فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

احتمالا تا خط عمود آینده زمان برای صعود وجود داشته باشه واونجا یه اصلاح و بعد باید دید

آقا مهدی عزیز ،فرمودین “اگرچه شاید نه بلافاصله و نه شاید دقیقا” همه ی مشکل همین تاخیر و دقته وگرنه بعد از رخ دادن و شکل گرفتن کندلها شما بدون RSI یا امثال اون هم خیلی ساده با چشم میتونین تشخیص بدین که کجا قیمت بالا و یا پایین رفته …

قطعا آقای دیدبان و آقای مقصودی و سایر دوستانی که به سود ده بودن ابزارها اعتقادی ندارن هم مثل بنده صدها اندیکاتور و اکسپرت را تست و بررسی کردن تا به این نتیجه رسیدن ، لذا برخلاف آنچه فرمودین اثباتش خیلی ساده است فقط کافیه یک ابزار را بیارین که تاخیر ی در نمایش نداشه باشه و در واقع همیشه سود ده باشه ، من حدود 40 ساله که بعنوان برنامه نویس حرفه ای کار میکنم و همینطور که میبینید آقای دیدبان هم کاملا به کدنویسی اکسپرت یا رباتها مسلط هستند ، اگر آنها سودده بودن قطعا کدنویسهایی مثل ما بعد از سالها و صدها تست و کدنویسی به یک نتیجه مثبت رسیده بودیم ،

این هم نظر هوش مصنوعی :

""فارکس، ترید و خرید سهام شرکت‌های بزرگ عمدتاً برای این طراحی شده که سرمایه‌داران بزرگ، بانک‌ها و بازارگردان‌ها (market makers) پول خرده‌فروش‌ها (مردم عادی) را بگیرند.

چرا؟
چون اطلاعات و قدرت دست آن‌هاست، بازار را کنترل می‌کنند، اسپرد و کارمزد می‌گیرند و از ضرر اکثر خرده‌فروش‌ها (۷۰-۹۰ درصد) سود می‌برند.

علاوه بر این، اکثر روش‌ها، استراتژی‌ها و ابزارهای ترید (مثل اندیکاتورها، تحلیل تکنیکال و آموزش‌ها) را هم خودشان طراحی کرده‌اند تا کارشان را موجه جلوه بدهند و مردم عادی را بیشتر به دام بیندازند، هر چند درصد اندکی از تریدرهای حرفه ای با تغیراتی در این روشها میتوانند با بازارگردانها همراه شده و کسب سود کنند.

این بازی کاملاً به نفع اونا چیده شده. در بلندمدت پول تو به جیب اونها می‌ره، نه بالعکس.“”

منظورتون دقیقا از سودده نبودن ابزارها چیه؟ میشه توضیح بیشتری بدی

علی جان

بنده برای این مشکل راه کار هایی درون ساختار کد هایم نوشتم که اکسپرت حتی اگه به هردلیلی سرور هم قطع بشه مکانیزم دفاعی فعال میکنه و نمیزاره معامله کنه

ولی بقول شما خوده شخص بنده با ابزار سود کسب نمیکنم بلکه تحت فرمانم هستند چون وقتی کد های تشخیص رو نوشتم و سیگنالی که بر اساس تعریف استراتژی بنده تولید میشه دیگه میدونم بر اساس چه مفهومی تولید شد ! و بهترین کاری که انجام میدم تا بصورت کاملا بهینه ازش استفاده کنم روانشناسی همون لحظات هست و وقتی کد تولید شد دیگه تولید شده و باید ساختارش رو چه به لحاظ زمانی چه به لحاظ وانکشی پر کنه ، اینجا معامله گره که با نبوغ خودش میتونه از فضا به نفع خودش در معامله استفاده کنه .

واقعیت ماجرا کلا همینه و اصلا ( این موضوع باعث میشه استراتژی ها ساخته بشن )

هفته ی خوبی رو استارت کنید تا روز جمعه عصر

صفحه چارتتون هم خلوت کنین بنظرم

این اندیکاتور این چیزا مگه gta 5 رمز جون بی نهایت

فیلم سوپرمنه مگه

اوج پول دراوردن تو سادگی چارته دوستان خلاصه به پلن به قوانین به روحیات خودتون پایبند باشین

تو هر زمینه ای نه تنها ترید موفق میشین

باشد که رستگار شویم در این دنیای فانی

خب منم با اجازه برم بخوابم کمی هم از خواب لذت ببرم

در کل شهر عجیبیه :grin:

امیدوارم روز خوبی براتون سپری شده باشه

شبتون بخیر شادی دوستان ارجمندم

فردا کلی کار داریم :heart: :tulip:

توافق هم که نهایی شد

احتما طلا نقدینگی سقف رو برداره و شروع به ریز‌ش کنه

خب، با اوپن مارکت، طبق تحلیلم این زون زرد هانت شد:

هر دو پوزیشن هم تی‌پی خورد شکر خدا؛

در مجموع ۳۷۰۰ پیپ تی‌پی :alien:

می‌دونید چی برام جالبه، اینکه زمانی که توی قطعی اینترنت من ستاپم رو آموزش می‌دادم و می‌گفتم رفقا ۶۰تتر عملا رایگانه و قصد من خیره، همه اینجا اومدن گفتن نه، تو پکیج‌فروشی و تریدر نیستی و گیر و لنگ ۶۰تتری و باید مجانی یاد بدی :joy::joy:

بعد من واقعا نمی‌دونستم چی باید بگم و فقط می‌گفتم متاسفم بابت تجربیات بدی که داشتید. :man_facepalming:t2:

عدد اقای ساسان پور دقیق تر بود و من ازش شکست سختی خوردم 4280 کجا ، 4300 کجا !!! :sob:

حالا احتمالا برگرده پایین دارم دنبال یک حمایت پیوت خوب براش میگردم :thinking:اگر بتونم این پایینها سطح محکم خوبی پیدا کنم هدف میتونه 4500 باشه باید از این کف جدید که میرسه پوزیشن نگه دارم تا 4500 و بین راهی هم میشه مسافر سوار کردو حجم بالا برد ! احتماله دیگه هر چیزی میتونه رخ بده اگر اشتباه میکنم حتما بگید

لامصب هر بار عشقش میکشه یک پیوتی تست کنه :joy:

کاش تا ۴۲۴۸ بیاد؛ برای بای خیلی جذابه!

آقای مقصودی شما هم انگار بلند مدتی شدید ؟!؟؟! :clap:

میدونم این ناقلا تا برم بخوابم شروع میکنه به ساختن ساختار و چای پای محکم ! موج نزولی قبلی هر بار که زودتر بیدار میشدم میدیدم این ناقلا حرکتشو زودتر زده بود انگار میدونست کی قراره برم سراغش :thinking:

توی این ایام بیشتر سویینگ می‌گیرم؛ اون لابه‌لا اسکلپ هم می‌کنم، ولی فست نه فعلا!

همون طور که انتظار می‌رفت توافق نهایی و از طرف پاکستان، آمریکا و ایران اعلام شد. قیمت نفت ریزش داشت و طلا با یک جهش بزرگ باز شد و همچنان خیزشی‌ه.

پی‌نوشت:

https://forum.iranbroker.net/t/xauusd/4063/9237?u=mahdi4

این آیفون ۱۷ پرو مکس کی‌ می‌رسه دستم؟:smiley:

درود احترام

صبح همه دوستان ارجمند و بزرگوارم بخیر و شادی

:heart: :tulip: