فقط معاملات و تحلیل xauusd

آپدیت : احتمال داره با برخورد قیمت به 4603 مجدد یک برگشتی پایین بزنه حدودای 4576 که موج صعودی بسازه و دوباره حمایت بشه بیاد بالا که در پیوتهای 4635 و 4662 و 4677 براش اردر سل قرار دادم به هدف ریزش بعدی تا 4490

منم اگر برسه طبق برنامه ای که داشتم، سل میگیرم حتما. ممنونم بابت همفکری که دارید :rose:

در ادامه یک همچین چیزی براش میبینم ، حالا شاید از اولین پیوت 4635 مجدد برگشت بزنه پایین شاید هم تا اون پیوت بالایی برسه در هر صورت در هر سه پیوت فعالش اردر سل قرار میدم ، هدف هم فعلا اون پیوت پایین هفتگی اول میگیرم تا ببینم در ادامه چیکار میکنه اگر یک برگشت عالی زد و امواج صعودی خوبی تولید کرد پس کف جدید طلا همین جاس مگر نه باید در جستجوی لول های پایین تر و پیوتهای پایین تر باشیم

تا چند وقت دیگه این اتفاق ممکنه بیوفته؟؟

وقتی نمیشه براش تعیین کرد بستگی به هیجان روندش داره ، احتمال داره تا چهارشنبه به کف پیوت هفتگی اولش برسه

کسی کانفیک سراغ داره ؟؟

شما چطور متاتریدرتون کار میکنه ؟؟

ماشاالله … بسیار درست

چهارساعته بسته

هر کی نظری داره لطفا بگه

احسان تو که قوی بودی

ولی اینکه به بروکرت دسترسی نداری بنظرمن بنفعت شده

نقطه زن شدی .ایول

من از صبح دگه نتونستم پای چارت و تاپیک باشم درست حسابی

الان دارم نگاه میکنم کف کردم

ماشالله انقدر تحلیل بچه ها قوی هست ادم با خوندشون به وجد میاد…

دم همتون گرم :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

تا 5 دقیقه دیگه موج صعودی کوتاه مدتی تثبیت میده در برگشتی که به 4583 میزنه میشه یک بای پرریسک خلاف روندی گرفت شاید به پیوتهای بالا برسونمون که میشه موج بعدی ریزشی تا کف پیوت هفتگی اول را گرفت

بالا میره تا پیوتها و سپس ادامه ریزش

خخخخ اره مهندس دارم نظری کار میکنم :joy:

پرچمت بالاست داداش

مهندس اشکالی در تحلیل های اماتوری ما دیدی لطفا بگو ، الان یک موج صعودی کوتاه مدتی تثبیت داده اگر کمی عقبگرد کنه شاید بشه یک بای از 4589 ازش گرفت خیلی پرریسکه فکر کنم بره بالا تا پیوت اول 4535 و دوباره ادامه ریزش تا 4501

به نظر بنده:

قیمت اگر موفق نشود سطح 4555 را معتبر بشکند و یک کف بالاتر بزند ، یک صعود تا محدوده 4777 خواهیم داشت .

این صعود چه شکلی خواهد بود یا چه زمانی طول میکشد تا به اون سطح برسد با حرکت قیمت بیشتر مشخص خواهد بود.

قیمت اگر دو کف خوب (دو پولبک با اصلاح عمیق بسازد) شیب این حرکت تند تر خواهد بود. اگر کف 4555 بشکند( فیک بریک اوت نباشد) بسته به شکل حرکت تحلیل میکنیم.

فقط چون احتمالا احتمالا در این مواقع برای اینکه قیمت خریدارانی که زودتر وارد شده اند را خارج کنند یا بقیه

فروشندگانی که هنوز تارگت نخورده اند را تصفیه کند یک کلایمکس انتهای حرکت میزند در این تله نیافتیم چون این نوع حرکت ادامه دار نخواهد بود.

از شما یاد میگیریم داداش

احسان جان میشه نظرتو بگی که چطور به این نتیجه رسیدی ممنون میشم

عالی آقای ابری دقیقا همینی که فکر میکنم ، البته عدد پیوت طلایی ریزشش تقریبا حدود عدد 4694 مونده ، هر چند سه پیوت قوی مقاومتی در زیر این عدد طلایی منتظر موندن