فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

یه تحلیلم بریم رو یک ساعته طلا خانم :heart_eyes:

بزار اهنگو خب-منتظریم

35 مگ منتظر بمونین

سلام

جهت مزاح

قیمت همواره به جلو می رود قطعیت اول

اگر کلوز بزرگتر از اوپن باشد کندل صعودی است قطعیت دوم

اگر کلوز کوچکتر از اوپن باشد کندل نزولی است قطعیت سوم

اگر بازار بسته باشد هیچ حرکتی در بازار وجود ندارد قطعیت چهارم

پس هیچ وجود ندارد بلکه شما چه چیز را به چه صورت درک می کنید و چطور از آن می توانید بهره ببرید

نگا کاراتو…سر ظهر ادم و گشنه و خسته نگه داشتی وایسین که میخام اهنگ بزارم

این کارات یادت باشه :zany_face: :grin:

به خدا اخطار داد گفت زیر 10 مگ باید باشه

تمام حالات زندگی بر مبنای احتمالات است چه برسد به بازار سرمایه

فقط به نظر بنده با توجه به شواهد عینی و آمار و احتمالات می توان با بررسی دقیق پیش بینی به نفع ما تمام شود

برای همین استاپ بهترین استاد یک تریدر است

بازار مالی و قطعیت!!؟ عجیبه !:thinking:

بیا اینم لینکش https://t.me/c/3868557707/1942/2022 برو تو تلگرام اینو دانلود کن خب

فدا سرت داداش شوخی کردم

ی هایده گوش میدم میرم ناهار

فقط یادت باشه :rofl:

سر ظهر! تازه شیفت کاریم شروع میشه.

داداش لینکش رو که گذاشتم اهنگ رو

البته فک کنم جهت مزاح بوده و من بد متوجه شدم :ok_hand:

باز خوبه تو یه ناهار میخوری ما یه نون پنیر هندونه میزنیم تو رگ عشقم میکنیم میریم پوزیشن میگیریم پول هندونه فردا رو جور کنیم :joy:

درود جناب رستم پور عزیز..:herb:

باید حداقل ده تا لباس دیگه پاره کنم که به تجربه شما بزرگوار برسم

بنده تنها قطعیتی که توی بازار دیدم ضررهام بوده :grinning_face_with_smiling_eyes:

به نظرم اگر بالای 4350 کلوز یک ساعته بدیم دیگه قضیه اصلاح کنسل میشه قطعا و میتونیم تا 4475 هم بریم

نفرمایید با توجه به صحبت ها و راهنمایی های شما کاملا مشخصه خیلی حرفه ای و انسان خوب هستید و تمام صحبت های بنده فقط جنبه مزاح و عوض شدم جو حاکم بوده

امیدوارم دوستان بنده را عفو بفرمایند

ولی در مورد ضرر اخوی می ضرر نکرده همواره سودی که نمی کنیم هم برای یک تریدر ضرر محسوب میشه

موقعیت حمایتی احتمالی میتونه اینجا باشه باید واکنشها را بهش ببینیم ، مقاومت 4363 و حمایت محدوده 4200 احتمالا شاید هم اشتباه باشه نمیدونم :joy: معمولا دیدم اگر بخواد بیاد پایین و حمایت جدید تاچ کنه میاد مقاومت قبلی میشکنه که سقفش 4363 هست و بعدش میاد پایین حمایت جدید میسازه و بعدش میاد بالا و از مقاومتی که شکست داده به راحتی رد میشه ! چه داستانی شد :joy:

شما تاج سرمایید جناب رستم پور عزیز … فقط زیره به کرمان بردنه نه چیز دیگه

خوشحالم از اینکه . با وجود اذیت شدن در کنار افراد مبتدی مثل بنده به این جمع افتخار حضور دادید .

مایه مباهاته دوست بزرگوار من :herb:

۴۳۲۰رو در نظر داشته باشید با تأیید فکر کنم بشه یه بای زد