فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام دادا

مرسی از زحماتت

جا به جایی خونه در پیش دارم ۸ تومن کم دارم

زحمتت اگه تونستی یه گلریزون راه بنداز اگه جور شد تا شب خبرشو بده

جبران میکنم :sweat_smile:

فدات سیاجان

صحبتهای شما کاملا درسته…من همیشه ممنوتم بخاطر پستهای خوبت و اینکه منو توی هدفی که داشتم(انتقال تجربه بدون غرض ورزی)کمک کردی

تمام پیشرفت ها حاصل کنارهم گذاشتن دیدگاها و نظرات مختلفه و این مهم حاصل نمیشه مگه در محیطی با نهایت ارامش و ادب و احترام

یاد یه برنامه تلویزیونی افتاد

هنر پیشه ها رو می آوردن و یک متن مشخص به آنها می دادن بعد اون شخص باید با چند حالت

عصبانی

نگرانی

ترس

محبت آمیز. …

وغیره می خوند

جالب این بود که متن ثابت بود ولی تاثیر خیلی متفاوت

به نظرم در خواندن متن همدیگه سعی کنیم روش محبت آمیز را انتخاب کنیم تا بتونیم به نظرات هم احترام بزاریم

چون دنیا هیچ ارزشی ندارد و فقط انسانیت و محبت است که ماندگار است

بعد از ماجراهاییکه داشتیم و تصمیم جمعی براین شد که اینجا ادامه بدیم

مدیریت ایران بروکر هم تو این قضیه اعلام امادگی کرده که هرکسی دور از ادب بخاد جو رو بهم بریزه حذفش میکنه

…(منظور من شخص خاصی نیس خدایی نکرده.من برا یک یکتون احترام ویژه ایی قائلم)…

ولی خواهش میکنم درمیون گزاشتن نظرات در نهایت احترام باشه-اینجا هیشکی از کسی بالاتر نیس-اصن ما دنبال اینکه کی بهتره نیستیم ونبودیم—فقط خواهش من از عزیزانی که معاملاتشونو ب اشتراک میزارن از روز اول این بوده دلیلشو بگن یا یک نکته بگن که هممون در این تاپیک چیزی یاد بگیریم

مبتدی حرفه ایی بشه و حرفه ایی حرفه ایی تر

قشنگ بود صحبتت…به نکته ی بسیار عالی اشاره کردی

دوست عزیز، خشم و عصبانیت شما رو حس می‌کنم و متاسفم از این میزان آزردگی. متاسفانه واکنش‌های هیجانی و جانبدارنهٔ شما نه کمکی به خودتون می‌کنه نه به جمع.

شاید بشه جلو بی ادبی و بی تربیتی و هتک حرمت شما که خیلی حقیرانه

مثلی هست که می‌گن «وقتی انگشت [اتهام] به سمت کسی دراز می‌کنی، بدون که چهار انگشت به سمت خودت برگشته» (When a man points a finger at someone else, he should remember that his other four fingers are pointed at himself). رفتار شما نقض بارزِهمون ادبی‌ه که ادعای داشتن و پاس‌داشت اون رو می‌کنید. این جور حرفها ارزش پاسخ‌گویی نداره ولی خوشحالم که واقعیت رفتارتون رو نشون دادید.

به قول سعدی :

« میان دوکس جنگ چون آتش است // سخن چین بدبخت هیزم کش است

کنند این و آن خوش دگرباره دل // وی اندر میان کوربخت و خجل»

البته حکایت از سعدی و من باب مثل است والا برای من جنگ و دشمنی نبوده و نیست. زندگی زیباتر و کوتاه‌تر از اون‌ه که صرف این جور کارها بشه.

پی‌نوشت: این بحث برای من تمام است. به موضوع تاپیک برگردیم.

پی‌نوشت ۲: لحن و رفتارت خیلی شبیه یکی‌ه که من می‌شناسم. نکنه یک کاربری تو دو حساب کاربری؟

یکی از چالشهای تریدر همین اعتماد به نفس و تاب آوریه . اینکه کسی ما رو لایک کنه و یا دیسلایک کنه نباید روی رفتار ما تاثیر بزاره . میتونیم یک چالش راه بندازیم و هر کی هر چی نوشت دیسلایک کنیم تا حساسیت ها از بین بره . خوشحال میشم این پست رو هم دیسلایک کنید . :wink:

خخخخ مهندس چه اشتباهی کردم اسم جایزه آوردم :joy:

سلام آقا ساسان عزیز ، بنا به دلایلی سرمایه ام را به Eplanet و صرافی Bitunix انتقال دادم ، متاسفانه ایپلانت مثل آلپاری MT4 را ساپورت نمیکنه که بتونم تست کنم ولی به هر حال همینکه لطف کردین و قصد کمک داشتین مجددا از شما سپاسگزارم.

