فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

صبح عزیزان بخیر باشه…

باتوجه ب کندل روزانه که سیگنال رنج میده و الگوی پرچم کلاسیک بازار توی سردرگمی هست-مطمئنترین ورود فک کنم براساس القای نقدینگی باشه بهتره…

مطمئنترین ورود بنظر عزیزان چیه؟؟؟

در مورد روانشناسی معامله- طلا یا هر نماد دیگه- شاید دوست داشته باشید بخش ۱۶ این دوره شناخته‌شده رو هم ببینید. فکر کنم دانلود رایگانش تو سایتای فارسی هست.

سرفصل‌های اون بخش رو اینجا می‌ذارم.

نه اصلا شما متوجه توضیحات بنده نشدید !

ببینید اصلا قوانین فست اسکلپ به این شکل که همه معامله میکنند نیست .

محاله در قوانین فست اسکلپ قیمت بتونه اردر مهم فست اسکلپرو از منطق معاملاتیش خارج کنه .

شما صحبت از ریسک به ریوارد کردید !!؟

کسایی که در معامله گری وقتی بصورت سخت میخوان این بند رو برای استراتژی خودشون تعریف کنن تا سر سال همیشه یئر به یئرن ! چه ؟ ریواردی بهتر از اینکه معامله اصل کندل ورود و خروج کنه !؟ نه قوانین اثبات لازم داره نه حرکت شارپ داره برعکس تصورات و نه مثل همه مارتینگل می کنیم !! بر اساس ریسک سرمایه ، بصورت کاملا صحیح معامله می کنم و این موفقیت رو در چند موضوع می بینم یک خارج کردن تعداد بالای اوردر با سود ، دوم برای فست اسکلپ قوانین اثبات نیاز نیست که قیمت فقط جوری که معامله گر میخواد کانال ها رو بشکنه بره سمت یک تی پی بزرگ ! نه اینطور نیست ! این ذهنیت قمار باز هست که اکثر ادما دارن . و میمونه ریوارد بالا : ریوارد بالا از نظر من اصلا مفهوم علمی در چارت نداره ! هرکسی که ادعا داره ریوارد بالا مفهوم داره از 100 تا معامله غریب به 80 تاش استاپ خورده حاضرم سر این موضوع هیستروشو با عموم بررسی کنم ! پس حسن اقا ریوارد بالا گرفتن با مدیریت ریسکی در مقابل هم هستن کسی که اوردر فست اسکلپ باز میکنه به فکر ریوارد بالا نیست ! و اینکه فرمودید 140 پیپ استاپ برای هر اوردر تعیین میکنم اینطوری که مارتینگل میشه حسن اقا !! شما کلا ریسک معاملات درون کانالی رو ( معامله حرکت ماژر ) با معاملات فست اسکلپ اشتباه گرفتید از توضیحات ! و حتی به خودتون زحمت بررسی تصویر رو ندادید که خودم براتون بررسی می کنم ( m یعنی مدت دار f یعنی فست در تصویر فوق )

sl

های فست اسکلپ مثل اسکلپ نیستند و من اینکه میگم 140 پیپ اجازه مانور دارم اون برای معامله اوردر مدت دار هست ! نه اوردر فست اسکلپ ها !! و جالبه اندازه کندلی که در فست اسکلپ ها اوردر خار ج میشه برابر با اندازه حرکت همون کانال هست !

حال صحبت من در اونجا بود اگر به هر دلیل قیمت درون حرکته این 140 به لگ اصلی بر نگشت معامله مدت دار استاپ میخوره ! ولی ضرر نکرده ! چون درون فست اسکلپ گرفتمش !

استاپ جدیدو زد فقط پول نون پنیر چای شیرین سرصبحو داد…:upside_down_face:

دلیل ورود سیگنال رنج کندل روزانه -حرکت رفت و برگشتی بین لگ ها زیاد داریم

و بنده هم طبق اصولم معامله مدت دار رو درون کانال زیری تسویه کردم !

