فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

میگم همش دنبال خودنمایی میگی نه!

چه وقت باشگاه رفتنه خب :expressionless_face:

خیلی از عزیزانی که با ما توی تاپیک تعامل میکنن از ماها(یا حداقل من بزرگترن)ما کوچکترها وظیفمون هست که احترام این عزیزان رو حفظ کنیییییییییییییییییم

عصرا خوبه دیگه …پس کی برم داداش ؟

تحلیل خودت میگه از کدوم سمت میشکنه؟ استراتژیت از کدوم سمت بهت اجازه ورود میده ؟

همون درسته :ok_hand:t2:

حداقل یه تاپیک دیگه به اسم کوچه پشتی مدرسه درست کن، ازین به بعد هرکی خواست دعوا کنه بفرستیمش اونجا. هرکیم دوست داشت نگاه کنه بره همونجا🤦🏻

به نظر می‌رسه ریزش اخیر نفت و در نتیجه اسپایک طلا بی‌ارتباط با مصاحبهٔ ونس نباشه.طلا شاید با تعدادی برگشت موضعی تا ۴۴۷۰ هم برود.

پی‌نوشت: تو صف تایید گیر کرده بود.

درود احترام دوستان عزیز

امروز یه کار سختی انجام دادم که هنوز تموم نکردم از سر ساعت 6 صب یه کله دارم روش کار میکنم

اینم دیدم قیمت منتظر یه اسنایپره یه کلیک زدم

و حالا بنظرتون چرا اون اوردر رو کاشتم اونجا ؟

آفرین درست فهمیدید که بیاد فری استاپشو بزنه .

ادم باید یکم خودشو بخاد حداقل مارو اینجوری بزرگ کردن که تاوقتی جایی باشیم که خوشمون داشته باشن نه اینکه بگن برو بعد بگیم نمیرم

محمدجان لطفا داداش لطفا شما شروع نکن-هرچندکه منم باهات موافقم ولی …

دمتگرم داداش

دوست عزیر، ترجیج می‌دم این بحث رو عمومی نکنیم. اگر حرفی دارید لطفا خصوصی پیغام بدید.

جواب کوتاه‌تون اینه که کسی به حرف دیگری می‌ره که به حرف دیگری اومده باشه. ساختار کامیونیتی اصلا این‌ جوری نیست.

چشم خان داداش بازم امیرجان من بعنوان ی تازه کار ازت ممنونم این تاپیکو راه انداختی و کنار تو و بقیه چیزی یاد میگیرم

شما لطف داری محمدجان :heart:

بازم امیرجان من بعنوان ی تازه کار ازت ممنونم این تاپیکو راه انداختی

به نظر می‌یاد سوءتفاهمی پیش‌اومده. شروع کنندهٔ این تاپیک، که طبق روال کامیونیتی ایجاد کنندهٔ اولین پسته، این کاربره نه دوستمون آقای امیر

شروع فعالیت این تاپیکو من از 21فروردین شروع کردم پیامای قبلش بعد از اپدیت نیستن بچه هاییکه از اول بودن در جریانن…هرچند اینا مهم نیس

رسالت و هدف تاپیک اینه که کنارهم پیشرفت کنیم و در نهایت ادب و احترام بتونیم بهم دیگه کمک کنیم هرچند که اختلاف نظر داشته باشیم

پیامای قبلش بعد از اپدیت نیستن

با احترام به نظر شما، نمی‌دونم از کدوم آپدیت صحبت می‌کنید ولی اسکرین‌شات پست من مربوط به چند دقیقه قبله و تا جایی که من می‌بینم پست اول مربوط به ۲ فروردین یعنی ۱۹ روز پیش از ۲۱ فروردین. البته صرف شروع کردن یک تاپیک هم حق، اختیار، یا امتیازی برای کسی ایجاد نمی‌کنه. این تاپیک نزدیک ده هزار پست داره و دست کم دهها شرکت کننده. تنها گردانندهٔ واقعی هر تاپیکی، اگر بشه همچین عنوانی استفاده کرد، فقط ادمین کامیونیتی‌ه.

چیزی هم که من از نامه می‌بینم، که البته پس و پیش‌ش معلوم نیست که جواب به چه چیزی بوده، صرفا یه گپ دوستانه است که هر کسی در این تاپیک می‌تونه با کارشناس‌های ایران بروکر داشته باشه. تا جایی که دیده می‌شه هیچ نوع امتیاز یا اختیار خاصی به کسی داده نشده و کارهایی است که من، شما و همهٔ جمع اینجا می‌تونیم همین حالا هم با وضعیت کاربری خودمون انجام بدیم. هیچ جا هم گفته نشده که چه کسی تاپیک رو شروع کرده.

دوستان عزیز علاوه بر اون دوتا حمایت قبلی یک حمایت جدید هم در موقعیتی که مشخص کردم درست شده

تو پیام خصوصی کامل اسکرین شاتهارو فرستادم

ممنون. اونها رو دیدم. پاسخ اونجا رو همین جا هم می‌ذارم. شما صرفا یه سری ادعای کلی کردید- بدون مدرک و دلیل و مصداق- و کارشناس ایران بروکر بدون هیچ گونه ورود به ماهیت یا رد یا تایید اونها، توصیه‌هایی عمومی کرده که بیشتر و کاملترش تو تاپیک‌های ادمین خود کامیونیتی هم هست. نه چیزی رو تایید کرده نه حق، امتیاز، یا اختیار خاصی رو به شما واگذار کرده که با توجه به این که شما از کارشناسان ایران بروکر نیستید طبیعی‌ه

پی‌نوشت: من هیچ مشکلی با انتشار عمومی اسکرین‌شات‌های گفته شده همین جا ندارم.

امیرجان ول کن داداش ماکه میدونیم

خیلی عالی پس منم همینجا جوابمو میزارم