فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ااااااااااااای احسان بیا جواب بده…اون ایده جایزرو داد روی تحلیل بلندمدت (که خودشم توش استاده):grin:

اما تا جایی که من یادمه آقا احسان که ایده مسابقه را داده بو ن خواسته بود برای بلند مدت و تا آخر هفته پیش بینی کنیم ،

پس فعلا برای نتیجه خیلی زوده :sweat_smile:

تی پی شه جایزه لپ لپ داریم

من دیگه اعصابم نکشید، بستم رفت روی34 :sweat_smile:
image

یه ساعت پیش ترامپ پست زد که توافق امضا شده و تنگهٔ هرمز هم باز شده ولی نفت عوض پایین رفتن بالا رفت ؟؟ که طلا رو هم پایین کشید.

پی‌نوشت: ظاهرا manipulation بود. نفت الان شروع کرد ریزش که فشار خیزشی می‌یاره روی طلا. شاید وقت خوبی باشه واسه خرید طلا.

https://www.forexfactory.com/news/1403704-trump-on-iran-the-deals-all-signed

برای فست اسکلپ من هیچ وقت به اخبار توجهی نداشتم واقعا

الکی الکی استاپ پوزیشن های قبلیم خورده شد وگرنه نباید برایند امروزم ضرر میشد.
اولین روز هفته با بدشانسی شروع شد خلاصه

عیب نداره دیگه ببند لپ تاپ و به مدیتیشن بپرداز برای فردا انشالا

انگار طرفدار حرف سعدی هستید «یکی از پادشاهان عابدی را پرسید که عِیالان داشت: اوقاتِ عزیز چگونه می‌گذرد؟ گفت: همه شب در مناجات و سحر در دعایِ حاجات و همه روز در بند اِخراجات:smiley: (عیالان: زن و بچه ،عائله نه چندتا عیال/زن-- اِخراجات: وجه معاش)

دیش دیرین دیدین ماشالا :joy: یه دونه لپ لپ از طرف من برای خودتون بگیرید

خداروشکر تی‌پی سل خورد! نزدیک تی‌پی ۲۰دقیقه اذیت کرد :sweat_smile:

ببینیم به پندینگ‌های بای می‌رسه یا نه!

خط آبی توی پلن بنده میشه ATR 1H امکان داره تا پایین اونم بیاد امین جان

اینم اگه تی پی شه جایزه داره

و با قدرت ATR 1H رو هم شکست

اینم از اخرین پوزیشن امروز :smiling_face_with_sunglasses:

من از 4354 سل گرفتم وتریل میکنم تا 4222

منم قبلنا انجام میدادم تریل و دیدم عصبی میشه اسکلپ برام مناسب تره عالیه اگر با شخصیت معامله گری شما همخوانی داره

نفت مثلثی شده که باعث می‌شه طلا قدری سردرگم بشه. ظاهرا بازار برای تصمیم‌گیری منتظره که بعد از اعلام ترامپ یا ایران رسما باز شدن تنگه هرمز رو که بسته بود اعلام کنه یا سایتهای کشتیرانی/ ماهواره‌ها نشون بدن رفت و آمد عادی شده.

پی‌‌نوشت: ۴۳۲۲ مقاومت قوی به نظر می‌رسه.

چیزی که در اندیکتاتور تریگر بنده فوق العاده ست در اغلب مواقع میشه تا ریجکت قیمتی از ATR 1m در پوزیشن موند که هنوز این اتفاق نیافتاده :white_check_mark:

New Text Document (4).txt (1.6 کیلوبایت)

اره مهم نیست برش میگردونم انشاالله ولی خب خستگی به تن ادم میمونه