بنظرمن اول میره سمت 4400 بعد میریزه
وقت بخیر ، من زیاد به فاندامنتال اعتقادی ندارم ،و چون در تایم فریم کوچک زیاد کار نمیکنم اونها را فقط نویز میدونم و از نظر فنی منتظر ریزش شدید فنی طلا و رمزارزها هستم.
مهندس اگر میومد گپ پایین پر میکرد خیلی خوب میشد
بااین ریزشی ک الان کرد باید تحلیلت درست باشه داداش
بنظر من هم اگه با نویز ها بخاد بالا بره تا حدود 4400 بالا میره ، و بعد شدید میریزه ، من منتظر 3800 هستم.
بهت یاد میدیم به شرطی که پست های این تاپیک دیگه منتظر تایید نباشه . ![]()
چی گف حالا ترامپ اینجوری نویز انداخت توی چارت…کجایی مهدی
تو از اخبار بهتر خبر داری
به هرحال میشه هر آنچه لازمه رو از چارت هم بدست آورد ولی از نظر من یادگیری اقتصاد کلان برای تایم فریمهای کلان و هم دیدگاه کلی به مارکت هم میتونه شیرین باشه هم مفید. همین دیدگاه ریزشی هم توجیه فاندامنتالی داره
اینقدری که سر ارسال پیام هامون منتظر موندیم پیر شدیم. من که یبار پیام دادم پشتیبانی اصلا ![]()
الان به نظرتون صعود تا 4400 کنکله؟![]()
یجوری ریخت اصلا به شک افتادم
مقاومت دیلی 4363 از این بخارها نداشت الان چه شیر شده هم جلوی صعود طلا را چند روزه گرفته هم اینکه همچین پس گردنی به کندل طلا زد هنوز گیجه ![]()
هیچ وقت این rsi بدل من نشست و نتونستم مثل بچه آدم ازش استفاده کنم ولی خدا پدر و مادر مخترع مک دی رو بیامرزه ، خیلی باهاش راحتم .
هنوزم بنظرم تو رنجه و منتظر خبر فدرال برای اعلام نرخ بهره هستند .
هنوز دو دله ، نمیدونه بره بالا مقاومت 4400 ببینه یا بیاد پایین گپ پر کنه ! ولی تا یکساعت دیگه مشخص میشه
سخنرانیش فعلا عقب افتاده یه ساعت و حرفی نزده
ی چیز جالب در مورد rsi بگم …اگه برعکسش عمل کنی وین ریت بهتری داره یعنی دقیقا روی نقاط اشباع خرید بخری و روی نقاط اشباع فروش بفروشی
این نتیجه بکتست بالای 300تا معاملست اولا که با اندیکاتور ترید میکردم
ولی وارونگی هاش درست تره
پس این نویز توی حرکت براچی بوده؟؟؟
عجبا !!! همینه که میگن اندیکاتورها را دادن تو بازار که ملتو نابود کنند ![]()