آقای محمدی به نظر بنده می تونیم مطالب را به دو دسته در ابتدا تقسیم کنیم

دسته اول دوستانش که تمایل دارند برای کمک به دیگران برای بالا بردن سطح دانش ترید فعال باشند و دسته دوم دوستانه که فقط در جمع دوستانه تمایل به حضور دارند و لزوما در مورد اول نیاز به فعالیت نمی بینن

حالا در کنار هم دوستانه بمانیم

و دسته اول را سامان دهی کنیم از لحاظ سبک و روش معامله

و باقی عزیزان هم در نظر داشته باشند که برای پرسش و پاسخ با حب و دوستی سوالی پرسیده میشه و جواب هم بر همین روال است و اگر ابهامی در کلام نوشتاری وجود دارد دوباره پرسیده شود

هر چند به اعتقاد بنده چون ترید هیچ جایگاه آکادمیکی ندارد و به لفظ ساده استادی کاملا به صورت گاراژی و خود تجربه گی است کمی انتقال مطالب سخت می شود

حالا دوستانه که موافق هستند برای اینکه سوتفاهمی ایجاد نشه نظر بدهن ممنون

نخند آقا واقعیته😂

از ۵ نفر از هرکدوم ۱۰ هزارتا بگیری حله :grimacing:

دمت گرم دقیقا همینو میخواستم بنویسم !!! هر سه بزرگوار جزو انسانهای دوست داشتنی و باهوش و باسواد هستند که خیلی چیزها دارم ازشون یاد میگیرم حالا بدی این تایپ همینه که جناب رستم پور به زیبایی اشاره کردن اگر میشد عواطف و چهره را در تایپ قرار داد این سه بزرگوار شاید از بهترین دوستان هم میشدن

فقط چون دستور فرمودید دیس کردم قربان

ظاهرا مشکل شما نیستید !!!

مشکل محیطیه که بزرگ شدید!!!

ادامه ندیم بهتره چون کار به مشاعره میکشه و من نمیخوام از ایرج بزرگ تضمین بگیرم در جوابیت

همینکه اینقدر حقیری و برای دیده شدن دست به هر کاری میزنی و میخوای با بزرگان مچ بندازی شاید کفایت مذاکرات باشه

شاعر میفرماید

ای مگس، این نه جولان‌گاهِ توست
عَنقَ را بین، کاین هوای راه توست

حالا بشین هی ادیت کن و حقارتت رو به جمع ثابت کن :joy:

دقت کرده باشید یک هفته است که در تاپیک نیستم فقط به خاطر اینکه احساس کردم از اون پیامی که برای دوستمون گذاشتم و منظوری هم نداشتم دوست عزیزمان آقای دید بان ناراحت شد و عذر خواهی هم کردم و ایشون هم بزرگواری کردن و بنده را بخشیدن که سپاس گذارم از ایشان ولی واقعا از ته دلم ناراحت بودم که چرا این اتفاق افتاد و چرا نتونستم منظورم را درست منتقل کنم

سعی کردم با ایجاد سوال و پاسخ با آقای محمدی سعی در کمک به دوستان کنم البته خودم هم خیلی به کمک نیاز دارم

چون وقتی هر انسانی اطرافش خالی از انسانیت باشد به پوچی میرسه و شخصا این رو دوست ندارم و همواره سعی کردم و سعی می کنم مفید باشم و از کمک دیگران هم استفاده کنم

من یکبار استراتژی خودم رو تو گروه گذاشتم ولی معاملات خودم رو هیچ وقت نذاشتم ( بدلیل اینکه بقیه ضرر هامو نبینند ) . ولی از استراتژی های دوستان و معاملاتی که طبق برنامه خودشان میزاشتند خیلی استفاده کردم و با اون استراتژی خودم رو هم بهینه کردم . فکر میکنم ساماندهی فکر خوبی نیست و اصولا استراتژی هر کس باید توسط خودش ساماندهی بشه و راهش بودن در جمع حرفه ای ها مثل همین تاپیکه .
خوب تو این وسط چند نفر خودنمایی میکنند ، چند نفر دنبال سیگنال فروش هستند و یکی هم کرکروبات میفروشه که باید تحمل کرد . من خودم اگر با فرستادن اسکرین شات از اخبار فارکس فکتوری میتونستم کمکی به تاپیک بکنم اینکار را انجام دادم و همیشه قدر دان زحمات و ارسال نکات ارزشمند دوستان هستم .

منظورم از سامان دهی این بود که مشخص بشه هر کسی چه سبکی داره که شخصا ایچی کار می کنم و کاملا مبتدی

و اگر بخوام دلیل ورود و خروج مشخص کنم حداقل یه پایان نامه باید تایپ کنم

عزیزان من رشتم ریاضی فیزیک بوده

ادبیاتم ب شدت ضعیفه

شماهام با شعر جواب همو میدین…من موندم الان دلخورین.باهم خوبین.بمن چیزی میگین

خلاصه اگه هرکار شده در نهایت ادب و احترام باهم صحبت کنید…ممنونم

دوستان برای اینکه موضوع رو تغییر بدم

دیدگاه بنده بر عکس آقای محمدی قطعیت در بازار است

و بنا به دلایلی می تونم اون اثبات کنم

و شما که ریاضی خوندید چرا کمک نمی کنی امیر خان به این قطعیت

خدایی درست تایپ می کنم ولی ایران بروکر غلط می نویسه