فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

امروز این محدوده چه رنج خوبی شده :joy: اینکه 4354 جلو صعود بیشتر طلا را گرفته و الان هم یک سقف پایین تر زده احتمالش هست بخواد بیاد پایین سراغ حمایتهای 4222 تا 4271 ؟

دوستان عزیز ممنون میشم اگه دوست داشتید این اندیکاتور و تست کنید و نظرتون و بگید

کد مخصوص تریدینگ ویو هستش

در کنار تحلیل خودتون امیدوارم سوهای خوبی بگیرید ( لطفا به عنوان یه ابزار کمکی استفاده کنید :folded_hands: )

Vip All.zip (1.3 کیلوبایت)

ایا طبق پیشبینی که کردم شد ؟ برگشت ؟

این فقط درون تست دیده میشه علم غیبش زمانی به دست میاد که درون استراتژی تست رفتار رو از قبل ببینیم تا بتونیم در مواجهه با آن پیش بینی کنیم

چقدر ساده و قشنگه ! حتما ! ممنون از زحماتتون

ممنون بنده نصب کردم ولی هنوز پیامی نداده بیشتر در کدام تایم فریم مد نظر است و اینکه خودش پیام می ده و روی چارت نمایش می ده؟

ساسان جان پی وی پیام بده و اسکرین بفرست

روی بیت کوین یکساعته ، در تایم 5 دقیقه هم چک کردم استاپ زده بود ولی تایم یکساعته اوکی هست

الان فکر کنم اکثر دوستان برای اسکلپ ، چهار چشمی منتظر این مقاومت 4344.7 هستن سل بگیرن :joy: خیلی دیگه خلاف روندی میشه واقعا جرات میخواد که من ندارم چون هر لحظه احتمال داره فیل بشه و بزنه بره بالا

من رو این شدو مجدد بای گرفتم

سلام بچه ها

کسی مشهد هست حضوری ؟

برای ترید و تشکیل گروه و همکاری

دمت گرم دقیقا :clap: :clap: :clap:

تایم 15 دقیقه یک مثلث تشکیل داده ! از فردا منم مثل شماها میشم سویینگی ، چنان شدو بگیرم حالا نگاه کنید ! فکر کردید فقط شماها اسنایپر نقطه زنید ؟!؟! نوک شدو زنی نشونتون میدم :smiling_face_with_sunglasses:

4365 اگر تو این کندل نرفت :wink:

اگر 4365 رد کنه بره بالا ، 4390 چنان بزنه تو سرش که نفهمه از کجا خورده از اون مقاومتهای بی اعصابه بعدیش بدتره ، 4416 کلا تعطیله و آخریش سالار محله بالایی 4441 از اون بزن بهادرهای تهش هست رقیب اون سالار محله کفی :joy:

علی جان ممنون

دیدگاه تریدتو متوجه شدم

بنظرتون درون کانالی میشه تارگت های سریع تا سقف زد ؟

اخوی کلا اون بالا کلی آدم گذاشتی بی خود نیست می ترسه بالا بره

نظرم یه همچین چیزیه

آقا ساسان عزیز برای همینه که پسرعموهاشو درحمایت 4276 جمع کرده :joy: یکسر میره پهلوی اینها زیر بقلش هندونه میذارن میفرستنش سراغ مقاومت 4390 بعدش دیگه معلومه چی به سرش میاد :zany_face:

با نهایت احترام به بانوان کشورم

طلا خانم هر کاری که دوست داشته باشه می تونه انجام بده هیچ چیز بعید نیست

منم کانالو تنگ کردم :rofl: