فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

جناب رستم پور شما میتوانید پارامتر های ورودی که سالها براش زحمت کشیدید رو درون استراتژی تستر متا ترید 5 با وارد کردن اینپوت های شخصی تون نتیجه معاملات دیدگاهتون رو در تست مشاهده کنید

دوست من شخصا می تونم با دو عدد rsiکه یکی دوره 10 و دیگری دوره 20 داشته باشد و روی هم moveشده باشن سیگنال بای و سل بگیرم

می تونم با دو عدد مووینگ یکی اکپونشیال و دیگری اسمت با یک دوره یکسان سیگنال بگیرم

موضوع ترید کردن نیست بلکه با هم فکری بین دوستان که هر کدام دارای دیدگاه ترید و داشتن دستی بر آتش هستن می خوایم ببینیم چطور می تونن به بنده کمک کنن تا سیستم رو بررسی کنیم و اگر بدرد بخور باشه با اصلاحات و پیشنهاداتشون اونو بهینه کنن یا اگر مورد جالبی اصلا برای ترید نیست کلا از اون بگذریم

اصلا موضوع اثبات یا رد مطلب یا کسی نیست بلکه هم فکری و ایده پردازیه

این هم یک فاند سم

خیلی خوبه که در خودتون این آمادگی و اعتماد به نفس رو حس می‌کنید که از عقیده‌تون دفاع کنید. نشون می‌ده که با اشتیاق و علاقه کار می‌کنید.

در عین حال بعضی صحبت‌ها مثل این‌ه که در مورد این که «آیا آب در ۱۰۰ درجه می‌جوشه؟» بحث کنیم. وقتی برای همهٔ‌ آشپزها و در همهٔ آشپزخانه‌ها (در سطح دریا) از وقتی می‌دونیم تا حالا آب در ۱۰۰ در جه جوش اومده و استفاده هم شده، چیز زیادی برای بحث کردن نمی‌مونه.

خود من مدتهای طولانی از این‌ها و بسیاری دیگه مثل اینها استفاده کرده‌ام و می‌کنم و اونها رو در صورت استفاده صحیح کاملا سود‌ده می‌دونم.

اما در عین احترام به نظر شما پیشنهادی دارم. شما نظرات‌تون رو در مورد سود‌ده نبودن اینها، و هر ابزار دیگه‌ موجود در بازار، به صورت یک مقاله دربیارید و در یک سایت معتبر منتشر کنید. فکر می‌کنم اگر بتونید ثابت کنید حرف‌تون رو خیلی هم استقبال می‌کنند. دیگران هم می‌خونند و استفاده می‌کنند.

آب در تمام نقاط در دما 100 درجه به جوش نمی آید بلکه به میزان رطوبت هوا نقطه جوش متفاوت است

سلام و درود به همه،
امیدوارم هفته خوبی باشه برای همگی
من طبق تحلیلی که از هفته پیش دارم، مد نظرم این هستش که قیمت به محدوده 4300 برسه و بعدش سل بگیرم تا کف جدید انشاالله.
البته طلا رو دارن با فاندهاشون همه جوره بازی میدن و ممکنه تحلیل خراب بشه ولی خب طبق برنامه ام پیش میرم به هر حال
در کل همگی موفق و موید باشید :rose:

برای اینکار کافیست شما فایل ichi که براتون به اشتراک گذاشتم رو کپی کنید درون پوشه اکسپرت

برای کپی کردن این فایل باید گزینه

بزنید بعد برید درون پوشه MQL5

بعد وارد پوشه Expert بشین

بعد فایل رو درون همون پوشه کپی کنید

بعد

به بخش view در متا ترید مراجعه کنید گزینه Navigator بزنید

بعد که این پنجره ضاهر شد

گزینه ریفرش رو بزنید و اون پوشه Expert رو باز کنید تا اکسپرت ichi رو مشاهده کنید

البته بیشتر به فشار و ارتفاع از سطح دریا بستگی داره ولی از قدیم گفتن «در مثل مناقشه نیست». نقطهٔ جوش آب تغییری در بحث ایجاد نمی‌کنه. مسئله تجربهٔ یکسان‌ه در بین تعداد خیلی زیادی آدم بی‌طرف.

