فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

پس اون نهنگه که میگن تویی ؟:laughing:

تو رو خدا با چه حجمی وارد شدی که ریسک فری منو بزنی امیر جان ؟

امروز اگر میخواستم اسکلپ کنم این دوتا موقعیت نزولی خلاف روند صعودی تایم 15 عالی بودن احتمالا

امروز از این اتفاقا زیاد میوفته سیاجان

از اون روزاییکه

اول فری میزنه بعد میره سمت TP

اول استاپ میزنه بعد میره سمت TP

نزدیک TP برمیگرده استاپ میزنه

فدا سرت امیر جان …

امروز نساخت . فردا می خواد چکار کنه ؟

به ریسک فری منم تلاش کرده برسه ! اشکالی نداره ، پلن ها متفاوته .

برگشتیم به درون کانال m15 که صب احتمالش رو داده بودم .

با احترام به نظر شما، خیلی مطمئن نیستم تا ۴۲۹۰ بریزه. به نظر می‌رسه قیمت داره طبق الگوی hook-hook-rally در nds پیش می‌ره. Hook اول طبق انتظار در ۴۳۲۰ کامل شد. شاید با قدری بالا پایین رفتن (احتمالا بالاتر از ۴۳۲۰) به خیزش قابل ملاحظه برسیم.

سلام و درود،
متشکر بابت نظری که دادی. در کل تو یک کنج قرار داریم و فعلا خودم نمیتونم قطعی بگم ولی از شدت کندل هایی که میبینم، فعلا قدرتی برای صعود نشون نمیده و بلاتکلیفه
باید ببینیم کدوم وری بریک میده و میخواد بریزه.
من پوزیشن خودم رو ریسک فری کردم به هر حال و پایین هم بای گذاشتم. ببینیم چی میشه در مجموع :rose:

این کندل و بیبن رو پوند امیر جان …

عربده کشی این کندله رو میبینی ..داره داد میزنه هر کی حریف بیاد جلو . کی بایر بود حالا کی سلره :laughing:

بگی واسه بی بی دوعالم (ملکه) اتفاقی افتاده باشه؟ یا شاید عروسی کرده خطبه نخونده پشیمون شده :laughing:

بالاخره موضوعی هست که چارت قفل شده ول نمیکنه .

اره داداش چپ و راست استاپ همرو زده

پوند تایم خبر بوده ، تو فارکس فاکتوری هم بود

اجلاس جی ۷ هم مهمه ولی نتایج اون در کوتاه مدت نیست .

همون طور که انتظار می‌ٰرفت hook دوم هم بسته شد و به نظر می‌رسه با برگشت از ۴۳۱۹ وارد مرحلهٔ rally و خیزش شدیم. به نظر می‌رسه ۴۳۲۷ و ۴۳۳۲ دو هدف اول خوبی باشن. افزایش حجم معامله‌ها بعد از برگشت هم شاید تایید کنه خیزش رو.

پی‌نوشت: بازار از چند ساعت پیش مثلثی شده که شاید برای هضم و تصمیم‌گیری در مورد متن تفاهم‌نامهٔ‌ ایران و آمریکا که خبرگزاری معتبر بلومبرگ منتشر کرده باشه.

https://finance.yahoo.com/economy/policy/articles/read-the-14-point-draft-memorandum-between-the-us-and-iran-220917023.html

این اوردر تا برسه به تارگت کفرم در نیومد بلکه من درون ماژر برگشتی 22 تا تارگت فست زدم ! 6 تا استاپ با 16 تا تی پی و در برگشت از سقف ماژر تسویه دستی تسویه شد ! این ماهیت قانون اثبات برای اوردر های مدت دار هست ! در مارکت

و اوردر کف دیروز که برای تی پی ثانویه یبار تسویه و فری شده بود رو هم تسویه کردم در ریجکت از کف4325 ، و معاملات معکوس شد . پس زمانی که بحث اثبات و طی حرکت میاد 60 درصد احتمال استاپ در بهترین حالت و 80 درصد در بدترین حالت اوردر ریجکت میشه ولی در فست اسکلپ ها چنین نیست ( چون قوانین در آنجا متفاوته )

خودم زوم بک کردم که اوردر تسویه شده قبلی دیده بشه بعدا یکی نیاد بگه پس چرا اون اوردر از بالا تسویه شده!! خلاف مدیریت ریسک نیست !

دیدم جناب فرقانی . ظاهرا بی بی روی انس هم بی تاثیر نبوده .

ببینیم با ما از بس نشستگان میخواد چکار کنه . بالاخره باید حرکتی بزنه دیگه :grinning_face_with_smiling_eyes:

آقا مهدی این تحلیل توی تایم ۵ دقیقه هست یا توی تایمهای دیگه هم کاربرد داره ؟

معمولا سیل قبل از خبر میاد همه چیو میبره بعد خبرش میاد الکی به این چیزا دل خوش نباشیم !

خاله منم رو اونس بی تاثیر نیست

درود علی جان .

منم همیشه میگم .. دلخوش به این مقدار نباشید که…

کم پیدایی اقا سینا درود به شما و روزتون بخیر :heart:

اگه منظورتون الگوی hook-hook-rally‌ه یه ساختار کلی‌ در nds‌ه و می‌تونه در هر timeframe‌ی پیش بیاد.

پی‌نوشت: البته چرخهٔ ریزشی هم داریم و همیشه خیزشی نیست.