فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

مهم نیست یه معامله رو هم ضرر کنیم

بنا به فرضیه که بازار دارای قطعیت است پس باید ایچی بتونه آینده را آنالیز کنه پس در یک روند مثلاً صعودی ما مقادیری بدست می‌آوریم که بنا به حالت اجزا دو حالت دارد یک در امتداد صعود پیام می دهد دو در انتهای صعود و رسیدن به نقطه پایان این اعداد در جهت نزول حرکت می کند

در حال حاضر پیش فرض جهت حرکت رنگ کندل است

بدین صورت تنکن در بین دو کندل به رنگ مشکی در آمده است و عدد در انتهای خط مشکی ظاهر شده حالا به کندل صفر توجه می کنیم اگر سبز بود این عدد در جهت حرکت اجرا می‌شود و اگر قرمز بود این عدد در آینده و پس از رسیدن نه نقطه پایان اجرا می‌شود

در اون عکس که فرستادم می توان با جمع عدد ۱۳به تعداد رنگ سبز در کیجن به اون رسیده

واقعا کمی توضیح این سخته نمی دونم منظورم را رسوندن یا نه

یه جور دیگه توضیح بدم

در یک روند صعودی مقادیر نزول بدست میاد و در روند نزولی مقادیر صعود

ولی همواره به دلیل پویایی بازار ما تعدادی در روند تولید میشه که در جهت همون روند تاثیر می زاره و تی پی رو بیشتر می کنه و ما مقدار عددی نداریم که تی پی رو کمتر کنه

حالا برای ورود نقطه ای را که به عنوان سطح هدف در نظر گرفتیم در قبل مشخص کرده و با رسیدن قیمت به اون ناحیه با توجه به اجزا و عددهایی که تولید میشه پی به این می بریم که هدف تغییر کرده یا نه اگر تغییر کند به میزان همون عدد سطح را تغییر می دهیم اگر نه در همون سطح ورود زده و شخصا با ۴۰پیپ استاپ در جهت هدف بعدی که از عددها بدست آمده ورود می زنم

متوجهم .

جناب رستم پور بنده در اولین قدم یه اکسپرت نوشتم که برای انالیز دقیق تر پارامتر های شما استفاده بشه

در قدم بعدی باید منطق نمونه برداری بهش اضافه کنم در این حالت برای تست قیمت در روز های گذشته با پارامتر های دستی میتونید ، در اینپوت با تغییر پارامتر ها در تست آن تغییرات رو مشاهده بکنید

ichi-didban.ex5 (30.1 کیلوبایت)

لطفا در استراتژی تست کنید ببینید ایا پارامتر ها همون چیزی هست که شما خودتون درون فایل txt به اشتراک گذاشتین ؟

با این اکسپرت میشه براحتی نمونه برداری کنید

در این اکسپرت منطق پارامتر شما بصورت اوتوماتیک در استراتژی تستر معامله ایجاد میکنه

تصویر بالانس گراف دیدنیه !

مشکلی که در تست دیدم یکیش اینه در 4 ماه گذشته یئر به یئر معامله کرده

بنظرم باید برای سودده شدنش بسیار روی پارامتر ها کار کرد

تست های زیادی میخواد

یک ai میخواد با کلید api بهش متصل کنیم

یک کد باید برای دیباگ بنویسیم

یک کد برای جمع اوریه نمونه ها

حال چه تفاوتی با اکسپرت من داره

اکسپرتی که بنده طراحی کردم روزانه حداقل 4 نقطه ورود پیدا میکنه

برعکس ایچی که ماهانه شاید 3 تا معامله انجام بده اونم به دلیل ورودی پارامتر ها سریع تسویه میکنه

از این 4 نقطه اگه کسی که پشت فرمان نشسته بتونه درست روانشناسی کنه تارگت های 160 پیپ رو در m1 خنثی میکنه

این یکی از نقطه ورودی هست پارامتر ایچی درون تست زده

شما در مقیاس جهانی در حرفهٔ معامله‌گری به هیچ وجه مسن محسوب نمی‌شود. متوسط سن یک معامله‌گر حرفه‌ای در آمریکا،‌ که به بازار سرمایه‌اش شهرت دارد، ۴۳ است.
https://www.bestbrokers.com/stock-trading/stock-trading-demographics

آقای دیدبان عزیز ، آیا اکسپرت خودتون را به اشتراک گذاشتین؟ منظورم اینه که ما هم میتونیم دانلود و تست یا استفادش کنیم؟

این اکسپرت دیدگاه جناب اقای رسم پور هست بنده فقط نوشتمش که کار کنه

قابل استفاده برای معامله نیست

اما برای بهینه سازی استراتژی کاملا اماده پروازه

میتونید پارامتر هایی که در ایچی استفاده می کنین رو درون اینپوت بنویسید و در تست نتیجه پارامتر رو ببینید

با احترام به نظر شما، تقریبا بیشتر تحلیل‌های حرفه‌ای در سایت‌های معتبر، از تحلیل‌گر پیر و جوان، تهمه به دو moving average روزانهٔ ۵۰ و ۲۰۰ روزه اشاره می‌کنن به عنوان سطح‌های کلیدی معتبر. هر دو هم رایگان و به سادگی در دسترس‌ند. این دو اندیکاتور ساده به قدری مهم و جا افتاده هستند که گذر کردن‌شان از روی هم اسم خاص دارد و نشانهٔ تغییر قابل ملاحظه است (Death valley و Golden cross). rsi هم همین‌ طور هستند همه‌شان هم تا جایی که من دیده‌ام در صورت استفادهٔ درست (با confluence) سود‌ ده هستند.

من بعنوان بخشی از trading plan م هر روز صبح چند تایی از این تحلیل‌های حرفه‌ای را در شروع کارم می‌خوانم. تجربهٔ شخصی من این است که اینها به خوبی جا افتاده‌اند و جواب هم می‌دهند- اگر نمی‌داد آدمهایی با تحصیلات دانشگاهی گاه تا حد دکترا و سابقه‌های گاهی چند دهه‌ای در بازار معامله برای تحلیل از آنها استفاده نمی‌کردند.

استفاده از سایت‌ها و تحلیل‌ها حرفه‌ای توسط کارشناسان بین‌المللی شاید بتواند قدری دید را باز کند و با مقایسه استراتژی‌های شخصی با این تحلیل‌ها، تحلیل‌ها و استراتژی‌های شخصی را محک بزند و به بهتر شدن‌شان کمک کند.

برای بنده مهم نیست

با احترام به نظر شما، معیار درستی یا نادرستی یک ابزار برای استفادهٔ عموم، عقیدهٔ شخصی افراد نیست. این است که در عمل چقدر به کار می‌آیند و جواب می‌دهند.

اینم گراف تست ابزاری هست که بنده ساختمش

جناب مهدی بنده حاضرم با بهترین و قدرتمند ترین تریدری که میشناسید گفتگوی فنی کنم

حتی اگه برنامه نویس باشن

اما حاضر نیستم برای حاشیه پاسخ بدهم

آقا این اصلا در حد درک بنده نیست چون نمی دونم چطور قابل استفاده است

شما اکابر می دونی چیه ؟

در حد اکابر مطلب بگین بنده هم متوجه بشم :sweat_smile: