آره دادا. ما مشهدیا همیشه مظلوم بودیم ![]()
دوروزه افتضاحه ![]()
با سید یه افسیس بزنید
منم میاممم😍
یکی از دلایلی که بخاطرش نت را قطع کرده بودن حمله سایبری به بانکها بود ، این چند روز که وصلش کردن به 4 بانک حمله شده ، یک مدیر بانک به من گفت اختلالات اخیر نت بخاطر اینه که دارن تلاش میکنن شبکه های بانکی را ایزوله تر و در مقابل هک ایمن تر کنن چون ممکنه حسابهای همه مردم را با هک صفر کنن.
این معامله با RR1:6/5 بسته شد ولی اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست
دلایل ورود:1-کندل روزانه سیگنال صعودی داده بود2-بعداز بسته شدن کندل یکساعته و بالانس کردن FVG یکساعته طرف مخالف درپرمیوم مارومجاز به معامله در جهتbuy کرده بود3-بما ch5m داد بعدش در ch1m و پرایس اکشن ورود کردم4-توجیه معامله قابل قبول بود
امیدوارم بااین توضیحات تونسته باشم کمکی کرده باشم
اگر بتونه کندل 4 ساعته را همین حدود نگه داره و ریزش شروع نکنه میتونیم روی حمایتهای پایین حساب کنیم ، یکساعت و نیم کافیه تحمل کنه ![]()
استاااااپ شد عزیزان
افسیس چیه داداش؟
فک کنم اف سی فیفا میگه😂
بنظرم 4353 میتونه شروع ریزش خوبی باشه
سلام جناب محمدی عزیز، وقتتون بخیر؛
ممنون از دغدغه مندی و بازخورد ارزشمندی که برای ارتقای کیفیت این بستر به اشتراک گذاشتید.
در خصوص موارد بسیار مهمی که اشاره کردید، میخواستم این اطمینان خاطر رو به شما و بقیه دوستان بدم که این تاپیک و سایر تاپیکهای انجمن به طور کامل و شبانهروزی پایش میشن. رسالت ما ایجاد یک محیط امن، علمی و دور از حاشیه برای تریدرهاست؛ بنابراین با هرگونه بینظمی، تبلیغات پنهان، رفتارهای منفعتطلبانه یا حرکاتی که جو تخصصی تاپیک رو به هم بزنه و موجب اذیت کاربران بشه، بدون اغماض و طبق قوانین انجمن برخورد میشه.
ابزارهای نظارتی و مدیریتی کاملاً فعال هستند و گزارشهای شما عزیزان هم مثل همیشه کمک میکنه تا این پالایش با سرعت و عدالت بیشتری انجام بشه.
ای بابا با این غلط املاییام
افیس. منظورمه😂
ها داداش منظورت اینه دفتر بزنیم…نمشه داداش
من اخلاقم با سید نمیگیره
هی بمن میگه تو خودنمایی ![]()
یه دفتر دارم چند ماهه داره خاک میخوره سمت سه راه شاهد.
اگه به کارتون میاد کلیدشو بدم شما برین. ولی من نمیام امیر همش میخاد خودنمایی کنه ![]()
امان از خودنمایی!
البته گفتن «دفتر خالی دارم» تو جمعی که محل کار خیلییاشون کنج اتاق خونهٔ پدریه اصلا خودنمایی نیست!![]()
مگه من گفتم خودنمایی نمیکنم!؟ من از روز اول گفتم خودنمایی میکنم زحمتشو کشیدم ![]()
من میگم امیر نباید خودنمایی کنه بقیه اوکین انجام بدن ![]()
هدف قیمت حداقل ۴۳۹۸ چرا که سناریوی صعودی پررنگ تر هست.
تا زمانی که قیمت بین دو خط زرد رنگ در حال بازی باشه ورود منطقی نیست اما اگر بالای اونها خودشو تثبیت کنه احتمال بسیار زیاد قیمت به سمت ۴۳۹۸ حرکت میکنه.
در صورت صعود حدود قیمت ۴۳۷۳ میتونه یه توقف ایجاد شه و بعد از اون دوباره به حرکتش تا ۴۳۹۸ ادامه بده.
ساعت های مهم برای طلا:
۱۴:۳۰ الی ۱۵:۳۰ و ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۳۰
بررسی حرکات قیمت در این ساعتها و زدن های یا لو و یا برخورد به نواحی میتونه مهم باشه و اگر نشونه ای تو این ساعات دیدم میتونیم به فال نیک بگیریم.
طفلی این امییییییر ![]()
من برای sell تو محدوده4363–>4370 مطمئنتر میدونم باقیه مسیر بنظرم اصلاح موقت بزنه
من که با روند میرم جلو تا جایی که بندازم بیرون! ![]()
بنظرم انس سقف جدید خواهد زد