فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به به هم رزم و هم سنگر خودمون البته باز جوانتر از بنده ولی هم دوره ایم اخوی

ساکن کجای ایران عزیزمونی؟

بنده کرج هستم در خدمتم

شما لطف داری برادر بزرگوار …

خیلی دور نیستم ۵۰۰ کیلومتر باهم فاصله داریم

کردستان :green_heart:… در خدمتم

تریل کردن عالیه و باعث رشد حساب میشه به مرور و ارام

عالی و غیور

هر چه دورتر عزیزتر

حال کردید پست حذف شده لایک شده :grin:

جوونیمون فقط برنگشت :eyes:

:rofl: بله لذت بردیم

طلا یه حرکتایی میزنه آدم می مونه توش

تحلیل و ستاپی که برای طلا منتظرشم/ یکساعته

دوستان عزیز همگی خسته نباشید :rose:
من طبق تحلیلی که گفته بودم، کلوز یک ساعته بالای 4353 نداد و اصلاح کرد.
برای الان هم بین 4306 الی 4300 احتمال میدم که حمایت شکل بگیره و باز یک صعودی حداقل تا بالای 4335 داشته باشیم و حتی بیشتر.
بنابراین طبق همین روند میرم جلو مگر اینکه کندل قوی تو تایم یک ساعته زیر 4300 بدیم که خب اونوقت اصلاح عمیق تر میشه
ببینیم چی میشه خلاصه

آپدیت ، روند احتمالی بلند مدتی انس طلا : خدا را شکر انگار داره درجهت تحلیل اصلاح میکنه ، حالا این پایین سه تا حمایت داره که در هر کدام موج نزولی را تغییر فاز صعودی داد میتونم به هدف سقف مقاومتی قوی ، وارد پوزیشن بای بشم ، فقط دعا کنید بد موقع نباشه این چینی ها لامصب تمام موقعیتهای خوب در ساعتهای 3 تا6 صبح میقاپن ، بدهاشو میذارن برای ما غربی ها :joy: اینها همه اش احتمالاته شاید بشه شاید هم نشه

دوستان گران‌قدر سلام؛

از اینکه این تاپیک تخصصی و مفید، افراد با تجربه و صاحب‌دانشی مثل شما رو در انجمن داره بسیار مفتخریم. امیدوارم بتونیم این فضا رو با هم‌فکری و هم‌افزایی بیش از پیش جلو ببریم.

بنده به عنوان کارشناس کامیونیتی، مایل هستم از باب فاندامنتال اونس جهانی در کنار شما عزیزان حضور داشته باشم تا هم از دیدگاه‌های شما استفاده کنم و هم مهم‌ترین اخبار و دیتای اقتصادی روز رو با هم تحلیل کنیم.

به نظرتون ورود جدی‌تر به مباحث فاندامنتال چقدر می‌تونه به عمق تحلیل‌های این تاپیک کمک کنه؟ خوشحال می‌شم دیدگاهتون رو بدونم

عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز بزرگوار …

امید که پیپ ساز زنگیتون همیشه کوک کوک باشه …

این دوست تریدرمون یه بحث زیبا و مفیدی رو باز کردند که بر خود لازم دانستم که اونو به اشتراک بزارم .

https://youtu.be/KpwCvGeeErI?si=305tA8oU5cetU3Zt

یه نکته برای مبتدیان عزیز .. این بحر بیکران (بازار فارکس) پول . اغواتون نکنه .

ما با هر سرمایه ای در این بازار جزیی از معامله گران خرد به حساب میام . پس ما نمیتونیم ترال (تورهای بزرگ صنعنتی ) ماهی گیری کنیم .

معامله گران خرد محکومند به قلاب انداختن و صبر در این بازار . این چیزیه که سالهای سال تجربه. خطا و آزمون پشتشه

رمز موفقیت در این بازار صبر صبر صبر

صبر در مقیاسی وسیع در پلن ساخته شده ذهنی هر فرد

صبح همگی بخیر باشه
این پوزیشن بای رو در جهت تحلیلم باز کردم:

عرض ادب و احترام دوست عزیز..

