فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

لطف شماست بله حتما .

یک روند صعودی داریم در کانتکس . که به کانال تبدیل شده که خطوط سفید نازک هست کانال ما . کانال و که فیک شکسته در اخرین سقف منتظر میمونیم که سینگال بده و اون پین بار سیگنال بوده و در این موارد ریزش شارپی داریم

همچنان نگاهم سل هست و منتظر ورود مجدد

خددداااا بده برکت :smiling_face_with_sunglasses:

این پایین دوتا محدوده حمایتی احتمالی خیلی خوب ساخته شده ، آماده پذیرایی از مهمانان ! اون بالا هم سقف مقاومت 4365 شکسته بشه فکر کنم بتونه یک فرود نرم برای رسیدن به حمایتها را شروع کنه احتمالا :thinking:

۴۳۵۷.۶فکر کنم عدد مناسبی برای تایید سل باشه

۴۲۷۸.۴۷ برای تی پی

4353 کلوز یک ساعته بده بالاش، به نظرم دیگه اصلاح کنسل میشه

هر پوزیشنی تاییدیه خودشو می طلبه

از نظر بنده یه همشکلی ایجاد شده بود که با زده شدن سقف در کندل چهار ساعته از بین رفت پس احتمال زیاد همون اندازه باید به پایین بیاد ولی تایید می خواد ممکنه بشه و ممکنه نه چون تصمیم با بازاره

گفتم طلا تا استاپ همه‌ی سلرهایی که زود وارد می‌شن رو نزنه نمی‌ریزه✔️

خوب شد 4280 سل لیمیت نذاشته بودم منتظر تغییر فاز موندم !!! بعضی وقتها از اینکارهای الکی میکنم :joy: الان هم این موج نزولی احتمالی تا کفهای حمایتی پایین تا تاییده تغییر فاز نگیرم وارد نمیشم ، میخوام مثل دوستان دیگه تر تمیز کار کنم دست ازتریدهای شلخته بردارم :smiling_face_with_sunglasses:

آفرین دقیقا همینه که میگی :clap:

4366 یک مقاومت عحیبی هست این نتونه جلوشو بگیره بخواد یکمرتبه به 4445 برسه خیلی لوس بازیه

خوب مقاومت 4368 پودر کرد حالا دیگه احتمالا بیاد پایین و موجهای صعودی تغییر فاز نزولی بده تا حمایتهای پایین ، ببینیم چیکار میکنه :face_with_monocle:

۴۳۷۹وسوسه سل لیمیت می ده

نمی دونم من که روند می گیرم چرا اسکلپ

واقعا کمال همنشین در من اثر کرد و الی من همان خاکم که هستم

فعلا که اینطوری بست. اذیت داره میکنه خدایی

دوستان همه توهین هاتون برای من ، شما ها همه انسانهای دانا و با ادب و باشخصیتی هستین ، خواهش میکنم یکدیگر را تحمل کنید ، از این به بعد هر وقت عزیزانی دچار درگیری و بحث شدن این پیامم را که درباره همین مشکل هست را دوباره ارسال میکنم شاید برای خودم و دیگران اثر مثبتی داشته باشه و جر و بحثها را کم کنه :

آقای سامی و آقای مهدی

اگه بحثی بینتون مونده لطفا به خصوصی انتقال بدید

جخبره…

من باشگاه بودم متوجه پیامها نشدم

از همه ی عزیزان پوزش میخام که جو تاپیک برا چنددقیقه ایی بهم ریخته بوده…

طلا چه رنجی شده، تحلیل تون چیه از کدوم سمت میشکنه؟

میگم همش دنبال خودنمایی میگی نه!

چه وقت باشگاه رفتنه خب :expressionless_face:

خیلی از عزیزانی که با ما توی تاپیک تعامل میکنن از ماها(یا حداقل من بزرگترن)ما کوچکترها وظیفمون هست که احترام این عزیزان رو حفظ کنیییییییییییییییییم