فقط معاملات و تحلیل xauusd

احسنت آفرین باید صبر کرد در این جور مواقع چون پوزیشنی که میزنی ریسکیه

کاملا درسته ، من کلیت حرکت رو گفتم تو مسیر میتونه واکنش های متفاوت داشته باشد.

شکست معتبر سطح 4555 نیاز به اتفاقات فاندامنتالی قوی دارد. هم سطح معتبر هست هم سایکل را بست.

احسان جان عکسش را دوباره ویرایش کردم . نظرت الان چیه؟

مهندس ، اینها را بر اساس سیستم به دست میارم

آقای ابری عزیز من احتمال میدم قیمت تا 4635 پیوت اولش بالا بره و بعدش مجدد شیرجه بزنه برای تاچ کف پیوت هفتگی اول 4503 ، احتماله باید دید روی کدام پیوت بالایی موج نزولی تثبیت میده ، تا این کف هفتگی تاچ نکنه فکر نکنم بالاتر از 4635 بره شایدم اشتباه میکنم لطفا تصحیحش کنید

جلسه فردا و قیمت نفت هم مهمه باید در نظر گرفت

تحلیل فعلی من

1- به یک سطح معتبر رسیدیم

2- خط روند مینور شکست

3-با شکست رنج کندلی

در محدوده مشخص شده با مدیریت ریسک من خرید میگیرم.

حالا جالبه دوستان ، غیر از این کف پیوت اول هفتگی 4503 ، کف 4408 و کف خیلی معتبر 4280 هم هستن !!! دوسه تا مرموز دیگه هم پایین ترن که فکر نکنم دیگه اینقدر پایین بریم ! حالا بنظرتون کدام کف قرار مارو برگردونه به روند صعودی ؟ اینم بگم که سابقه کف 4280 واقعا در اینموارد خوب بوده

توی تایم M5 با توجه به سقف های بالای توی تردینگ رنج احتمال زیاد قیمت تا 4657 خواهد رفت یعنی کف هفته ی گذشته

شب دوستان بخیر ماهم نظرمون به اشتراک بزاریم به قول معروف یه آپدیتی کنیم…

خیلی خلاصه بگم تا زمانی که زیر سطح قرمز و مهم تر از همه زیر باکس قرار داره نظرم روی سل هست هنوز تا سطح آبی.

اما برای سناریو بای زمانی به فکر بای میشم که کندل 4 ساعته بالای باکس ببنده و در تایم 1 ساعته یه سقف و کف جدید ایجاد کنه اون زمان دیدگاهم عوض میشه.

چارت آپدیت:

با این پوزیشن بای موافقم دوتا عدد ورود هم داره 4587 و 4594 البته هدف تا پیوت اول میگیرم 4635

منم باهاتون هم نظرم

حسین جان نظر شخصی من : سطحی که انتخاب کردی 4666 خیلی خیلی معتبر بود چرا بود چون شکست اگر تو این سطح قرار بود فلیپ بشه D2R یعنی حمایت به مقاومت تبدیل بشه نباید با اسپایک میشکست. اسپایک یک حرکت بدون ساختار هست و شکست یک سطح با اسپایک نقش سطح را عوض نمیکند ( از نظر من) اتفاقا اگر قیمت بالای آن برگردد چون یک سطح روانی خوب هست نقش قبلی حمایتی خود را بسته به اینکه قیمت چه جوری بالای آن بره را حفظ میکند.

به نظرم پوزیشنهای سل کم ریسک تره قشنگ داره رنج میزنه برا اسکلپ خوبه:smiling_face::smiling_face:

جالب شد نکته جدید یاد گرفتم از حرفتون میشه روشن تر توضیح بدین این مورد شکست یک حمایت با اسپایک اگر واستون زحمت نشه مخلصم.

نظر لطف شماست آقا احسان ارادتمندم

ما چند نوع حرکت داریم:

1: روند ( قوی - ضعیف)

قوی وقتی سقف و کف همپوشانی نداشته باشند ضعیف وقتی هست سقف و کف ها همپوشانی دارند.

روند قوی یا ضعیف ساختار دارد دو نوع معامله گر دارد بازار دچار هیجان یا فاندامنتال نیست . هرچند شکست با روند قوی معتبرتر از شکست با روند ضعیف است چون قدرت یک طرف معامله گر قوی تر است.

2- رنج

قیمت قادر به ایجاد سقف یا کف جدید نیست. ساختار ندارد ولی دو جنس معامله گر دارد که قدرت دو جنس معامله گر برابر است.( بازار در تعادل هست)

3- اسپایک: حرکت بدون ساختار، یک جنس معامله گر ولی ولی این قدرت یک جنس معامله گر نیست این حرکت هیجانی هست و ناشی از خبر یا ….

لذا برای من شکست با اسپایک اعتبار کافی ندارد.

هریک از این شکل قیمت ستاپ خاصی برای بنده دارد. بعضی از مفاهیم یا تفسیر بعضی از مفاهیم صرفا نظر شخصی بنده است ( حتما میتواند نقد شود ولی بنده با تجربه و مطالعه بازار این تفاسیر را از دیدگاه بزرگان ترید ساخته ام).

از چه قیمتی ؟ بنظرم چون الان یک موج صعودی کوتاه مدتی داره به قیمت فشار میاره شاید یک برگشتی به 4587 بزنه و ادامه صعود بده اگر بخوایم سل بگیریم بنظرت بهتر نیست از پیوتهای بالاتر باشه مثل همین 4636 یا 4662 ؟ اگر اشتباه میکنم لطفا بگید دمت گرم

متشکر لطف کردین حتما نکته ایی که گفتن رو در تحلیل های آینده به کار می برم فردا در بک تست ها هم روش مانور میدم ممنون بابت وقتی که گذاشتین. شبتون پر خیر

چرا میگن روند دوست تریدر هست.

چون در روند قدرت و پاوریتی مارکت مشخص هست وقتی تریدر در جهت روند ترید میکند در حقیقت در جهت پاوریتی مارکت است.

اسپایک یک حرکت بدون ساختار است که ناشی از هیجان قیمت و واکنشش به عوامل غیر تکنیکی هست . مخالف آن نمیشه ترید گرفت ولی در تحلیل هم شاید ما را درتشخیص پاور بازار دچار اشتباه بکند.