همچنان پیشنهاد می‌کنم نظرات‌ رو به صورت مقاله دربیارید و تو یه جای معتبر که قبل از چاپ peer review کنه منتشر کنید. این یه آزمون شناخته‌شده و جواب پس داده است.

پی‌نوشت: گفتنی‌ه که خود rsi هم ابتدا در سال ۱۹۷۸ در یک مقاله و یک کتاب منتشر شد. مطرح بودنش بعد از این همه سال و این همه آزمایش خودش تاییدیه بر اعتبارش. البته مثل هر چیز دیگه‌ای بی‌نقص نیست.

ایول گیر منم همین بود علی جان ک ازت پرسیدم

بر خلاف نظر آقا مهدی عزیز من این جمله آقای دیدبان را کاملا درست و حقیقت میدونم ، فقط باید دقت کنیم که حتی یک ساعت خراب هم دوبار در شبانه روز تایم را صحیح نشون میده اما این نباید ما را به اشتباه بندازه منظورم اینه که ممکنه چندین بار درست و چندین بار نادرست کار کنن اما نمیشه بهشون اعتماد داشت ، من چند سال پیش تازه که با MT4 آشنا شده بودم صدها اکسپرت موجود در اینترنت که عمدتا بر اساس اندیکاتورهای مشهور و به ظاهر معتبر کار میکردن را تست و بعضی از اونها را بهینه سازی کردم اما هیچکدومشون بطور دائمی سود ده نبودن ، بعضی از اونها در بک تست خوب عمل میکردن اما در تست ریل بیش از 100 هزار تترم را لیکوئید کردن.
همونطور که آقای مقصودی هم چند روز پیش اشاره کردن علتش اینه که تمام اندیکاتورها و ابزارها با تاخیر کار میکنن و ریل تایم نیستن.

بعد از اینکا شما میتوانید

با انتخاب گزینه stratgutest وارد محیط تست اکسپرت بشید

تنظیمات بالا رو وارد کنید بعد اگر خواستید اینپوت ها رو تغییر بدید باید وارد این بخش بشید

بعد از وارد کردن اینپوت ها گزینه استارت رو بزنید تا هواپیما روشن و شروع به تست پرواز کنه

فداتشم امیر جان یه تصویر کلی از نحوه استفاده رو گفتم به اشتراک بزارم تا سو برداشت ها حل بشه

چشم مهدی جان این جمله شما رو حتما بهش می پردازم

خوشحال می‌شیم خبرش رو اینجا بشنویم.

پی‌نوشت: با احترام به تاپیک و شرکت‌کنندگان‌ش، شاید یه ویژگی مهم بیشتر صحبت‌های این تاپیک «خود مرجع» بودن یا حداکثر «تاپیک مرجع‌»‌ بودن‌ه. جامعهٔ trade ایران، و به طور خاص‌تر جمع ایران‌بروکر و این تاپیک، در قیاس با کشورهایی مانند آمریکا، انگلستان و مانند اون‌ها هم خیلی خیلی کم تعداد‌تره هم بسیار جوون‌تر. محک‌‌زدن تجربه‌های‌ محدود اینجا از نظر مکانی و زمانی و نظریه‌های پا گرفته از این تجربه‌ها با دانش و تجربهٔ‌ جا افتاده و به روز جهانی می‌تونه کمک کنه به قوام و اعتبار بیشتر نظرهای اینجا.

اقا ساسان این دوتا پست نحوه استفاده از اکسپرت ichi رو براتون راهنمایی میکنه

آقا این پیدا نمی کنم کجاست

stratgutest

وقتی میرم تو تست این تصور رو دارم

روی گزینه اول که فلش زدم بزنید

تا وارد این مراحل بشه

strategy tester رو میزنم میاد اینجا که عکس فرستادم

فکر کنم فهمیدم باید رو اکپرت شما تست رو میزدم :sweat_smile:

خب بعداینکه این گزینه رو زدید

میاد به اینجا

بعد روی گزینه سیگنال کلیک کنید طبق فلش سیاه

بعد کلیک وارد اینجا میشه