تو قسمت input کلا خالیه
بعد این که در Settings تنظیمات رو وارد کردید گزینه inputs که برید ورودی ها ضاهر میشن
مراحل رو درست رفتید فقط احتمالا باید فایل اکسپرت رو دوباره پاک سازی و کپی کنید
ichi-didban.ex5 (30.1 کیلوبایت)
با احترام به نظر شما، این که ابزاری که بر اساس تایعی از یه اندیکاتور کار میکنه درست کار نکنه، خدشهای به خود اندیکاتور وارد نمیکنه. همون طور که گفتم هیچ چیز بیعیب نیست. ولی اثبات ادعای کلی «تمام ابزارهای موجود در بازار سود ده نیستند» اگه غیر ممکن نباشه، خیلی مشکله- به این دلیل ساده که باید تمام ابزارهای موجود در تمام دنیا رو بشناسیم و در شرایط کنترل شده و مدت به اندازهٔ کافی طولانی آزمایش کنیم تا بشه از نظر علمی و آماری و به تحقیق گفت «سود ده » نیستند. تا جایی که من میدونم چنین پژوهش گستردهای هیچ وقت انجام نشده.
در عین حال اثبات خلاف یه فرض کلی خیلی ساده است. کافیه یه مثال نقض پیدا کنید. دقت کنید که «سود ده» بودن به معنی بیعیب و نقص بودن نیست. در تحلیلهای حرفهای معمولا از واژهٔ confluence استفاده میشه که به بیان ساده میشه استفاده هم زمان از چند ابزار برای تایید یک موضوع- که اطمینان رو بالا میبره. از نظر شخصی، من - و فکر میکنم میلیونها معاملهگر دیگه، هر روز برگشت قیمت از ۳۰ و ۷۰ توی rsi رو به چشم میبینیم- اگرچه شاید نه بلافاصله و نه شاید دقیقا از ۳۰ و ۷۰. ولی همچنان برای من یه ابزار قوی و سودده است که هر روز ازش استفاده میکنم- در کنار ابزارها و استراتژیهای دیگه.
اقا ساسان شما باید از متا ترید ورژن 5 استفاده کنید تا اکسپرت کار کنه
چون فکر کنم چیزی که ازش عکس فرستادید بستر متا ترید 4 هست درسته ؟
و یه چیزی در رابطه با یاد گرفتن مسائل جدید اینه دو روز اولش سخته بعد دو روز ذهن رو روال میوفته
بی زحمت از settings هم تصویر بفرستید
این دو تا تصور رو ببینید در حال حاضر یک رشد در حد 1.74 مورد انتظار است البته اگر تولید عدد داشته باشه بیشتر میشه و اگر کراس هم اتفاق بیفته در گذشته روی تصویر مشخصه در همون ابتدا چند عدد قرمز داریم که .78 استو چهار عدد که اون هم به این صعود اضافه میشه
و تمام این مطالب کلا فرضیه است و ملاک معامله قرار نگیرد لطفا
مشکل لود کردن اکسپرت در ژورنال شما ایجاد شده
راه حل : اول تنظیمات رو دوباره احیا کنید تایم فریم رو بر روی m1 و تاریخ رو بر روی 6 ماه گذشته تنظیم کنید
اگر دوباره مشکل همان بود یعنی
برای حل لود کردن اکسپرت میتونید از متا ترید 5 استفاده کنید
به این منظور که شاید متا ترید هایی که از بروکر دانلود می کنید محدودیت تستی دارند و براینکه با این مشکل مواجه نشید باید از خوده سایت اصلی متا ترید فایل اصلی متا ترید 5 رو دانلود کنید و حساب دمو ایجاد کنید
و دوباره با طی کردن مراحل کپی اکسپرت درون پوشه متا ترید اصلی برگردید ببینید ایا باز چنین مشکلی پیش میاد یا نه .
بنده یبار موضوع رو تست کردم : مشکل به این شرح می باشد
اول کلا متا تریدتون رو ببندید بعد دوباره باز کنید
بعد از احیا این تنظیمات مشکل بر طرف خواهد شد
دلایل
1 . اکسپرت نمیتواند همزمان دیتای چند سال رو پردازش کند
2 . اکسپرت برای جمع اوری نمونه به تایم فریم m1 نیاز دارد
3 . درصورت فعال نبودن تیک گزینه visual mode with … اکسپرت نمیتواند تست را پردازش کند
اجازه بدید بنده یه دوست دارم که در این موارد به بنده کمک می کنه چون اصلا به این امور مسلط نیستم
اول نصب می کنم بعد دوباره با شما هما هنگ می کنم
حقیقت بنده قرص می خورم متناسب با شرایطم و الان هم مسکن داره فشار میاره فکر کنم که دیگه نتونم مقاومت کنم با اجازه همه و عذر خواهی برای مزاحمت ایجاد شده بنده برم بخوابم
شب همه گی بخیر