فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این دوتا معامله صبح امروز به صورت اتوماتیک یه تارگت tp زده دومی هنوز درون معامله قرار داره

جالبه دیروز کلا در رابطه با ربات ها صحبت کردم صبح امروز ربات ها دست بکار شدند برای معامله کردن !

Screenshot 2026-06-15 063434

قیمت تا sl تارگت ربات ها میاد ریجکتشون کنه !

فکر نکنم کسی تا حالا باشه از حرکت قیمت به سمت sl ربات ها صحبت کنه

:grinning_face_with_smiling_eyes:

رشتهٔ تحصیلی و مدرک شما رو نمی‌دونم، از گفتهٔ دوستان به نظر می‌رسه فنی خوندید. با این وجود شاید به جرات بتونم بگم تحصیلات ریاضی من از شما بهتر نباشه، بدتر نیست. به شدت هم سود بردم از ریاضی در trade.

رشته و مدرک فرد، هر چی که باشه، سواد کارشناسی و تحصیلی اونه — اما بگذارید صریح باشم: آشنایی با تاریخ و ادب کشورمون واجب نیست، ولی به نظرم اگر کسی در فضای عمومی اظهارنظر تخصصی می‌کنه و آشناییش در حد صفر باشه، جای تامل داره. (این حرف کلی است، نه خطاب به شما.) بلانسبت، آدم می‌تونه تحصیل‌کرده ولی لات و بی‌ریشه باشه…

در زمانه‌ای که قیمت به آنی سر به فلک می‌کشه و گاهی بی‌‌مایه‌ای به تلفنی می‌شه مدیر، لات‌بازی بی‌ریشه‌ها مصداق ابوعطا خوندن قورباغه است. البته به قول شاعر «در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت // این عو عوی سگان شما نیز بگذرد» (این نوشته در اصل خطاب به مغول‌ها در زمان اشغال ایران گفته شده. در اینجا قصد تشبیه هیچ کسی به هیچ چیزی وجود ندارد )

3 بار هم تلاش ناموفق برای ریجکت انجام شده . :grin:

ولی بریم فنی تر نگاه کنیم .

بنظر میاد در این روند صعودی که شکل گرفته در حال حاضر ، در حال مشاهده ساخته شدن ماژر نزولی در دل سوییگ صعودی هستیم

سلام

بیشترین چیزی که برام جالبه اینه که چرا میزان حرکت با عدد می خونه و بیشترین چیزی هم که داره منو اذیت می کنه اینه که چرا نمی توانم به چرایی اون برسم (می و در چه زمانی و در چه سطحی و از چه سطحی و چه رفتاری)

الان اندازه حرکت به اندازه یک دهم اختلاف داره البته در پایان حرکت باید اندازه گیری بشه بهتره به نظرم

حالا به جای بررسی و رفع این فرضیه فکر کنیم که ما مدام در حال اثبات یا رد خودمون و دیگران هستیم

و این که اندیکاتور بدرد می خوره یا نه

بازار ساز در حال کندل سازی است یا نه

با چاپ استیک میشه سوپ خورد یا نه

رو پیتزا سوس بزنیم یا نه

سلیقه نباید در دیدگاه ما برای رسیدن به هدف مانعی ایجاد کند بلکه جمع ضدین فقط باعث پیشرفت است

آب و آتش و باد و خاک

سلام عزیزان

امیدوارم برا هممون این هفته پرسود باشه

خداروشکر دیروز پوزیشن های بای رو بستم دیروز رفت
image

طبق تحلیلم از 4327 هم گرفتم به دید پر کردن گپ و حتی کف جدید تر

امیر یه زحمتی بکش شماره اکانت م رو میدم با این نرم ابزارا هستش ! به متای خودت کپیش کن

شصت چهل

نظرت چیه داداش ببین میصرفه ؟!:grinning_face_with_smiling_eyes:

والا ما ول معطلیم یه چشمون دره یه چشمون دروازه !

چون دوسش دارم خودم گذاشتم اتوماتیک تسویه کنه . :joy:

این معامله با RR1:5 بسته شد ولی اینامهم نیس مهم رعایت 100%پلن معاملاتیمون هست

دلایل ورود:

1-تشکیل نشدن کندل الگوی شکست یکساعته در جهت صعود بود که بهم سیگنال sell داد2-باتوجه به گپ بزرگ امروز واینکه در پریموم LTR5M بودیم و بهمون CH5M داده بود وبه باکس زرد رسیده بود و نقدینگی (سوخت حرکتشو)برداشت و انتظار حرکت به سمت گپ برای برداشت نقدینگی داشتم براهمین معامله sell 'گرفتم3-توجیه معامله قابل قبول بود

امیدوارم با توضیحاتم بتونم کمکی کرده باشم

امروز نت اذیت کرد…من کجا زدم رو sell برای من کجا معاملرو وارد کرده…10 الی 15 پیپ اختلاف

این چه حرفیه داداش..همتون عالی هستید

دوست عزیز این توافق که نهایی شده،ممکه بگی که بندهای توافق شامل چی هستن؟

سلام به همگی _ روز و هفته خوبی رو پیش رو داشته باشین

میبینم که رفقام همه پول پارو کردن شروع هفته

ماشالله

عرض ادب واحترام دوستان عزیز بزرگوار…

هیچ قطعیتی در بازار نیست … با هیچ سبک و استراتژی

سوخت و محرک بازار نقدینگی است . اگه نقدینگی تشخیص نشود ما هم جز نقدینگی میشیم.

اگر ما روند و جهت نقدینگی را اشتباه بخوانیم یا نادیده بگیریم و وارد پوزیشنی شویم که نقدینگی از آن خارج نشده باشد … در عمل خودمان تبدیل به تامین کننده نقدینگی برای خروج دیگران خواهیم شد.

هنوز برگشتی نزده ولی فکر کنم از قیمت 4345 یا 4362 حرکتی برای اصلاح شروع کنه شاید :thinking: باید ببینیم کی میتونه موج نزولی تثبیت بده

اوردربلاکی که کف بغل خودشو زده هم معتبره یا حتما باید یه کف از طرف مقابل رو برداشته باشه؟

دلار شده 163500

خداکنه تاثیرشم همینجوری باشه و کالاهای اساسی ارزون بشه نه اینکه قیمت همه چیو توی دلار 180ت نگه دارن…

منم فک میکنم بریزه. این صعود 5 دقیقه‌ای که طلا داده به نظرم ای گپ بود

داخل تایم فرم m5 میتونه ریزشی در حد چند کندل داشته باشه

این اهنگرو گوش کردین با هوش مصنوعی موقع ترید خیلی خوبه بزارمش؟