چون انتظار ریجکت از پایین بعد از زدن سقف جدید رو نداشتم به کانال جدید بعنوان سایکل جدید نگاه کردم تا جایی که کانال نقض بشه !

ولی چون خواسته من در سل براورده نشد ! دلیلی نیست در یک سایکل دیگه براورده نشه و با اوردر بای که گرفتم نه تنها 20 برابر کل معاملات قبل سود کرد و کیفو بزرگ کرد بلکه همشون با موفقیت خارج شدن ! بدون تعصب به حرکت قیمت !

صبحت بخیر امیر جاان روز خوبی رو داشته باشی :heart: :tulip:

فدات علی جان همچنین…

داداش شما که تجربت بیشتره برا اینجور روزا چی پیشنهاد میدی(کندل روزانه سیگنال رنج میده و الگوی پرچم کلاسیک هم تشکیل شده یعنی سردرگمی تمام عیار) …چه ورودهایی مطمئنتره؟؟؟

از اونجایی که به قول شاعر

ما همه بچه ئ مشهد

نداریم از کسی وحشت

دوباره همون پوزیشن ورود مجدد

منو با RR1:2 خارج کرد البته اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست

دلیل معامله هم بالاذکرشده

اگه کانال رنج ساپورت بشه انتظار دارم فراگراند بالایی در کندل دیلی تاچ بشه اگر سقفش شکست باید یه اصلاح دیده بشه و در عمق اصلاح تصمیم صعودی گرفت

در کانال h1 یک شکست رخ داده اما باید در رسید قیمت به فراگراند بالا و دیدن ساپورت و مقاومت کندل متوجه شد که این شکست الان چه دلیلی داشته .

همچنین در کانال m15 قیمت در حال ساختن ماژر صعودی هست ( ولی فعلا چون به سقف اصلی روزانه نرسیده معلوم نیست کجا ول میکنه )( به احتمال زیاد در m15 تا فراگراند بالاتر کشیده بشه ) ( در اونجا یک اصلاح به اندازه سقفی که الان داره تلاش میکنه بشکنه بده )

سلام و صبح بخیر دوستان گرامی ، یک حمایت عجیب در 4188 شکل گرفته ، با توجه به فشار نزولی که داره احتمال داره تمام این حمایتهای اول تا سوم را بشکنه به اون حمایت چهارم پایینی برسه بعدش بیاد سراغ مقاومت دوم ؟!؟!

اولین معامله امروز

چون فشار نزولی کوتاه مدتی روی قیمت داره فشار میاره احتمالا سل بهتره هر چند روند صعودی میانمدتی قدرت بیشتری داره ! چی شد اصلا !؟ :joy:

کاملا حرفت درسته احسان جان…ا

واقعا چی شد اصلا ؟!

الان فقط تو بازار سردرگمی و بلاتکلیفیه :upside_down_face:

اوه اوه اوه

خداکنه فقط به سمت TP نره ک زور داره ..اگه بره دوباره لبتابمو پرت میکنم تو جوب

امیرجان تو بااون لبتاب مشکل داری اصلآ

کجایی بیام بگیرم ازت راحت بشی😂

داداش بدرد نمیخوره انقد انداختمش تو جوب صفحش پرپر میکنه :zany_face:

طلا اگه از اینجا بریزه باز میره کف میزنه

اما اگه یخورده بازی کنه و سقف دیروزو (354) سوییپ کنه بعد بریزه

میشه به بای در نواحی پایین فکر کرد

پولمو از حلقومت میکشم بیرون امیر :enraged_face:

چرا خان داداش؟؟؟چیشده؟؟؟

سلام و درود به همه،
اپدیت پوزیشنی که داشتم:
به نظرم همچنان میتونه تا 4290 بیاد و بعدش حرکت رو به بالایی بزنه. ولی احتمال پر شدن گپ هم وجود داره به هر حال. نسبتی بخوام بگم 70 درصد احتمال میدم نقدینگی جمع بشه و باز بالا بزنه و بعدش بریزه