فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

رو ۴۳۱۷ یه استاپ ۳۵ پیپی خوردم ولی دیگه وقتی این زون‌های مهم و کلی استاپ نقد و هانت شدن، باید مجدد وارد می‌شدم.

کاش منم نگه میداشتم سید

منم نگه نداشتم محسن جان. ستاپ من کلا تیپی 2 خروجه. ولی معاملاتم در جهت روند و پشت سر هم انجام میشه تا جایی که دیگه ورود نده یا استاپ بزنه

فقط کافیه 30 دقیقه دیگه همین جایی که هست نگه داره و ریزش نکنه لامصب تا اجازه تثبیت صعودش از مسئولان حمایتهای پایین بگیرم :joy:

خیلی اذیت کرد :grin:

اونم برازنده گی میخواد … به هر کسی نمیاد سید جان …

یه جوان خوش فکر. خود ساخته . با ادب و متین در کامل سرزنده گی .

با یه پلن عالی معاملاتی که نشان از ذکاوت . تجربه و زحمات سالیان داشته

باید هم به خودت ببالی و افتخار کنی :herb:

یک الگوی موفق از جوان ایرانی . همیشه سر زنده و سرافراز باشی سید جان

وجود شما انگیزه ست برای بنده

ممنونم ازتون جناب محمدی عزیز.

باعث افتخار بندس که شخصی مثل شما بزرگوار این دیدگاهو نسبت به من داشته باشه. البته که این لطف شماس به بنده.

صحبت های من فقط و فقط جهت شوخیه و اینکه یکم فضارو عوض کنم وگرنه من کوچیک شما و همه ی دوستان هستم :rose: :folded_hands:

20 دقیقه تا تثبیت ، فکر کنم از همین قیمت 4345 بشه یک سل نوک شدویی پرریسک گرفت البته اینم کار من نیست احتمالا اشتباه میکنم :money_mouth_face:

نفت مقاومت مهم ۸۲/۱۳ دلار یعنی کف سه ‌ماهه‌ش رو شکست- ظاهرا بخاطر خبرهای توافق- و الان بعد از برگشت از سطح مقاومت روانی (psychological level) مهم ۸۱ دلار حول ۸۱/۳ داره بالا و پایین می‌ره.این ریزش خودش رو به صورت یه خیزش قابل ملاحظه تو طلا نشون داد که با حذف فشار نفت شاید اون هم range بزنه.

الان این که میگی یعنی چه ؟:joy: من حقیقتا از عکسات متوجه نشدم دیدت سل هست یا بای

دوستان ادا بازی ! خخخخ فکر میکنید فقط شماها اسکلپ بلدید !!!؟!؟! :joy:

مطیع و کامل در خدمت پلن…

نکتهٔ اول این بود که خیزش طلا که از ۱۰:۱۵ و به خاطر ریزش نفت شروع شده تموم شده که در شکل دیده می‌شه. منتظرم که range تشکیل و تثبیت می‌شه یا نه (دست کم سه چهار ستون). همون طور که در شکل دوم مشخصه بین ۴۳۴۰ و حدود ۴۳۴۷/۲۳ رفت و برگشت داریم. در صورت تثبیت می‌شه در این دو مرز رفت و برگشتی خرید و فروخت.

البته الان نفت، به عنوان یه نماد وابسته و اثرگذار، داره برمی‌گرده بالا که فشار ریزشی ایجاد می‌کنه روی طلا. دو تا moving average فاصله دار طلا تو شکل دوم یه سطح مقاومت به نسبت قوی رو ایجاد کرده. من کمی صبر می‌کنم ببینم طلا بین دو حد حرکت می‌کنه یا می‌ریزه.

در حضور من از اسکلپ صحبت نکنید لطفا :joy::joy::joy::joy:

یاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :joy:

نشد یکبار ادا بازی دربیارم و برنگرده ریسک فری بزنه ، حالم از اسکلپ بهم میخوره :joy:

به به ماشاءالله داری داداشم :clap:

اندیکاتور Auto Orderblock with Break of Structure متاتریدر 4

Auto Orderblock with Break of Structure MT4.zip (440.7 کیلوبایت)

جزو بهترین روزای تریدم بود؛ یکم فوریه یه حساب ۳۰۰ دلاری ایجاد کردم؛ هشتم فوریه شد ۷۳۲۰ دلار :partying_face:

بنظر شما تا 4200 میتونه اصلاح کنه ؟