این بشر داره باز همه رو فریب میده تا جام جهانی تموم شه دوباره حمله کنه
بنظر من توافق میشه این فقط داره بازارو دستکاری میکنه
شاید در واکنش به این خبر بوده که در forexfactory هم آمده. مطمئن نیستم جدی باشد.
https://www.forexfactory.com/news/1404015-iran-warns-of-response-if-israel-does-not
از 4326 بای گرفتم با حد ضرر کلوز زیر 4320. به نظرم میتونه یه بالایی بزنه و بعدش شاید خبر تقویت دلار مطرح بشه و بریزه. در کل تایم 4 ساعته نشونه بای داره فعلا
یاد این موضوع افتادم من تو یه دوره ای محدوده هایی که برای شناخت سیگنال های مهم باید تست می شدو هر روز باید معامله می کردم و در ژورنالم این روابط رو ثبت می کردم
الان ترامپم داره تست می کنه ببینه در تقابل با ایران واکنش چارت طلا و نفت چجوریه و با تمرینات تستش هم خوانی دارد یا نه واسه همین فعلا حالا حالا ها بازی داریم ![]()
بازم به موقعیت مقاومت اسکلپ رسیده 4334 ولی چون بار سوم هست دیگه اینجا احتمالا خطریه ! اینبار مقاومت بعدی را در محدوده 4341 تا 4345 در نظر میگیرم ![]()
افرین دمتونگرم امروز تو و سیدو بقیه ترکوندین…
ممنون از نظرتون. خوشحالم که اینجا محیط امنیه که همه میتونن بی دغدغه حرف دلشون رو بزنن بی این که از ترس اشتباه خودشون رو سانسور کنن. خیلی خوبه که آدما سعی کنن با گفتن حرفای ذهنشون و دلشون چه درست و چه کمتر درست به دیگران کمک کنن .
با احترام به نظر شما، همهٔ کاربرای اینجا به صِرف بودن توی این جمع و این سایت عزیزند و محترم و از نظر حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، و هیچ کاربر دیگه نمیتونه به کس دیگه بگه چه بکنه و چه نکنه، یا برای دیگران تعیین تکلیف کنه که چی درسته و چی درست نیست. شاید دوست داشته باشید تو پستهای بعدی به این نکته بیشتر دقت کنید.
شاد و پیروز باشید.
قربونت امیرجان همون که خودت صبح گفتی شد که مطمینترین معامله تو امروز معامله بعدالقای نقدینگی هست منم همونکارو کردم
فدات داداش …اره دقیقا ![]()
سناریوی مد نظر خودم:
بررسی رفتار قیمت در بازه های ساعتی ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ (بین این بازه ی زمانی چند ساعته ساعت ۱۸:۳۰ میتونه اهمیت بالایی داشته باشه)
بعد از بررسی این ساعتها اگر اتفاق خاصی حاصل شد که توی خبر حرکت خوبی رو ببینم و شاید معامله ای انجام بدم و اگر روند قبل از خبر واضح نشد منتظر خبر نرخ بهتره بمونم، که شخصا دومی رو محتمل تر میدونم.
خبر نرخ بهره بیاد و واکنش بازار رو ببینم و اگر سمت و سوی بازار مشخص شد بازگشایی کندل روز بعد و خصوصا سشن توکیو احتمالا حرکت اصلی قیمت رو ببینم.
شخصا بیشتر برای معامله از بین تمام حالت های بالا اینطور فکر میکنم:
۱.عدم حرکت خاص تا قبل از خبر نرخ بهره
۲.حرکت محدود قیمت بعد از لحظه ی خبر
۳.حرکت اصلی قیمت در بازگشایی کندل فردا و مخصوصا سشن توکیو.
حد ضرر روازنم پر شد و امروز تمام شد ![]()
حد ضرر روازنم پر شد و امروز تمام شد
سرتان سلامت و عمرتان دراز باد.
نمیدانم چرا این حرف «تمام شدن روز» من رو یاد شعری از مارکوت بیکل، شاعر و متخصص الهیات آلمانی انداخت با ترجمهٔ احمد شاملو در نوار ماندگارِ «چیدن سپیدهدم» . گفتم شاید بد نباشه شریک کنم لذت اون شعر رو با دیگران- به عنوان پرانتزی کوتاه و شاید آرامش بخش در این روز پر فشار کاری تاپیک. البته بلانسبت «پژمردن» برای روز شما.
«روزت را در یاب! // با آن مُدرا کُن!//این روز از آنِ توست؛// بیست و چهار ساعتِ کامل،//به قدر کفایت فرصت هست// تا روزی بزرگ شود.// نگذار//هم در پگاه//فرو پژمرد.»
دکلمه با صدای احمد شاملو و موسیقی بابک بیات.
پینوشت: کل نوار اینجا هست.