فاصلهٔ این دو عدد نشون میده که افزایش تورم تقریبا کامل مربوط به قیمت انرژیه، هم مستقم و هم غیر مستقیم (مثلا با افزایش هزینهٔ حمل و نقل). متن یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که امروز بلومبرگ منتشر کرد نشون میده ایران حداکثر ظرف ۳۰ روز تنگه هرمز رو کاملا باز میکنه که با رفع علت افزایش قیمت انرژی انتظار میره افزایش قیمت هم از بین بره. در تحلیلی که بیشتر از یک هفته پیش اینجا گذاشتم (آخر پست رو ببینید) نظرم این بود توافق صلح در زمان سفر چند هفته پیش ترامپ به چین - و سفر عراقچی و پوتین به فاصلهٔ کمی قبل و بعدش- بین ایران (خواستار فروش بدون تحریم نفت و گاز و آزاد شدن داراییهای مسدود شده)، ترامپ (که میخواد قیمت نفت رو با فاصلهٔ مطمئن از انتخابات نوامبر به ۷۰ دلار -قیمت قبل جنگ-برسونه)، پوتین (روسیه از بزرگترین تولید کنندهها کنندههای نفت و گاز جهانه که میخواد از تحریمها خلاص شه و این و اکراین رو این وسط اگه بتونه با توافق ایران و آمریکا معامله کنه ) و چین (بزرگترین مصرف کنندهٔ نفت دنیا که ۲۵ درصد نفتش رو با تخفیف زیاد از ایران، روسیه و ونزوئلا میخره) کلید خورده. بخش بنیادی اون تحلیل ترکیبی (تکنیکال+بنیادی) که تا به حال تا حد زیادی محقق شده- این بود که نفت در عرض چند هفتهٔ به ۷۰ دلار میرسه و اگه پوتین با کمک ترامپ بتونه زلنسکی رو وادار به تسلیم کنه - که نشونههاش توی این یکی دو هفته دیده میشه- ممکنه حتی به حوالی ۶۰ دلار برسه. الان نفت برنت از ۱۲۰ دلار اوج این چند مدت به ۷۷ دلار رسیده. این دلیل قویه و با مدارک آشکار برای این که نرخ تورم با خالی شدن تورم انرژي برگرده به همون حدود ۲/۴ درصد -اگه اشتباه نکنم- قبل جنگ. هدفگذاری فدرال رزرو حتی پیش از جنگ و بالا رفتن قیمت نفت برای تورم ۲ درصد بود.
به نظر میرسه این دلیل سوم همون طور که در بالا نشون داده عامل ترامپ (و تیمش) و تمام تلاشهاش که تا به حال میشه گفت جواب هم داده رو نادیده میگیره و احتمال پایین اومدن به نسبت سریع تورم در اثر خالی شدن حباب قیمت انرژی رو در نظر نمیگیره. خیلی مطمئن نیستم این دلیل هم قوی باشه.
در مجموع به نظر من از سه دلیل بالا یک دلیل قوی و دو دلیل چندان قوی نیستند. اما باید دید کوین وارش، fomc و بازار چه تصمیمی میگیرند. برخورد تهاجمی (hawkish) از fomc بیتردید ترامپ رو خوشحال نمیکنه، که خودش رو کشته تا زمینه رو فراهم کنه برای کاهش نرخ بهره. این اولین جلسهٔ وارش در مقام رئیس فدرال رزروه که البته در اون جلسه اگه اشتباه نکنم فقط یه رای داره.
پیشبینی نتیجه سخته چون احتمال داره وارش قبل از جلسه مشغول رایزنی و بده-بستان با اعضای کمیته بوده تا تو جلسه کارش رو پیش ببره. فکر میکنم لحن خنثی شاید به نوعی تعادل ایجاد کنه بین ترامپ، وارش و مخالفان ترامپ در کمیته. اما باز هم بستگی داره هر کدوم از بازیگرها چه کارتهایی برای بازی داشته باشند.
======================================
پینوشت: این نوشته ساعت ۲۱:۱۵ دقیقه دیشب یعنی ۱۵ دقیقه پیش از اعلام نرخ بهره پست شد ولی تو صف تایید سایت گیر کرده بود.
پینوشت ۲: الان که سر فرصت متن رو خوندم به نظرم سوءتفاهمی در مقالهٔ ایران بروکر هست - در دلیل سوم- که دوستان کارشناس سایت شاید دوست داشته باشند بررسی کنند
فاندامنتال کم از تکنیکال نداره ولی من به عنوان تکنیکالیست توجهی بهش ندارم بیشتر سردرگم میکنه منو
علی آقا من همیشه از ترس اینکه مشکلی برای سرمایم پیش بیاد حسابم را 20000 یا کمتر نگه میدارم ، امکانش هست بدونم شما در کدوم بروکر کار میکنید؟ و آیا کاملا از کارش مطمئنین؟
اقا یعنی چیییییی
چرا اینجوری شددد