فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

منم برم تاپیک هنری کمی دلم باز شه برگردم :star_struck:

و منی که باز گیر 3 پیچم گرفت ! قبل گیم اینم بررسی کنیم تجربه خوبی داره برای مقیاس ها .

کل حرکت مارکت از صبح تا الان طبق تصویر 5071 پوینت هست !

یعنی 507 پیپ رفته بالا و 2000 پوینت یعنی 200 پیپ اصلاح کرده بسته .

منی که میدونم 140 پیپ استاپ دارم همیشه حتی جالبه طبق تصاویر در ژورنال معامله ربات هم این وجود داره و میشه دید چه بعد از ظهر

چه معامله ای که دیشب باز کرده

در محاسباته یک کامپیوتر 140 پیپ رو لحاظ کردم که بد ترین حالت واکنش برگشتیه چارت xauusd هست برای معامله های مدت دار که برن تی پی بزنن ( قانون اثبات )

و منی که فست اسکلپرم حتی خوده اون فست اسکلپ ها هم طبق فرایندی با قوانین قبلی و واکنش های شناخته شده قبلی در استراتژی ، ایجاد و در اندازه حرکت خودشون بسته می شن . و میدونم

( جایی که همه استرس میگیرند ) تهش حتی با ضرر هم ببندم ولی باز هم کلیات معاملاتم با سود بسته میشه ! چون اصلا تعداد طبق معاملاتی که من روزانه با تی پی خارج میکنم و در بر خورد با کانال ها انجام میدم با ادم عادی قابل مقایسه نیست ! و خود تعریفی هم نیست چون خداوند همه این قرارداد ها رو درون تک به تک سلول های همه ما قرار داده و همه میتونن بهش برسن و چیزی هست که تونستم براش سالها زحمت بکشم تا بصورت درونی به دست بیارم ( عذابشو تحمل کردم ، از درکش فرار نکردم ، از تمام ابعاد رفتاریش استقبال کردم و تهش در بند بند لحظه ها بدون هیجان برام قدرت تولید میکنه ! . بنده امیدوارم معامله گران به این قدرت از دیدن اینده قیمت برسند . مگر نه استراتژی ها فقط برای اثبات هستند که همه بلدند . ولی چیزی که سرتاسر ادعا هست خوده تعداد ورود و خروج موفق معامله ست !

حال میتوان دید بنده چقدر از قدرت اوردر هام خبر دارم که میتونم برعکس اکثر معامله گرا که فقط منتظر یکی از اور در هاشون بره تی پی بزنه که 90 درصد به تی پی نمیرسه هیچوقت ، از تمام سطوح گاهی پرده بر میدارم و از روابط قیمت صحبت می کنم ، و همین قدرته معامله حرفه ای نیست ؟ اوردر ها رو { کندل به کندل } کنترل و گاهی ( یکی هم بمونه برای اینکه مارکت اثبات کرد اون جهتی میره ! )درسته ؟ بهتر و راحت ، اما پر از دردسر برای مبتدی ها نیست ؟ ! که فقط بهانه برای حرکت و ریسک ، و اطاعت نکردن از الگو و تاچ شدن استاپ ها گله یا سر قیمت جنگ کنند !!؟

آپدیت : ادامه ماجرای بچه محل پررو ، چونکه میخوام مثل بقیه سویینگ کوتاه مدتی کار کنم تایم میارم 15 دقیقه تا تمام این شدوها را مثل بقیه دوستان شکار کنم ولی روند دو روزه حساب کنید ، قبل از اینکه وارد پوزیشن بشم محل دقیقش میگم اگر اشتباه کردم لطفا بگید چون اصلا کارم این نیست :joy:

احسان بخواب رنده کردی چارتو

داداش ممنون که هستی :clap: عالی هستی :clap:

محسن جان امروز یک روز تاریخی برام در داوجونزه بعد از ماهها در سقف جدید تاریخی اش شکارش کردم ، به افتخار این روز نامم را به احسان داوجونزی تغییر میدم بر وزن نادر نزدکی :joy:

فردا روز پر خبریه ، حواستون باشه رفقا

ممنون که گفتید ! اصلا خواسم به خبرها نبود !

