با احترام به نظر شما، خیلی مطمئن نیستم تا ۴۲۹۰ بریزه. به نظر میرسه قیمت داره طبق الگوی hook-hook-rally در nds پیش میره. Hook اول طبق انتظار در ۴۳۲۰ کامل شد. شاید با قدری بالا پایین رفتن (احتمالا بالاتر از ۴۳۲۰) به خیزش قابل ملاحظه برسیم.
سلام و درود،
متشکر بابت نظری که دادی. در کل تو یک کنج قرار داریم و فعلا خودم نمیتونم قطعی بگم ولی از شدت کندل هایی که میبینم، فعلا قدرتی برای صعود نشون نمیده و بلاتکلیفه
باید ببینیم کدوم وری بریک میده و میخواد بریزه.
من پوزیشن خودم رو ریسک فری کردم به هر حال و پایین هم بای گذاشتم. ببینیم چی میشه در مجموع ![]()
اره داداش چپ و راست استاپ همرو زده
پوند تایم خبر بوده ، تو فارکس فاکتوری هم بود
اجلاس جی ۷ هم مهمه ولی نتایج اون در کوتاه مدت نیست .
همون طور که انتظار میٰرفت hook دوم هم بسته شد و به نظر میرسه با برگشت از ۴۳۱۹ وارد مرحلهٔ rally و خیزش شدیم. به نظر میرسه ۴۳۲۷ و ۴۳۳۲ دو هدف اول خوبی باشن. افزایش حجم معاملهها بعد از برگشت هم شاید تایید کنه خیزش رو.
پینوشت: بازار از چند ساعت پیش مثلثی شده که شاید برای هضم و تصمیمگیری در مورد متن تفاهمنامهٔ ایران و آمریکا که خبرگزاری معتبر بلومبرگ منتشر کرده باشه.
این اوردر تا برسه به تارگت کفرم در نیومد بلکه من درون ماژر برگشتی 22 تا تارگت فست زدم ! 6 تا استاپ با 16 تا تی پی و در برگشت از سقف ماژر تسویه دستی تسویه شد ! این ماهیت قانون اثبات برای اوردر های مدت دار هست ! در مارکت
و اوردر کف دیروز که برای تی پی ثانویه یبار تسویه و فری شده بود رو هم تسویه کردم در ریجکت از کف4325 ، و معاملات معکوس شد . پس زمانی که بحث اثبات و طی حرکت میاد 60 درصد احتمال استاپ در بهترین حالت و 80 درصد در بدترین حالت اوردر ریجکت میشه ولی در فست اسکلپ ها چنین نیست ( چون قوانین در آنجا متفاوته )
خودم زوم بک کردم که اوردر تسویه شده قبلی دیده بشه بعدا یکی نیاد بگه پس چرا اون اوردر از بالا تسویه شده!! خلاف مدیریت ریسک نیست !
دیدم جناب فرقانی . ظاهرا بی بی روی انس هم بی تاثیر نبوده .
ببینیم با ما از بس نشستگان میخواد چکار کنه . بالاخره باید حرکتی بزنه دیگه ![]()
آقا مهدی این تحلیل توی تایم ۵ دقیقه هست یا توی تایمهای دیگه هم کاربرد داره ؟
معمولا سیل قبل از خبر میاد همه چیو میبره بعد خبرش میاد الکی به این چیزا دل خوش نباشیم !
خاله منم رو اونس بی تاثیر نیست
درود علی جان .
منم همیشه میگم .. دلخوش به این مقدار نباشید که…
کم پیدایی اقا سینا درود به شما و روزتون بخیر ![]()
مخلص همه دوستان . زیر سایه تون هستم علی جان ![]()
نفرمایید سینا جان من کوچیک تر از این صحبت ها هستم مخلصم ![]()
داش امیر تارگتتو زد لبتابتو نندازی تو جوب که اومدم🤣
خب یبار زده بود دیگه میخواست برای دومین بار بزنه که مارکت اذیتش کرد ![]()
متوجه فرمایشتون نشدم!
راستش بنده معتقدم که مفید بودن افراد برای هم، یعنی آینهبودن! من از مجیزگویی و صرفا تعریف و تمجید و اینها بیزارم و اتفاقا اگر حس کنم کسی حرفی برای گفتن داره یا ویژگیهای خوبی داره، سعی میکنم نقدهای سازنده رو عنوان کنم که تبدیل به فرد کاملتری بشه و تمام خواهشم از تمام دوستانم نسبت به خودم هم همینه!!
این لغت رو هم گفتم تصحیح کنم که کاربردش جایی باعث نشه ذهنیت فردی به شما تغییر کنه!!
…
چیزی که برام جالبه اینه که اخیرا توی این تاپیک اکثرا با شعر و شاعری پاسخ همو میدن ![]()
من از سال ۸۱ شعر مینویسم و بسیار استقبال میکنم!
این دوبیتی هم از خودمه، تقدیم به دوستان، البته که بیربط به موضوع بحثه:
چه مهم است ظاهرِ انسان؟! شاید آنان که شیر میدوشند -
حالشان بهتر است حتی از، مردمانی که شیک میپوشند
نعرههاشان شبیهِ فریاد است، شیرهایی که در قفس هستند
وقتی آزاد و شاد میخندند، گربههایی که در پیِ موشاند!
ن داداش دارم کانتر بازی میکنم…![]()
ی نکته ی اموزشی میدونین دلیل تکنیکال حرکات امروز بازار چی بود؟؟؟؟
هر کی بگه جایزه داره