فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

باهاش صحبت کردم گفت آیفون 17 پرومکس در نظر گرفته برای دوستان :man_shrugging:

سید جان نفت رو تو 82 خریدی ؟

نه دادا 72.5 ، all in رو نفتم

با تشکر بابت ایده سرگرم کننده شما ،
بنظرم طلا ریزشی و تارگت اولم 3800 هست، نفت را هم روی 80.5 پندینگ خرید گذاشتم.

با این نظر به احتمال زیاد در مسابقتون از آخر اول میشم. :smiley:

تحلیل من منتظر تاییده

دوستان این قیمت سیگنال ورود و پیشنهاد سرمایه گذاری نیست!

با توجه به مدیریت ریسک خودم این محدوده ورود میزنم و ورود من با حجم و سرمایه ایه که حد ضررم میشه محدوده نفت 3 دلار!

پس به هیچ عنوان پشت دست من تو هیچ معامله ای ورود نزنین و توجه نکنین به معاملات.

با تشکر :wink:

آقایان بهنام اکبری و سامی شما به این پست و چند پست قبل و بعد از آن بدون استثناء :-1: داده‌اید. این پست خاص یک شوخی شخصی بین من و یکی از دوستان بود که مورد استقبال مخاطب شوخی هم قرار گرفت.

با توجه به رفتار تکرارشونده‌تان به نظر می‌رسد شما با تمام پست‌های من مشکل دارید که می‌شود مشکل شخصی نه محتوایی. مي‌توانید بگویید مشکل‌ چیست؟ شاید بتوانیم در باره‌اش صحبت کنیم و راه حلی پیدا کنیم.

در غیر این صورت باید فرض را بر این بگذارم که این رفتار تکراری شما مصداق مزاحمت (trolling) است.

اسرائیل لبنان رو زده و قراره تفاهم نامه ایران - آمریکا هم امضاء بشه . امروز اگر ایران پاسخ اسرائیل رو بده تفاهم میره رو هوا و به احتمال بالا ایران پاسخ حمله رو خواهد داد . پس با شروع بازار احتیاط بیشتری کنید و دوشنبه رو بی خیال معامله بشید . این هم تحلیل کوتاه مدت من

اگه اشتباه نکنم نفت از زمان حملهٔ آمریکا (۲۸ فوریه) بالای این عدد بوده. می‌تونم بپرسم کی خریدید؟

خرید اول من محدوده 58.8 بوده.

تاریخ تو عکس مشخصه

پله دوم محدوده 72.5 که هنوز فعال نشده

خرید اول من محدوده 58.8 بوده.

تاریخ تو عکس مشخصه

تبریک می‌گم. صبوری و پایداری شما، نتیجهٔ معامله هر چه که باشه، تحسین‌برانگیزه.:clap:

ممنون از لطف و نظر شما :rose:

خامشیِ مردِ دانا از تهی‌دستی نبود

خنده دارد بر کسی کز جهل، خود را یار نیست

فکر کنم این خبر رو می‌گید. بار سوم‌ه که اسرائیل علیرغم تهدید ایران به تلافی داره یه این محلهٔ خاص حمله می‌کنه. دفعهٔ اول ترامپ گفت تلفن زدم گفتم نیروها رو برگردونید. برای نخست‌وزیر اسرائیل وجههٔ داخلی بدی داشت که «ترامپ به‌ت دستور داد.» دفعهٔ‌ دوم اگه اشتباه نکنم ترامپ به نوعی خودش رو کنار کشید - دست‌کم علنی- و مذاکرات صلح بین دولت لبنان و اسرائیل رو پی‌گیری کرد. درنهایت ایران اول اعلام خاتمه عملیات کرد. مطمئن نیستم این بار از دفعهٔ قبل بدتر بشه. شاید بازار- بازیگران اقتصادی و حکومتی نه بازار بورس که تعطیل‌ه- الان منتظر واکنش آمریکا است.

پی‌نوشت: ظاهرا حمله محدود به یک ساختمان خاص بوده نه گسترده.

چند مدتی من اینجا فعالیت نداشتم دوستان شاید من رو بخاطر نیارن ولی هر چند وقت یه بار میام اینجا سر میزنم و از مطالب دوستان اگه بدرد بخور باشه استفاده میکنم

هدف خاصی نیست

فقط اینکه با این بازخوردها شاید بشه جلو بی ادبی و بی تربیتی و هتک حرمت شما که خیلی حقیرانه به شخص شخیصی و دلسوزی مثل آقای محمدی توهین میکنی گرفته بشه

که متاسفانه ادب و طرز تربیت شما گویا این اجازه رو نمیده و داری باز هم به حمله و بی نزاکتیتون در قبال درخواست حرفه ی و انسان دوستانه و مودبانه ایشون ادامه میدی !!!

و ایشون با بزرگ منشی فقط داره به وجناتت نگاه میکنه !!!

کاش مدیر این بخش فکری به حال افرادی مثل شما بکنه که دیگران رو آلوده نکنید !

چقدر زیبا کشیدی ؟!؟!؟!؟!؟!؟! دمت گرممممم :star_struck: البته اون برگشت موقتش از 4280 میبینم

سلام آقا احسان و دیگر دوستان

آقا احسان تحلیل اگر اشتباه باشه چند امتیاز منفی داره ؟چون درست باشه که امتیاز نداره

روز اول که تو این تاپیک اومدم یادمه در مورد پیش بینی رنگ کندل بود که خیلی شانسی بنده درست گفتم ولی خبری از جایزه نشد

الان ساسان جان داشتم در همین مورد مینوشتم…

هر کی درست بگه جایزه حقشه و من قبول میکنم…رو جفت چشام…

هرکیم اشتباه بگه جریمش همون جایزس

حالا هرچی عشقتونه بگین تاهمونو جایزه بزارم…گوشی/لبتاب/…

سلام علی آقا

اون اندیکاتور رو چک کردید ؟

اگر مطلب جالبی در موردش پیدا کردید لطفاً به اشتراک بزارید ممنون

قدیما تو تلگرام یه گروه داشتیم و دوستان از شهر های مختلف و گاها از کشور های مختلف بودن

هر وقت موضوع مسابقه میشد جایزه خرید بستنی بود اونم برنده باید برای خانواده خودش می خرید و عکس می‌فرستاد در گروه و بازنده هم باید برای خانواده خودش می خرید ولی برای خودش نه