حرکت کانال ماژر باید از این محدوده شروع بشه تا مارکت روند صعودی رو ادامه بده درون لگ اصلی
حال اگر درون لگ اصلی معاملات فست اسکلپ گرفته بشه راحت تر تی پی میزنه چه برای سلر ها چه برای بایر ها : چون ارسال و ریورسال ها طبق روند اصلی باید شکل بگیره نه هیجانات مارکتی
و اون اوردری که مدت دار می مونه نسبت ریسکش یک صدم اون اوردری هست که فست ورود میکنه و تسویه میکنه و جالبه این دقیقا همون چیزیه که هیچکس جرعت اجرا کردنشو نداره !!
و طبق پلن معاملاتی من که همیشه نوشتم 140 پیپ یعنی 1400 پوینت من اجازه مانور دارم برای معاملات مدت دار ! یعنی زمانی که همه خودشونو می کشند من عادیم ! و فست اسکلپ می کنم !
که باز هم مهم نیست
مهم اینه چجوری و کجا و بر اساس چه پارامتری سیگنالو میگیری و چیزی که میخوای رو بر میداری بقیش قانون اثباته ! منم میگم تو راس می گی !
کل حرکت مارکت از صبح تا الان طبق تصویر 5071 پوینت هست !
یعنی 507 پیپ رفته بالا و 2000 پوینت یعنی 200 پیپ اصلاح کرده بسته .
منی که میدونم 140 پیپ استاپ دارم همیشه حتی جالبه طبق تصاویر در ژورنال معامله ربات هم این وجود داره و میشه دید چه بعد از ظهر
چه معامله ای که دیشب باز کرده
در محاسباته یک کامپیوتر 140 پیپ رو لحاظ کردم که بد ترین حالت واکنش برگشتیه چارت xauusd هست برای معامله های مدت دار که برن تی پی بزنن ( قانون اثبات )
و منی که فست اسکلپرم حتی خوده اون فست اسکلپ ها هم طبق فرایندی با قوانین قبلی و واکنش های شناخته شده قبلی در استراتژی ، ایجاد و در اندازه حرکت خودشون بسته می شن . و میدونم
( جایی که همه استرس میگیرند ) تهش حتی با ضرر هم ببندم ولی باز هم کلیات معاملاتم با سود بسته میشه ! چون اصلا تعداد طبق معاملاتی که من روزانه با تی پی خارج میکنم و در بر خورد با کانال ها انجام میدم با ادم عادی قابل مقایسه نیست ! و خود تعریفی هم نیست چون خداوند همه این قرارداد ها رو درون تک به تک سلول های همه ما قرار داده و همه میتونن بهش برسن و چیزی هست که تونستم براش سالها زحمت بکشم تا بصورت درونی به دست بیارم ( عذابشو تحمل کردم ، از درکش فرار نکردم ، از تمام ابعاد رفتاریش استقبال کردم و تهش در بند بند لحظه ها بدون هیجان برام قدرت تولید میکنه ! . بنده امیدوارم معامله گران به این قدرت از دیدن اینده قیمت برسند . مگر نه استراتژی ها فقط برای اثبات هستند که همه بلدند . ولی چیزی که سرتاسر ادعا هست خوده تعداد ورود و خروج موفق معامله ست !
حال میتوان دید بنده چقدر از قدرت اوردر هام خبر دارم که میتونم برعکس اکثر معامله گرا که فقط منتظر یکی از اور در هاشون بره تی پی بزنه که 90 درصد به تی پی نمیرسه هیچوقت ، از تمام سطوح گاهی پرده بر میدارم و از روابط قیمت صحبت می کنم ، و همین قدرته معامله حرفه ای نیست ؟ اوردر ها رو { کندل به کندل } کنترل و گاهی ( یکی هم بمونه برای اینکه مارکت اثبات کرد اون جهتی میره ! )درسته ؟ بهتر و راحت ، اما پر از دردسر برای مبتدی ها نیست ؟ ! که فقط بهانه برای حرکت و ریسک ، و اطاعت نکردن از الگو و تاچ شدن استاپ ها گله یا سر قیمت جنگ کنند !!؟
آپدیت : ادامه ماجرای بچه محل پررو ، چونکه میخوام مثل بقیه سویینگ کوتاه مدتی کار کنم تایم میارم 15 دقیقه تا تمام این شدوها را مثل بقیه دوستان شکار کنم ولی روند دو روزه حساب کنید ، قبل از اینکه وارد پوزیشن بشم محل دقیقش میگم اگر اشتباه کردم لطفا بگید چون اصلا کارم این نیست
محسن جان امروز یک روز تاریخی برام در داوجونزه بعد از ماهها در سقف جدید تاریخی اش شکارش کردم ، به افتخار این روز نامم را به احسان داوجونزی تغییر میدم بر وزن نادر نزدکی