قربونت امیرجان همون که خودت صبح گفتی شد که مطمینترین معامله تو امروز معامله بعدالقای نقدینگی هست منم همونکارو کردم
فدات داداش …اره دقیقا ![]()
سناریوی مد نظر خودم:
بررسی رفتار قیمت در بازه های ساعتی ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ (بین این بازه ی زمانی چند ساعته ساعت ۱۸:۳۰ میتونه اهمیت بالایی داشته باشه)
بعد از بررسی این ساعتها اگر اتفاق خاصی حاصل شد که توی خبر حرکت خوبی رو ببینم و شاید معامله ای انجام بدم و اگر روند قبل از خبر واضح نشد منتظر خبر نرخ بهتره بمونم، که شخصا دومی رو محتمل تر میدونم.
خبر نرخ بهره بیاد و واکنش بازار رو ببینم و اگر سمت و سوی بازار مشخص شد بازگشایی کندل روز بعد و خصوصا سشن توکیو احتمالا حرکت اصلی قیمت رو ببینم.
شخصا بیشتر برای معامله از بین تمام حالت های بالا اینطور فکر میکنم:
۱.عدم حرکت خاص تا قبل از خبر نرخ بهره
۲.حرکت محدود قیمت بعد از لحظه ی خبر
۳.حرکت اصلی قیمت در بازگشایی کندل فردا و مخصوصا سشن توکیو.
حد ضرر روازنم پر شد و امروز تمام شد ![]()
حد ضرر روازنم پر شد و امروز تمام شد
سرتان سلامت و عمرتان دراز باد.
نمیدانم چرا این حرف «تمام شدن روز» من رو یاد شعری از مارکوت بیکل، شاعر و متخصص الهیات آلمانی انداخت با ترجمهٔ احمد شاملو در نوار ماندگارِ «چیدن سپیدهدم» . گفتم شاید بد نباشه شریک کنم لذت اون شعر رو با دیگران- به عنوان پرانتزی کوتاه و شاید آرامش بخش در این روز پر فشار کاری تاپیک. البته بلانسبت «پژمردن» برای روز شما.
«روزت را در یاب! // با آن مُدرا کُن!//این روز از آنِ توست؛// بیست و چهار ساعتِ کامل،//به قدر کفایت فرصت هست// تا روزی بزرگ شود.// نگذار//هم در پگاه//فرو پژمرد.»
دکلمه با صدای احمد شاملو و موسیقی بابک بیات.
پینوشت: کل نوار اینجا هست.
احسان داری میخندی ارررره
داداش من زرنگ تر از اینم منتظر بمونم قیمت برگرده خودت که بهتر میدونی ![]()
خخخخخ اره داداشم کارت درسته میدونم
![]()
الان در این تایم فریم فقط یه دوش میچسبه ![]()
من رفتم احسان جان تاپیک رو به تو سپردم داداش
![]()
برو هستم فقط یادت باشه تاپیک هنری آپدیت کن ![]()
روزتون بخیر
دوستان انتظارتون برای اخبار و دادههای امروز چیه؟
اونسو بالا میبره؟ یا نزول؟
بنظرمن بالامیبره که همه چیو اماده کنه برا ریزش…
مقاومت 4390 احتمالا برگشتش بده پایین
این حرکت رو تو کوتاه مدت متصورین؟
اره
البته من دی تریدرم عزیزان دیگه مثل احسان جان و بقیه استادن در تحلیل حرکتها و سویینگهای بلند
موافقم البته تا ۴۴۰۰ هم بنظرم محتمله
مهندس کلا امروز حرکت خوبی نداشت منم کمی گیج شدم
بیشتر میخواستم دیدگاه فاندامنتالیتون رو بدونم و اینکه اخبار امروز گپ ۴۲۵۰ دلار پر میکنه یا صعود به ۴۴۰۰ رو داریم
چند دقیقه دیگه ترامپ سخنرانی داره و همیشه خودش قبل از اون پوزیشن میگیره . پس منتظر حرکت باشید
میدونی احسان جان برای عزیزانی که با خط روند ترید+القای نقدینگی +الگوهای کلاسیک ترید میکنن روز خوبی بوده…ولی درکل کاملا حرفت درسته