لینک به پاسخ (placeholder)
برمیگرده با ارامش و سرفرصت روش کار کن
به به افرین بر تو
ایده ی خوبی هست مسابقه یا جایزه
من نمیتونم مدام پای چارت بشینم
برا همین یه ترند رو که بگیرم ولش نمیکنم هی نیم ساعت یه بار میام استاپ رو تریل میکنم
این یعنی تی پی نمی ده بنده که هنوز منتظرم
دوستانی که میگفتند امروز نت اذیتشون کرد شاید به این بیربط نباشه. دوباره دارن اینترنت رو دستکاری میکنن؟
پینوشت: دلار امروز ۹۷۰۰ تومن پایین اومد و شاید در چند روز آینده پایینتر هم بره. شاید بخواین در برداشتها این رو در نظر بگیرید.
آقا نیما میخواستم یه چیزی بگم یاد اون ۱۰۰ دلاری افتادم که از دست دادم و زبان به کام گرفتم . ![]()
فردا بازار توکیو خبرهای قرمز داره و ممکنه نوسانات شدید داشته باشیم ولی خوبیش اینه که تو ساعت بازی فوتباله و اکثرا بیدار هستند .
سرتون سلامت. «گر مال برفت سر بماناد به جای // پیمانه چو شد تهی دِگر پرگردد.»
اگر کارگزارتون اجازهٔ استفاده از CTrader رو بده، CTrader خودش trailing stop خودکار و قابل تنظیم داره. دیگه لازم نیست مرتب دستی تنظیم کنید.
نه من تریل استاپ رو خودم باید جایی که میخوام بذارم
مشکلی نداره. میتونید در حین معامله هم هر وقت خواستید stop رو دستی بیارید جایی که میخواید.
نفت همچنان مثلثی کاهنده است که باعث میشه طلا تو پلههای کوچیک بالا پایین بره. بازار ظاهرا منتظر اعلام خبر بازشدن تنگهٔ هرمز از طرف ایرانه. تنگهٔ هرمز تو اطلاعیه شعام نبود و بعید میدونم ایران این قدر ترامپ رو - که الان تو فرانسه تو گردهمایی گروه هفته- دوست داشته باشه که امشب همچین لطفی بهش بکنه. این یعنی احتمالا دست کم تا مدتی حوالی همین قیمت میجرخیم- شاید تا آخر امشب. البته ساعت ۱۰ یه اسپایک حجم معاملات تو نفت داشتیم ولی ادامه پیدا نکرد.
آقای محمدی اینجا پیر بنده هستم و جوان قدیمی هم که علی آقا چرا خودتو به ما می چسبونی
امیدوارم همه در تاپیک و در ایران دل جوان و شاد داشته باشن ![]()
داخل متا هم داره و کاملا می تونید مشخص کنید که قیمت کجا رسید استاپ چقدر تریل بشه
این که ساعت ده و نیم شب پشت نمودار معامله میکنید و اینجا هم هستید خلاف پیر بودن رو ثابت میکنه. میگن « به خاطر پیر شدن نیست که دست از بازی میکشیم، دست کشیدن از بازیه که آدمو پیر میکنه» (We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing")[ اینجا «بازی» به معنی دستی بر آتش داشتنه نه تفریح صرف. ]
بنده مخلص شما متولد ۵۴ هستم …جناب رستم پور عزیز ..
ولی باز به قول امیر جان اینا مهم نیست .. مهم اینه که پلن عمرمون رو درست جلو ببریم