فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

یا دستکاری بود یا تاثیر مقاومت ، در کل خیلی عجیب بود

تو همون موقع نفت هم یه لگد مشتی زده

سلام، سپاس از حسن‌ نظرتون؛

بابت نکته‌ای که اشاره‌کردید هم بسیار ممنونم، هرچند نظر بنده باهاتون متفاوته🙌🏽

اره

من ی زمانی خوره ادغام اندیکاتورهارو داشتم ی نتایجی هم داشت ===>مسخره<===البته در دراز مدت متوجهش میشدم تازه جدا از تاخیر در مشخص کردن ورود

وایسین ی عکس بگیرم بزارم شاید جالب باشه براتون

گاهی حوصلم سرمیره تخمه میارم میشینم پای ژورنالای قدیمم میشکنم و غش غش میخندم که چجوری فکر میکردم :rofl:

همشون چرت و پرت :zany_face:

تازه با تنظیماتشون ور میرفتم فکر میکردم چقد خفنم :rofl: :rofl: :rofl:

اندیکاتور ها کلا برا یه دید نسبی خوبن

برا تایید گرفتن و معامله صرفا براساس اون ها نتایج جالبی در بلند مدت نداره و کلا ذهن معامله گر رو دچار انحراف از دیدن روند اصلی میکنه.

فشار یک موج صعودی روی قیمت داره تاثیر میذاره اگر تثبیت بده میتونم از 4329 تا 4390 بای بگیرم البته حمایت 4323 هم هست که کم ریسک تره

تو چه تایم فریمی؟ تو تایم ۵ دقیقه به نظرم از range پرید بیرون.

اره منم نظرم همینه

این کندل 15 دقیقه تا 5دقیقه دیگه بسته میشه وضعیت روشن میکنه

به هر حال نویز بود آقا امیر عزیز ، بنظر من معمولا این نویزها را برای لیکوئید کردن کسانیکه در تایم فریم 1 دقیقه ای کار میکنن ایجاد میکنن ، و ممکنه برای اسکلپر ها مهم باشه.
روزانه صدها اسپایک در صدها جفت ارز و سهام و رمزارزهای گوناگون ایجاد میشن اگه بخوایم هر کدوم از اونها را به یک خبر نسبت بدیم فقط وقتمون هدر میره ، البته اسپایک این نویزهای خبری حتی در تایم فریمهای 1 ساعتی به بالا دیده هم نمیشن ، اگر بخوایم به اسپایکهای عظیمی که در تایم فریمهای روزانه که خیلی بزرگ هستن خبری را نسبت بدیم احتمالا اون خبر باید جنگ اتمی با بیگانگان مریخی باشه. :sweat_smile:

احسان جان چطور وقتی موج صعودی رو میبینی میخواهی از لولهای پایین بای بگیری ؟ شاید حالا حالاها به اون لولها نرسه ؟

5 بله ولی من یک نگاهی هم به 30 دقیقه انداختم

4330 زیاد پایین نیست ، البته احتماله که بهش برسه چون اونجا جای کم ریسکی هست

شاید نظر شما صحیح تر باشه چون به طرز خوندن هم بستگی داره ، شعر هم شبیه ترید هست ، هر کس برای خودش روش و سبکی داره ، ببخشید جسارت کردم ،

اینم چند دقیقه پیش به ذهنم اومد :

گاهی به کار بدی دست می‌زنیم
لاتی طلا و ، ین و نفت می‌زنیم
با اهرمی به وسعت اهریمن طمع
صدها لگد به سر بخت می‌زنیم :rofl:

اگر یک پایین خوبی تا 4290 میزد فضای خوبی برای بای باز میشد ولی اینجا حتی اگر 4330 هم بای بگیرم بالای سرم پر از مقاومتهای خشمگینه :scream:

این نویز به خاطر توییت خبرنگار خبرگزاری ایرنا بود که نوشت سفر هیات ایرانی به سویس لغو شد. که ظاهرا تکذیب شد و همه چیز برگشت سر جای خودش.

نفت هم یه حرکت انتحاری بعد خبر زد :grimacing:

الان دوتا موقعیت بای اسکلپی برام ایجاد شده یکی 4331.8 و دومی پایین تر 4325.5 اینها برام کم ریسکه البته اگر نزنه همینطوری بی کله بره سراغ مقاومت های بالایی که عجیبه چقدر هم فشرده هستن !!! چجوری میخواد از این سنگهای خارا رد بشه !؟!؟!؟

خوب باهاشون صحبت میکنیم خشمشون بخوابه .

آقا احسان گل شما کاپیتان ما بودی اما اینطور که پیداست از تیم ما جدا شدی و به تیم اسکلپریا پیوستی. :rofl: