فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

درود آقا احسان عزیز..

خواستم بدونم شما تریگر ورودتون چه تایمیه . اصلا به تایمهای پایین 15 دقیقه توجه دارید؟

سلام برادر بزرگوار و عزیزم :blossom: ، اره تایمهای دیلی و 4 ساعته روند و 15 دقیقه ورود

سلام دومین روز معاملاتیمون بخیر :grin:

سلام به همگی

به امید خدا دارم بهتر معامله میکنم اما طمع دارم نمیدونم کجا خارج شم🤑 البته دمو هست😂

سلام صبح همگی بخیر

روز پرسود داشته باشید

به نظرتون این پوزیشن درسته یا ن_کاری به سود ندارم

و اینکه ممکنه برگرده کف ۴۳۱۳ رو سواپ کنه و بره بالا ؟

بنظرم چاک داده ولی Bos نه

علت ورودم هم گپ و دو لگ سایدوی نزولی

هاااااااااااااای ریسک . ببینیم چی میشه

من فک میکنم در کل باز صعود کنه اما خیلی به شیوه اصلاحی که الان داره انجام میده بستگی داره. اگر اصلاح زمانی طولانی انجام بده خریدار ها قدرتشون را از دست میدن. اما اگر به یه حرکت هیجانی نزول کنه، احتمال بالا رفتنش بیشتره

همین طور که دوست عزیز هم یادآور شدند:
دوستان گرامی،

یادآوری می‌شود این تاپیک با هدف تحلیل انس (XAUUSD) ایجاد شده و انتظار می‌رود گفتگوها در همین چارچوب پیش برود. لطفاً از ورود به بحث‌های شخصی، پاسخ‌های متقابل خارج از موضوع و جدل‌های حاشیه‌ای خودداری کنید تا تاپیک برای همه کاربران قابل استفاده باقی بماند.

جامعه تریدرها عموماً از جوامع آگاه و تحلیل‌محور محسوب می‌شوند؛ بنابراین شایسته است در گفتگوها لحن محترمانه، حرفه‌ای و منطقی حفظ شود.

در صورت داشتن نقد یا نظر متفاوت، آن را در چارچوب احترام و صرفاً در ارتباط با تحلیل بازار و محتوای تاپیک مطرح کنید. همچنین از پاسخ‌های زنجیره‌ای صرفاً برای ادامه بحث‌های شخصی پرهیز کنید.

اینم از معامله دستی درون m30

علت ورود :

طبق ساپورتی که وجود داشت اوردر کاشتم و منتظر واکنش کندل m30 موندم

به همین زیبایی تی پی 3 تاچ شد

بنظر منم اینجا فقط مختص انتقال اطلاعات و تجربیات و تحلیل های مرتبط با انس باشه خیلی بهتره

برای بحث های حاشیه ای و روزمرگی و صحبت های دوستانه، نهایت یک گروه تلگرامی میزنیم و اونجا دوستانه باهم صحبت میکنیم :man_shrugging:

بسیار عالی سید جان…کاملا موافقم

یک سوال عزیزان …نت شماها اختلال نداره…من با وای فای خونگی وصلم خیلی اذیت میکنه برا شماعزیزان هم همینطوره

برا منم دو سه روزه خیلی اختلال داره

اینترنت مخابرات اوکی ممکن اختلال به خاطر محل سکونت یا شهر باشه.زیر ساخت ها - کابل

سلام امیر جان

شاید از منطقه باشه_ من تهرانم فیبر و همراه اول عالی کار میکنه برام

فدات داداش -فک کنم برا ماکه مشهد هستیم اذیت میکنه

امروز طلا میتونه از 350 ریزشی بشه

حدس میزدم مشهدی باشیا

از اون کلمه هااا که قبلا گفتی فهمیدم :joy::joy:

خدمتم درگز بود مرزبانی