فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

چه جالب !!! هم نظریم که !!! پس تمامه برو که بریم :clap:

میریم کانال هنری زیبای آقای دیدبان دلمون باز میشه میایم چارتشو نگاه میکنیم دلمون میگیره :joy: برادر جان چرا اینقدر تیره و تاره ؟!؟!؟ :blossom:

اینم میتونستم فست ریجکت کنم ولی ریجکت نکردم برسه محدوده میانی در میکرو کانال

دوتا کف میکرو کانال اینجا وجود داره واکنشش مشخصه

بخدا من از اون زرنگ ترم

فک کرد چون میدونم میکرو کاناله سود اونو نمیگیرم :rofl:

انتظار نداشتم اینقدر بازی کنه برای صعود، شاید 4330 بیاد بای خوشگل بگیرم

چون واکنش جالب به محدوده میانی کانال نداشت تسویه کردم

نقطه ورود بعدی

حالا میخوام از میکرو کانال بکشم بیرون به تایم فریم اصلی نگاه کنیم جایی که هیجان نیست وحرکت واقعی باید وجود داشته باشه

حرکت کانال ماژر باید از این محدوده شروع بشه تا مارکت روند صعودی رو ادامه بده درون لگ اصلی

حال اگر درون لگ اصلی معاملات فست اسکلپ گرفته بشه راحت تر تی پی میزنه چه برای سلر ها چه برای بایر ها : چون ارسال و ریورسال ها طبق روند اصلی باید شکل بگیره نه هیجانات مارکتی

شکل گیری وارونگی در تایم فریم دیلی . منتظر شروع حرکت صعودی بعد از یک نزول موقت هستیم .

یه فست اسکلپ با اندیکاتور

دلیل اینکه امروز اینجا نبودم

صد ها فست اسکلپ با دست :grinning_face_with_smiling_eyes:

برا صبحش بمونه که مهم نیست !

سلام وقت بخیر بعضی از معاملات اول استاپ نداشتن 500 پیپ جابجا شده تقریبا و بعد با سود کم بسته شده و این دور از مدیریت سرمایه هست انشالله موفق باشید

اگه اونطور که شما تفسیر کردین باشه که باید لیکوئید بشه ! 500 پیپ !:joy: یا 500 پوینت !!

اول مقیاس رو دقیق یاد بگیرید بهتره بنظرم !

و ممنونم ابراز موفقیت برام می کنید .

و 500 پوینت نه 640 پوینت که میشه 64 پیپ در مقیاس مدیریت ریسکی من !

و اون اوردری که مدت دار می مونه نسبت ریسکش یک صدم اون اوردری هست که فست ورود میکنه و تسویه میکنه و جالبه این دقیقا همون چیزیه که هیچکس جرعت اجرا کردنشو نداره !!

اینا رو نباید توضیح بدما ولی چون دوست دارم مفهوم فست اسکلپ جا بیوفته میگم .

و طبق پلن معاملاتی من که همیشه نوشتم 140 پیپ یعنی 1400 پوینت من اجازه مانور دارم برای معاملات مدت دار ! یعنی زمانی که همه خودشونو می کشند من عادیم ! و فست اسکلپ می کنم !

که باز هم مهم نیست

مهم اینه چجوری و کجا و بر اساس چه پارامتری سیگنالو میگیری و چیزی که میخوای رو بر میداری بقیش قانون اثباته ! منم میگم تو راس می گی !

البته به مارکت .

و میدونم دلیل اینکه این پست رو گذاشتید استاپ خوردنتون بوده !

برای فست اینم گرفتم اگه خط قرمزم رو رعایت نکنه، استاپ دستی !

بعد از اینکه این پست رو گذاشتم متوجهت شدم

و اشکالی نداره مارکت سرشار از استاپه مهم اینه بلد باشی از قوانین خودت خارج نشی .

در ادامه هم برای شما ارزوی موفقیت می کنم :heart: :tulip:

شاید دوست داشته باشی اینم ببینی که امروز درادان کیفم چجوری بوده !

مدیری ریسک رو بالانس صحبت میکنه نه چارت .

برم یکم گیم بزنم تا مارکت باز شه

حواسم پرت شد یادم رف بگم

اونم تو نقطه بریک ایون تسویه شد

شب روزتون بخیر دوستان ارجمندم .:heart: :tulip: