ستاپی نداد مجدد و فیلد شد
هشدار هواشناسی در مورد احتمال سیلاب در چند استان کشوراز امروز. شاید بخواهید وقت بیرون رفتن در نظر بگیرید.
قبل اینکه خبر بیاد سیل همه ی اوردرا رو با خودش برد ![]()
سازمان مدیریت بحران چارت طلا ![]()
محسن خان انگار در چارت زیاد هم ساکت نیستید !؟؟! ![]()
مراقب باشید صاحب orderها رو هم با خودش نبره ![]()
چرا اون متن رو نوشتم برای تسویه ( چون توی تست دیدم در بعضی جاهایی که بازار هیجایی فقط مستقیم میره تریلینگ استاپشم پشت سرش میره و سود بزرگی کسب میکنه اما به لحاظ قوانین حرکتی هر چقدر در میان این حر کت ها دستی تسویه و یه جورایی اجر چینی بشه در معاملات بعدی تاثیر داره
علی آقا خدا قوت . شما لطف میکنید و توی هر معامله هم اسکرین شات میگیرید و هم توضیح میدهید ولی برای بنده لفظ تصفیه خیلی جا نیافتاده . اگر رفرنسی معرفی کنید تا بیشتر با آن آشنا شویم ممنون میشم . یا یک توضیحی که مثل من هم بتوانند تجربیات شما را استفاده کنند .
امروز دلیل اینکه ابعاد این فعالیتم رو نشون دادم اینکه تا متوجه این بشیم که حرکت های بازار فقط بسته با نگاه معامله گران نیست اما این موضوعات تاثیر کمی هم رو مارکت این وسط نداره و باید یکم با دید وسع تری به مارکت نگاه کرد .
چشم حسن آقا
رفرنس من مدت هاست دیگه تست هایی هست که هر روز دارم در استراتژی تست انجام میدم و واکنش ها رو بصورت دمو میبینم و طبق اون تعیین می کنم کدوم کار رو در برخورد با چنین شرایطی انجام و کدوم کار رو در تارگت زدن معامله انجام ندم
و
بنده درون معاملاتم بار ها عرض کردم که درون فست اسکلپ ها اسکلپ مدت دار انجام میدم ( بصورتی که بنده کانال های حرکت قیمت رو نه بصورت استاتیک که اغلب معامله گران از یک مسطتیل برای این نقاط استفاده می کنند تا محدوده تی پی برای خود مشخص کنند ) بلکه ( واکنش های حرکت قیمت رو در کانال های مورب میبینم ) بله شاید برای سطوح بسیار حساس که اوردر لیمیت ها در آن گیر کرده اند برای واکنش tp ، محدوده ی ، مستقیمِ ، مستطیل مشخص می کنند اما واقعیت حرکت قیمت در هر شاید میلیون ها پولبک یکبار چنین سطحی رو میبیند . پس خودم برای اینکه در چنین سطح هایی که واکنش در اون زیاده تارگتم رو خارج میکنم به مفهوم دیگر تسویه می کنم . تا درون یک کانال مورب دیگر با عمق جدید دنبال سطح جدید بگردم با این دید . در فست اسکلپ ها شاید چون محدوده تنگ هست به لحاظ حرکت قیمت در سقف مستطیل ها سل بزنم و در کف تارگت رو تسویه کنم اما در حرکت های بزرگ باید برای تارگت زدن ، حرکت قیمت رو در کانال های مورب در نظر گرفت تا معامله گر بتونه موقعیت های دیگرش رو بعد تسویه پیدا کند .
( یا اصلا معامله گر برود و بخوابد
این بند جهت خنده که ذهنتون خسته نشه از خوندن متن ) ![]()
علی جان الان این بالایی که زد رو میبینی
سوالم رو پرسیده بودم که دلیلش چیه که قیمت بر میگرده
این الان برگشت روند یا پولبک از لگ قبل یا چی
ممنون
سلام فکر نکنم تا ۴۳۰۰بیاد و بیشترین عدد احتمالی ۴۳۳۵ است و هنوز فکر کنم تا فردا زمان داره برای صعود و هدف ۴۴۸۰می اونه باشه
محسن جان نظر من اینه اگر high و high high قله رو وصل اگه بکنی جایی که یهو برگشت رو میبینی
اگه کفرو وصل کنی جایی که کف ریجکت شده و جایی که برگشته در پولبک ساپورت شده رو میبینی
و این رفتار ها قطعیت نیست بلکه بعنوان واکنش ازش یاد میشه کرد
ایا میتوان در ان واکنش ها شرکت کرد ؟
اگر طبق استراتژی باشه ! اگر نه خب نه
و اون چیزی که تو فکر میکردی بالا زد برگشت ، شاید برگشت به کانال زرد باشه !
بازم میگم تمام واکنش ها قوانین احتمالات هست مگر اینکه وصله به یک استراتژی باشه ( شاید یکی بگه سقف یکسال پیشو زد یکی در اون لحظه بگه سقف کندل m2 رو زد و هر دو به یک حرکت واحد اشاره کنند.