مبارکه احسان جان دمت گرم:cowboy_hat_face::heart_eyes::heart_with_arrow:

جسارتا بریک ایون (Break Even) صحیحه :raising_hands:t4:

جناب مقصودی عزیز

از سر صبح تمام توانم را بکار بردم تا بهترین مفاهیم ها رو در رابطه با مارکت به اشتراک بگذارم ، اما واکنش شما صحبت از این دارد که جایی در لابلای صحبت های من ندارید

پس بیاد این شعر که

خاکستری … خاکسری … خاکستری …

صبح … مه … باران …

ابر … نگاه … خاطره …

در من ترانه ای نبود … تو خواندی …

در من آئینه ای نبود … تو دیدی …

ریشه ای بودم در خواب خاک های متبرک

بی باران در نگاه تو سبز شدم

برق از چشمانت برخواست …

نگاهم بارانی شد …

گونه هایت خیس باران … چشم هایت آفتابی …

گرگ ها می زایند … بره ها را دریابیم …

تو با چشمانت مرا بنواز …

چوب دست چوپانی ام سلاحی کارگر خواهد شد

بعد از جنگ با چوب دستم

انجیر های تازه را برایت خواهم چید …

با تو خواهم ماند … با تو خواهم خواند …

تو را در بهت افتابی ات خواهم بوسید …

اگر ابر ها بگذارند …

اگر ابر ها بگذارند …

ممنون بخاطر توجهتون .

عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرانقدر …

امید که پیپ زندگیتون کوک کوک باشه . روز بهتر و آینده روشنتر بیش رو ی همه ما باشه

روان‌شناسی بازار فارکس.. نبردی که قبل از نمودارها در ذهن ما شروع می‌شود.

در بازار فارکس قیمت‌ها فقط با داده‌های اقتصادی حرکت نمی‌کنند. از ترس. طمع. امید. تردید. شایعه. و واکنش‌های هیجانی میلیون‌ها شرکت‌کننده هم تغذیه می‌شوند.

به همین دلیل است که روان‌شناسی بازار یکی از مهم‌ترین ستون‌های درک حرکت قیمت است.

روان‌شناسی بازار یعنی چه…؟

روان‌شناسی بازار یعنی بررسی این‌که احساسات و تصمیم‌های ما چگونه روی قیمت‌ها اثر می‌گذارند.

در بازار فارکس هر کندل نتیجه‌ی جمع شدن هزاران تصمیم است…

1. خرید یا فروش با امید سود
  2. بستن معامله از ترس ضرر
  3. ورود دیرهنگام از روی فومو
  4. خروج عجولانه از روی وحشت
  5. نگه‌داشتن معامله‌ی زیان‌ده به امید برگشت

این‌ها فقط رفتار فردی نیستند. وقتی در مقیاس بزرگ اتفاق می‌افتند. روندهای قوی. شکست‌های جعلی. نوسانات شدید و برگشت‌های ناگهانی می‌سازند.

سه نیروی اصلی که بازار فارکس را می‌چرخانند..مهم مهم مهم

ترس…

ترس باعث چه چیزی در ما می‌شود…؟

1. زودتر از موعد از معامله سودده خارج شویم
  2. در ضرر بمانیم و پوزیشن را نبندیم
  3. در زمان‌های مهم بازار بی‌دلیل از ورود بترسیم
  4. با هر نوسان کوچک تصمیم‌های هیجانی بگیریم

ترس معمولا بعد از یک ضرر یا چند معامله ناموفق شدیدتر می‌شود.

در این حالت ذهن ما به جای تحلیل شروع می‌کند به دفاع از سرمایه و همین دفاع افراطی فرصت‌ها را از بین می‌برد.

فومو…FOMO یعنی ترس از جا ماندن…

وقتی قیمت سریع حرکت می‌کند خیلی‌از ما ها بدون تحلیل وارد می‌شویم فقط چون می‌ترسیم فرصت را از دست بدهیم.

این رفتار ما معمولا در این موقعیت‌ها اتفاق می افتد..

1. بعد از یک خبر مهم
  2. بعد از شکست یک سقف یا کف مهم
  3. وقتی همه در شبکه‌های اجتماعی از یک حرکت حرف می‌زنند
  4. زمانی که ما چند حرکت خوب را از دست داده و می‌خواهیم جبران کنیم

فومو باعث می‌شود ورودها در بدترین نقطه‌ها انجام شوند. جایی که بازار از قبل بخش زیادی از حرکتش را رفته است.

طمع…

طمع از آن‌جا شروع می‌شود که ما بعد از چند برد احساس می‌کنیم بازار مال ماست.

نتیجه این ذهنیت …

1. حجم بیش از حد
  2. ورودهای بی‌منطق
  3. نادیده گرفتن حد ضرر
  4. نگه‌داشتن معامله بیشتر از حد لازم
  5. تبدیل سود کوچک به ضرر

طمع سود را دوست دارد اما نظم را ویران میکند.

امید…

امید در ظاهر مثبت است اما در بازار اگر از کنترل ما خارج شود خطرناک می‌شود.

امید می‌تواند به ما بگوید…

1. شاید برگرده
  2. فقط یه کم دیگه صبر می‌کنم
  3. این بار فرق داره

امیدِ بدون تحلیل یکی از مهم‌ترین دلایل نگه‌داشتن معامله‌ی زیان‌ده است.

چرا بیشتر ما ها به عنوان یک تریدر در روان‌شناسی شکست می‌خوریم..؟

چون …ذهن ما برای بازار ساخته نشده است.

ذهن ما در زندگی روزمره دنبال بقا. قطعیت و اجتناب از درد است .

اما بازار بر پایه‌ی ابهام. احتمال و پذیرش ضررهای کوچک کار می‌کند.

مشکل اصلی ذهن ما به عنوان یک تریدر …

/ما ضرر را بیشتر از سود هم‌ارزش (مساوی) احساس می‌کنیم

از عدم قطعیت فرار می‌کنیم

دوست داریم همیشه حق با ما باشد

شکست را شخصی می‌بینیم

به دنبال یقین در جایی هستیم که فقط احتمال وجود دارد/

این تضاد ریشه‌ی بسیاری از اشتباهات ما به عنوان یک تریدر است.

زیره به کرمان بردن بود دوستان

موفق و پیروز باشیمممم

مثل همیشه عالی :rose::rose::rose:

علی آقا من اینطور متوجه شدم که شما هر معامله که میگیرید ۱۴۰ پیپ استاپ براش میزارید ولی در کانالهای کوچک فست اسکلپ میکنید . پس قاعدتا با سودهای کوچکتر از ۱۴۰ پیپ و به تعداد بیشتر معامله میکنید . این روش وین ریت رو بالا میبره ولی ریسک به ریوارد نمیخونه . منظورم اینه که ممکنه یک ضرر سود کل یک روز رو خراب کنه . اگر روش شما چیز دیگه ای هست که متوجه نشدم راهنمایی کنید . ممنونم

پی‌نوشت: خیزش خبر تبدیل شده به بخش از الگوی cycle (پست بعدی) که باعث شد این بخش با trailing stop بعد از برداشت میانی بسته بشه ولی معامله الگوی بزرگتر ادامه پیدا کرد. در انتها سود معامله (مجموع سودهای زیرمعامله‌ها ۱۷،۹۵۰ پیپ پایه شد. برای طولانی‌نشدن پست، فهرست معامله‌ها در یک پست دیگه آورده شد.

بازار به پایان اصلاح خود در کلیه تایم فریمهای خود از یکساعته به پایین رسیده وطبق معمول باید منتظر اسپایک باشیم . ممکنه این اسپایک در تایم خبر رخ بده و تا اون موقع بازار فقط نقدینگی جمع کنه . ان شاء الله پر سود و سلامت باشید .

صبح بخیر. سود معامله‌ (مجموع سود زیرمعامله‌های) الگوی cycle دو پست قبلی شد ۱۷،۹۶۰ پیپ پایه که برای طولانی‌ نشدن پست‌های قبلی صورت معامله‌ها رو اینجا می‌یارم.

درود احترام خدمت دوستان عزیز ارجمند

صبح روزتون بخیر و شادی :heart: :tulip:

شک و تردید میان خریداران و فروشندگان،طلا منتظر خبر یا اتفاق!

صبح شما هم بخیر همکار گرامی