فدات، من لایک نمیتونم بدم تا 11 ساعت دیگه. خسته هم نباشی ![]()
الان هم بعد از برخوردش به این خط روند شما گپ پر کرده ولی به اینجاها فکر نکنم بسنده کنه احتمالا بیاد پایین تر
قربانت آقا نیما ، فردا که امواج طوفانی خوابیدن بهتر میشه کار کرد ![]()
دوستان عزیز تر از جان
من خیلی از روشهای تریدهای شما متعجم آخه وقتی داره شارپ ریزش میکنه شما برخلاف اون ترید میکنید این برای کسی به سن من خیلی استرس زاست من راحت یه سل گرفتم و تا جایی که روند واقعا برنگرده همون یک پوزیشن را دارم و تا تارگتم صبر میکنم. امیدوارم که همگی بدون استرس از بازار سود ببرین ، و به فکر سلامتیتون هم باشین. ![]()
دقیقا، عجله ای نیست اصلا ![]()
اینو تازه دیدممممم
به به ![]()
کسی بای نگرفته
۱۵ کاراکتر
آها، پس من بد متوجه کار دوستان شدم ، ممنون که گفتین .
طلا را با ضرر بستمش ولی داو جونز براش برنامه دارم ، این طلا هم میدونم به اون کف 4174 رسید وقتی تایم 15 رنج شد چنان حسابی ازش یرسم که در تاریخها بنویسند البته شاید اون حساب حسابم برسه ![]()
نظرت راجب
۴۲۱۹
و ۴۲۰۰
چیه
تعریف از خود نباشه فوووول تارگت شد ![]()
علی جان از اینکارهای الکی خیلی زیاد انجام میدم ![]()
گول اینها را نخور خخخخ من گول حمایت قوی خوردم برخلاف نوچه های بالایی اش هیچ واکنشی نداد ، همون 4175 عالیه
دمت گرم خیلی عالیه ![]()
از اولد تریدر به شما نصیحت خلاف جهت نخواه ترید کنی عینه اسب داره میریزه تا سل هست چرا بای
من معاملهای نمیکنم
فقط میخواستم نظرت رو بدونم ![]()
من اصلا ستاپم رو حمایت و مقاومت نیست یا خطوط رند
فقط در جهت روند و اسپایک
ادیت : چون شما رو دیدم خیلی تحلیلهای بلند مدت و در این حوضه هستید پرسیدم ![]()
دم خودتم گرم ![]()
![]()
دقیقا مفهوم کلامم همین بود
به ریپلای دقت کنید
اره بابا فقط در جهت روند ستاپم در جهت رونده ![]()
خوبی کسانی که با روند کار نمیکنند همینه ! الان داره خلاف روند میانمدتی ریزش میکنه و هیچی هم جلودارش نیست جز اون کف پیوت دیلی 4175 احتمالا میاد تا ساختار پایینو شکل بده شاید شاید بعدش برگشت بزنه برای 4478 شاید