ول کنید این بحثای بچگانه رو ![]()
تاپیک و سایت برای هرکی هست مهم نیست
ازین فضایی که ایجاد شده نهایت استفاده رو بکنید!
دیتا مغز و اطلاعاتو زیاد کنید و وزن جیبو سنگین
یا واقعا بی نیازیت یا بی هدف که وقت و انرژیتونو میزارید برای این بحثا🤦🏻
ول کنید این بحثای بچگانه رو ![]()
تاپیک و سایت برای هرکی هست مهم نیست
ازین فضایی که ایجاد شده نهایت استفاده رو بکنید!
دیتا مغز و اطلاعاتو زیاد کنید و وزن جیبو سنگین
یا واقعا بی نیازیت یا بی هدف که وقت و انرژیتونو میزارید برای این بحثا🤦🏻
اره حق باتوئه…مرسی از یاداوری
راست میگی سید
واقعا الان محمدم گف
من خجالت کشیدم…عذر تقصیر
خاهشا زودتر بگین بعضی مواقع خود ادم حواسش نیس ب حرفها یا کارهایی که میکنه
همینجوری یک مسیر اشتباهو میره
ممنون ک گفتی ![]()
همزمان با این بحثها احتمالا اصلاح طلا هم شروع شده فکر کنم تمام این ماجراها را خود طلا ایجاد کرده تا اصلاحشو نبینیم
دوستان عزیز وجدانا ول کنید این بحثها را اصلا این تاپیک من درست کردم
ولی امیرخان واقعا انسان درستی هست اگر هر کس دیگه ای مدیر اینجا بود بعید بود این تاپیک دوام بیاره ، و همچنین خانواده هر کسی خط قرمزه امیدوارم مورد توجه دوستان باشه ، آقا مهدی هم دوست ما هست امیدوارم با آقای محمدی عزیز آشتی کنند دمتون گرم
من دیدم هروقت بازار روند خوب داره همه دارن معامله میکنند و وقتی بازار رنج میشه به پر و پاچه همدیگه میپیچند . این هم یه جور سیگنال گیری حساب میشه . ![]()
خخخ دمت گرم آقای فرقانی چقدر قشنگ سیگنالش کردی ![]()
قشنگ بود حسن جان ![]()
طلا اگر برسه به محدوده حمایتی پایینی و موجهای که احتمالا نزولی شدن تغییر فاز صعودی بدن یک موقعیت پولساز خیلی خوبی ایجاد میکنه ! بوی دلار های نو داره تا اینجا میاد
![]()
رفقا تو هر اجتماعی حواشی پیش میاد؛ همونطور که برای من و خیلیای دیگه هم پیش اومد؛ طبیعیه!
ولی مهم اینه که تمومش کنیم و دیگه شروعش نکنیم.
اینی که کسی رو مجبور به خروج از تاپیک کنیم هم از دید من کار قشنگی نیست و مخالف آزادی بیان در همین اجتماع کوچیکه!
بهنظرم کافیه دیگه یکی از طرفین بحث پاسخ و ریاکشن نده به پیامهای طرف مقابل، اتوماتیک طرف مقابل هم خودش دیگه ادامه نمیده!
اره داداش تخصص شما هست ، اتفاقا داشتم میگفتم حتما میای ![]()
احسان جان،بنظرم باید صبر کرد و چند کندل بعدی هم بسته بشه.ممکنه مقاومت بشکنه و ادامه روند.
و اخبار جنگ و توافق بشدت تاثیرگذار هست،اگه توافق نهایی بشه فشار فروش بر طلا بیشتر میشه.
ممنونم ازت که گفتید ![]()
حمایت 4321 هم جلوی راه ریزش هست ، حقیقتش اگر این سقف مقاومتی قوی نبود یکی از موقعیتهای خوب ورودم 4321 بود ولی چون احتمال برگشت قوی میدم همون حمایتهای پایین منتظرش میشم
پیامتون هم مثل تریدتون عالیه ![]()
قیمت ۴۳۲۹.۴۳ هم برای من جذابه…
خود ۴۳۳۹ هم مهمه و ارزش ریسک داشت؛ ردش کنه رو ۴۳۲۹ وارد میشم!