اسکلپ هم خوبه ها ، زود سریع سود میده ، بنظرم تنها دوست یک اسکلپر حد ضررش هست یعنی قبل از ورود به پوزیشن حد ضرر ست میکنند
ولی حجم باید بالا زد اینه که بده ![]()
با احترام به نظر همهٔ دوستان، مطمئن نیستم صرف معامله در تایم فریمهای پایین scalp محسوب بشه. تا جایی که من میدانم بیشتر طول مدت معامله انجام ملاک است که در scalp معمولا بسیار کوتاه است. مثلا جدول زیر را ببنید (از کتاب دکتر ایرج جعفریان)
پینوشت: البته تایمفریمهای ۱۰ و ۱۵ دقیقه هم در day trading بسته به volatility نماد برای انجام معامله زیاد به کار میروند.
دوستان عزیز ارجمندم
بنده الان متوجه شدم که دوست عزیزم بهنام جان که به بنده دیس لایک داده بودن درواقع همون لایک بوده که چون از سمت سایت تعداد لایک کردنشون محدوده شده مجبور بودن دیسلایک بزارن و خیلی خوشحال شدم از این موضوع چون باعث شد سوء تفاهمی که در تاپیک پیش امده بود رفع بشه
حتی ایشون چون جز کسایی هستن که تاپیک نقاشی بنده رو با توجه تمام و لطف بی نهایتشون دنبال می کنند این باعث افتخار برای بنده می باشد که چنین سوء تفاهمی با صحبت کردن حل بشه یا شناخته بشه
و
چون بنده به هیچ عنوان دوست ندارم قلب و ذهن کسی از من لکه دار بشه فهمیدن این موضوع دلم رو ارومتر کرد و تشکر می کنم از شخص جناب بهنام aa که بنده رو از این موضوع مطلع کردن
![]()
تاپیک چرا انقد یهوووییی ساکت شد
این بشر داره باز همه رو فریب میده تا جام جهانی تموم شه دوباره حمله کنه
بنظر من توافق میشه این فقط داره بازارو دستکاری میکنه
شاید در واکنش به این خبر بوده که در forexfactory هم آمده. مطمئن نیستم جدی باشد.
https://www.forexfactory.com/news/1404015-iran-warns-of-response-if-israel-does-not
از 4326 بای گرفتم با حد ضرر کلوز زیر 4320. به نظرم میتونه یه بالایی بزنه و بعدش شاید خبر تقویت دلار مطرح بشه و بریزه. در کل تایم 4 ساعته نشونه بای داره فعلا
یاد این موضوع افتادم من تو یه دوره ای محدوده هایی که برای شناخت سیگنال های مهم باید تست می شدو هر روز باید معامله می کردم و در ژورنالم این روابط رو ثبت می کردم
الان ترامپم داره تست می کنه ببینه در تقابل با ایران واکنش چارت طلا و نفت چجوریه و با تمرینات تستش هم خوانی دارد یا نه واسه همین فعلا حالا حالا ها بازی داریم ![]()
بازم به موقعیت مقاومت اسکلپ رسیده 4334 ولی چون بار سوم هست دیگه اینجا احتمالا خطریه ! اینبار مقاومت بعدی را در محدوده 4341 تا 4345 در نظر میگیرم ![]()
افرین دمتونگرم امروز تو و سیدو بقیه ترکوندین…
ممنون از نظرتون. خوشحالم که اینجا محیط امنیه که همه میتونن بی دغدغه حرف دلشون رو بزنن بی این که از ترس اشتباه خودشون رو سانسور کنن. خیلی خوبه که آدما سعی کنن با گفتن حرفای ذهنشون و دلشون چه درست و چه کمتر درست به دیگران کمک کنن .
با احترام به نظر شما، همهٔ کاربرای اینجا به صِرف بودن توی این جمع و این سایت عزیزند و محترم و از نظر حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، و هیچ کاربر دیگه نمیتونه به کس دیگه بگه چه بکنه و چه نکنه، یا برای دیگران تعیین تکلیف کنه که چی درسته و چی درست نیست. شاید دوست داشته باشید تو پستهای بعدی به این نکته بیشتر دقت کنید.
شاد و پیروز باشید.