فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

مخلص همه دوستان . زیر سایه تون هستم علی جان :herb:

نفرمایید سینا جان من کوچیک تر از این صحبت ها هستم مخلصم :tulip:

داش امیر تارگتتو زد لبتابتو نندازی تو جوب که اومدم🤣

خب یبار زده بود دیگه میخواست برای دومین بار بزنه که مارکت اذیتش کرد :joy:

متوجه فرمایش‌تون نشدم!

راستش بنده معتقدم که مفید بودن افراد برای هم، یعنی آینه‌بودن! من از مجیزگویی و صرفا تعریف و تمجید و اینها بیزارم و اتفاقا اگر حس کنم کسی حرفی برای گفتن داره یا ویژگی‌های خوبی داره، سعی می‌کنم نقدهای سازنده رو عنوان کنم که تبدیل به فرد کامل‌تری بشه و تمام خواهشم از تمام دوستانم نسبت به خودم هم همینه!!

این لغت رو هم گفتم تصحیح کنم که کاربردش جایی باعث نشه ذهنیت فردی به شما تغییر کنه!!

چیزی که برام جالبه اینه که اخیرا توی این تاپیک اکثرا با شعر و شاعری پاسخ همو می‌دن :grin:

من از سال ۸۱ شعر می‌نویسم و بسیار استقبال می‌کنم!

این دوبیتی هم از خودمه، تقدیم به دوستان، البته که بی‌ربط به موضوع بحثه:

چه مهم است ظاهرِ انسان؟! شاید آنان که شیر می‌دوشند -

حال‌شان بهتر است حتی از، مردمانی که شیک می‌پوشند

نعره‌هاشان شبیهِ فریاد است، شیرهایی که در قفس هستند

وقتی آزاد و شاد می‌خندند، گربه‌هایی که در پیِ موش‌اند!

ن داداش دارم کانتر بازی میکنم…:grin:

ی نکته ی اموزشی میدونین دلیل تکنیکال حرکات امروز بازار چی بود؟؟؟؟

هر کی بگه جایزه داره

تارگتش ۴۳۱۸ بود الان زد علی جان

سلام رفقا روزتون بخیر

حتما بخاطر همون القای نقدینگی سقف که گفتی

نخیییییر

برای اینکه منو حرص بده

جفت پا بره رو اعصاب روانم که خودمو با لبتاب پرت کنم تو جوب جلو خونمون :zany_face:

من داشتم بچی فکرمیکردم چی جواب دادی نگزان نباش همه ی بچه هارو حرص داده😂

کاملا صحیح می فرمایین جناب مقصودی و دلیل اینکه شعرو نوشتم اینکه معمولا شعر بهترین حالت از ادبیات هست برای اینکه اگر بلد نیستیم پاسخ صحیح بدهیم یا پاسخی ندهیم که باعث سوء تفاهم در ذهن طرف مقابل بشه

و اینکار بنظر میاد از کلیات ذهن ما در اون لحظه درک بهتری یا تصویر بهتری ارائه میدهد .

درود امین جان .

عذر میخوام که وارد گفتگوتون میشم . چون فضا عمومیه نظرم رو میگم هر چند خود آقا علی هم اینجا حضور دارند .

علی جان یه ذره تو تایپ کردن بدترازبنده هوله . الانم به بنده میگه سینا

این چیزها و غلط تایپیها در هر بستری روی فضای مجازی پیش میاد و کاملا طبیعیه .

این چیزی از تجربه و دانش کسی کم نمیکنه و اونو زیر سوال نمیبره.

ولی بعضا ادب حکم میکنه چیزی نگیم . البته با کمال معذرت . چون خودت رواست و توداری این رو عرض کردم

امیدوارم باز تاپیک به حاشیه نره .

دقیقا بعد اینکه نوشتید متوجه شدم که سیا باید مینوشتم و این دقیقا مصداق جمله شما که میفرمایین هوله دقیقا همینطور هست بنده واقعا در جواب دادن خیلی هول هستم اما خوده همینو هم حداقل 3 بار میخونم که غلط املایی نداشته باشم و همزمان گاهی چون توجهمم به معامله هست یکم ذهن ادم نمیتونه در نوشتن متن در تاپیک تمرکز کافی داشته باشه

و در کل امیدوارم مثل همیشه که نوشتم کم کاستی های تفسیر های بنده از مارکت و یا غلط های املایی که در نوشتن به وجود بیاد رو ببخشید که عمدی نیست اکثرا از روی نداشتن تمرکز کافی یا تمرکز بر روی چند موضوع سرچشمه میگیره :heart: :tulip:

ممنون سیا جان :tulip:

علاوه بر خبرهای ژئو‌پلتیک مربوط به خلیج‌فارس، خبرهای اقتصاد آمریکا هم امروز احتمالا تاثیر زیادی روی بازار دارند. مهمترین خبر بدون شک اعلام نرخ بهرهٔ فدرال رزروه‌ (۲۱:۳۰) که احتمال دارد بازی بازار (manipulation) از مدتی‌قبل از آن شروع بشه. غیر از آن دو خبر مهم دیگر هم ساعت ۱۶:۰۰ هست که شاید بازی احتمالی بازار را جلوتر هم بیاندازد.

پی‌نوشت: در تایم ۲ ساعته از دیروز ساعت ۱:۳۰ شب قیمت دارد range می‌زند که با توجه به اهمیت زیاد اعلام نرخ بهره، شاید accumulation باشد از بازی power of three بازار.

قیمت با فشار نزولی کوتاه مدتی اش داره به حمایتهای محدوه 4317 فشار میاره از اونطرف فشار صعودی میانمدتی داریم که نمیذاره قیمت افت کنه بنابراین در یک حالت تعادلی باقی مونده ، تنها موردی که باید در نظر گرفت حمایت های محدوه 4283 و 4270 و 4245 هستند که احتمال میدم قیمت به اینها برسه ولی حمایت کف 4188 هم هست که به وجود اومده و خیلی عجیبه ! یعنی قیمت میخواد قبل از حمله به مقاومت محدوده 4395 با وجود حمایتهای بالاتر به این حمایت پایینی 4188 برسه !؟!؟ باید صبر کرد و دید :thinking:

سلام عزیزان
من طبق همون روشهای قدیمی و پیرمردی خودم با استفاده از الگوی مثلث امروز سودهای خوبی داشتم :

راستش روشهای جدید و اسکلپهای شما را میبینم تا شاید چیزی یاد بگیرم ولی فکر میکنم آخرش اونها را یاد نگیرم و برم به تنظیم کارخونه و تریدهای میان مدت خودم را کار کنم. :sweat_smile:

به اولین موقعیت مقاومت اسکلپیون که در صبح قرار داده بودم نزدیک شد و از کمی پایین ترش برگشتش داد ، کمی کار کنم میتونم بهتون برسم :joy:

قیمت ابتدا ناحیه قیمتی 4397.7 رو لمس میکنه و بعد ریزش میکنه تا گپ پایینو پرکنه.تا قیمت 4219.

من اوردرم رو گذاشتم.این تحلیل منه ممکنه غلط باشه :folded_hands:

آقای مقصودی از اینکه تریدرهای خبره ای مثل شما و جناب دیدبان اهل شعر و شاعری هم هستین و خصوصا از اینکه با رعایت ادب و احترام به همدیگر صحبت میکنید بسیار خوشحالم ،
شعرتون هم بسیار عالیه فقط در بیت دوم “حتی از” از نظر وزنی یک هجا زیاد داره ، ببخشید نظر دادم :unamused_face:، به هر حال عالی بود.