جا داره اینجا هم ازتون تشکر کنم برای ساختن این بستر مفید و حرفه ای تون :herb:

بزرگترین خدمتی که میتونی به این تاپیک مفید و حرفه ای بکنید اینه که .

۱. برخورد یا حذف کامل افراد حاشیه ساز و هتاک و بی احترامی به کاربران …
این نه تنها یک درخواست. که یک ضرورت برای هر جمع حرفه ای است. شما به عنوان عوامل این بستر در چارچوب اصول اخلاقی و قوانین. موظف به پالایش محتوای توهین آمیز. هتاکانه و مخرب هستید . هرگونه ادبیات غیرمحترمانه یا ایجاد تنش عمدی. خلاف هدف این فضا بوده . با گزارش دوستان یا تشخیص سیستم.بررسی و مهار و شخص مورد نظر رو از این تاپیک محروم کنید . مهم مهم مهم

۲. کنترل افراد منفعت طلب و خارج از رسالت تاپیک…
جامعه ای که رسالت خود را گم کند. به بازاری هرج ومرج تبدیل میشود. افرادی که به جای اشتراک دانش یا نقد سازنده. صرفا به دنبال منافع شخصی (مانند معرفی خدمات غیرشفاف. تبلیغات پنهان یا گمراهسازی) هستند. آسیب جدی به اعتماد جمعی میزنند. شناسایی این رفتارها نیازمند هوش جمعی است. شما میتوانید موارد مشکوک را با تیم مدیریتی یا سیستم پیدا و بررسی لازم را انجام دهید.

۳. اختیار مدیریت یا سازنده تاپیک برای حذف یا سکوت کاربران…
در هر جمع حرفه ای. مدیر یا سازنده باید ابزار کافی برای حفظ نظم داشته باشد. در این بستر. اگر صاحب تاپیک (یا ادمین) تشخیص دهد که حضور کاربری به جریان سازندهی بحث آسیب میزند. میتواند با استفاده از امکانات گزارش دهی یا درخواست مداخله. اقدام به محدودسازی یا حذف دسترسی کند. البته این اختیار باید همراه با شفافیت و عدالت باشد تا از سو استفاده جلوگیری شود.

ادمین این بخش جناب امیر عزیز هستند که باید این ابزار را در اختیار داشته باشند . چون ادامه کار برای ایشون و دوستان سخت و یا غیر ممکن خواهد شد :white_check_mark:

این در خواست بنده از شماست . در راستای کمک به جا معه تریدر ایرانی حداقل در این بخش

موفق و پیروز باشید

در ادامه پلن بنده ..

امید که روشن . شفاف و سازنده باشه …

در واقع کندل 3 تایید کننده کندل 2 است

کندل 2 کارش جاروی نقدینگی و پرتاب قیمته

درود احترام دوستان عزیز و ارجمندم

صبح روز همگی بخیر شادی :heart: :tulip:

فعلا خودم هیچ کای نکردم ولی

مارکت شروع نشده پسر رفته به پیشواز حرکتی که قرار بوده طبق محاسباتش خودش بیوفته !! :grin:

یه پیشنهاد به دوستان تازه کار در این مجموعه ..

به دنبال سودهای نجمومی و غیر قابل دسترس نباشید .

یک پلن تعریف شده سازگار با ذهن و روان شما با TP 2 میتواند شما رو به خیلی از آرزوهاتون برسونه

استمرار و صبر دوستان …:white_check_mark:

ممنونم از توضیحتون بهم کمک کرد :folded_hands: . همین الان باز این سناریو تکرار شد. در واقع ورود شما خروج من شد.:folded_hands:

سلام و صبح عالی به خیر و خوبی ، سه تا پیوت حمایتی احتمالی پایین براساس قیمتهای جدیدشون آپدیت کردم امیدوارم بهشون برسه چون از اونطرف پرتاب بهتر و سودآورتری به سمت مقاومت قوی خواهیم داشت البته اگر تحلیل فیل نشه الان هم در این موقعیت قیمت آشوب هست باید ابرهای تیره کنار برن تا ببینیم داره چه اتفاقی می افته