فقط معاملات و تحلیل xauusd

دوست عزیز من نیما جان ، چند تا نکته ساده ، 1- سعی کنیم خلاف اسپایک ترید نکنیم 2- انتهای حرکت وارد نشیم انتهای اصلاحEOC بیشتر استراتژی ها و ستاپ ها وین ریت بالا دارند 3- این تجربه ها ما رو تریدر میکنه . هیچ کس با کتاب خوندن یا فیلم دیدن شوماخر نمیشه.

هر استراتژی یا ستاپی که داری سعی کن در یک سطح مهم و انتهای اصلاح ترید بگیری، تنها قانون معتبر بازار مالی عدم قطعیت در آن هست . این بازار بدلیل رفتار انسانها پر از احتمالات هست.

قرار نیست اشتباه نکنیم ولی قراره کم ضرر کنیم ولی تو سود شکیبا باشیم . باور کن تا پیپ آخر حرکت رو گرفتم ولی برای شناسایی و ترید این یک حرکت چندین سال طول کشیده تجربه ایجاد بشه

عالی هست دیدتون. من ریزش امروز کامل گرفتم و دیگه نظاره گرم. بعد این آموزشی هست برا من دارم نگاه میکنم رفتاررو تا بیشتر آشنا شم باش. نکات شمام واقعا قابل تحسین هست و دید زیبایی از مارکت دارید.

بالاهارو بفروشین دنبال خرید نباشین تارگت ۴۲۰۰ حدودا هست توی تایم ۴ ساعته هر برگشتی و توی تایم ۱۰ دقیقه میسه فروخت البته برای کسایی که سویینگ ترید میکننداسکلپرها آزادن :smiling_face_with_sunglasses:

۴۵۱۸ محدوده خوبی هست برای یه اصلاح کوتاه مدت

این حرکت یک تریدر قهار هست، صبر بعد شکار

نباید با عجله سود بازار را بهش برگردونیم. حتی اگر حرکت ادامه بده عیبی نداره ما تماشاگریم. هر سهمی از این حرکت گرفتید نوش جان . اجازه بدیم طمع کارها بازار را متعادل کنند.

خیلی ممنونم توحید جان. حتما به نصیحت هایی که کردی سعی میکنم عمل کنم و یادم بمونه.
لطف کردی :rose:

آقا من کی باشم نصیحت کنم( من کمترین این بچه ها هستم). ما دونسته هامون را باهم به اشتراک میگذاریم. از هم یاد میگیریم به هم یاد میدیم.

آقا احسان از تحلیلت خیلی لذت بردم . رفرنس خوب برای آشنایی با سطوح پیوت دارید برای من بفرستید . اطلاعات من تو این موضوع کمه و باید روش کار کنم . ممنونم

ممنون که وقت میزارید و تجربیاتتون رو اینجا میگید همه استفاده میکنن. تحلیلاتون که به من کمک میکنه ممنون.از کجا میشه دوباره سل گرفت

دوست من اجازه بدیم قیمت خودش لو بده ، قیمت بعد از یک رالی یا دراپ خوب ( طبق نظر وایکوف که معتبرترین نظریه تا بحال درباره ساختار مارکت هست) وارد فاز توزیع یا تجمیع میشه به قول خودمون ناحیه رنج یا کانسالیدیشن ، رفتار قیمت مخصوصا در مرزهای ناحیه رنج( تایم بالا از 15 دقیقه) مشخص میکنه ادامه حرکت رو داریم یا اصلاح.

من در سقف رنج سلر و در کف بایر هستم و با شکست ناحیه رنج ( 1- ناحیه با کندل قدرتمند ATR بالا بشکنه 2- کندل تثبیت بده که بیش از 50 درصد کندل شکست را برنگردد) در جهت شکست ترید میگیرم.

بیایید پیش بینی نکنیم بگذاریم قیمت با حرکات بعدی فرصت تحلیل ایجاد کنه ( الان هیچ استراتژی نمیتونه بگه وسط حرکت هستیم یا آخر حرکت، مگر اینکه در ادامه خود حرکت نشان بده ).با احتمال بالا قیمت یک کلایمکس خستگی میزنه ولی ارزش ترید نداره ریسکش بالا هست.

ما تریدرها نباید حدس بزنیم باید تحلیل کنیم.

پرسود و موفق باشید

به به آقای ابری عالی بود عالی :clap:

ممنون آقای سامی تشکر :folded_hands:

درود برشما

خواستم اینجا از شما و همینطور سایر دوستان که تجربیاتشون رو اینجا در اختیار سایرین قرار میدن قلبا تشکر کنم

واقعا برای ماهایی که تازه تو این بازار اومدیم خیلی ارزشمنده

مخلصم آقا احسان …

بزرگواری. نفرمایید این حرفو. باعث افتخاره که از توصیه همه عزیزان استفاده ببریم :rose:

اگر قیمت یک موج صعودی اصلاحی در روند کلی نزولی بسازه و بره بالا سطوح پیوت جدیدش برای گرفتن سل بعدی و موج نزولی بعدی تا کف پیوت هفتگی اولش در حدود 4498 به ترتیب میشه قیمتهای 4632 و 4645 و 4670 ، بعدش باید ادامه موج نزولی را بگیریم تا پیوت اول هفتگی که اینجای کار دیگه باید احتیاط کرد و ماجراهای خاص خودشو داره

دقیقا منم از صبح دنبال این 4670 اینطورا بودم و روی همی حساب عجله کردم واقعا.
خیلی ممنونم احسان جان بابت تحلیلت :rose:

دوستان بنظرتون این ریزش طلا تا کجا ادامه داره؟ من یکم گیج شدم دیگه نمیتونم بازارو به درستی بخونم. از نظرم یک اردر بلاک در تایم 30 دقیقه داشتیم(محدوده قرمز رنگ) که شکسته شد و اسپایکی رو داشتیم تا محدوده 4550. طبق تحلیلی که داشتم بنظرم در اون محدوده اردر بلاک تایم یک روزه هست(محدوده بنفش رنگ) ، پس از این محدوده ها دیگه باید انتظار صعود و برگشت قیمت رو داشته باشیم اما خب تاییدی براش ندارم و اینجور مواقع نمیدونم چجوری باید تایید اردر بلاکو بگیرم که مطمئن شم معتبر هست.

لطفا تحلیلتونو با من به اشتراک بگذارید.

اره آقا نیما موقعیت خوبی بود ، چونکه دسترسی به بروکرم ندارم عددهای بهتر هم میشد به دست آورد فعلا با این قطعی اینترنت فقط حدودی میشه کار کرد