قبول نیست . شما برنده میشید .
منم بهت میبازم اگه نبازمم به خاطر زحمت هایی که میکشی عمدی باز میبازم در کل صدرصد بهت میبازم ![]()
اقا من اینو 502 Bad Gateway
openresty دیدم ترسیدم
![]()
گفتم شاید چون اینو
نوشتم از ایران بروکر ریجکت شدم
![]()
سپاسگزارم از وقت و انرژی که برای این تاپیک گذاشتی . بنده دست بوس شمام و عزیزانی هستم که دغدغه هاشون . دغدغه مردمیه
و متاسفم که با وجود شفافیت کامل از صحبتهای بنده سوء برداشت کردی شایدم بنده ناخواسته و نادانسته . نگنجیده حرفی زدم . بگید تا بنده اصلاح کنم .
واقعیت اینه که هر از گاهی هدف تاپیک منحرف میشه . متاسفانه دوستان ناخواسته و یا نادانسته با بی توجهی به هدف تاپیک . ژورنال معاملاتیشون رو اینجا میزارن بدون هیچ توضیح و تفصیلی . که با توجه به تجربه و واقف بودن خود شما به این مسئله باعث حتی شاید ضرری به افراد مبتدی حاضر در این تاپیک بشه .
بخاطر همین مورد بود که از تجربه اشخاصی مث جناب ابری بی بهره شدیم .
و اینکه جوابهای خوب شما به همون توضیحات کلی ختم نشه امیدوارم باشی تا از تجربه و حضورتون کمال استفاده رو ببریم
نفرمایید اقا من قلبا اینو اعلام میکنم بنده نه تنها کوچیک شما بلکه همه افراد حاضر در این تاپیک هستم
شما راس میگید متاسفانه چون گاهی هدف منحرف میشه ادم باید در اینجور مواقع به سوالات مطرح شده باید بصورت منسجم نگاه کنه و سعی کنه انسانی خودشو جای مخاطبا قرار بده و پاسخ بده تا هدف اصلی تاپیک محفوظ باقی بمونه
دوست عزیز و محترم من ..
یکی از نشانه های بارز آدمهای متشخص و با ادب . احترام به درخواست دیگرانه ..
حتی اگه اون درخواست ادامه ندادن صحبت و زیر صحبتشون نرفتن باشه .
ادب، یعنی ترجیح آرامش دیگران بر اصرار خود برای شنیده شدن
داداش قبول نیس … تو استاد تحلیلای بلندمدتی من نهایت پوزیشنام یک دوساعته…
مثل اینکه ایران بروکرم مثل بانکا هک کردن…ایران بروکرو دست کم نگیرین
امیر جان با تغییراتی که پیش امد انگار آپدیت هم شد
اره داداش…ممنون از هکر هستیم ![]()
حالا ایران بروکر هی میگه ما اپدیت کردیم من میگم هک شدی ![]()
داداش شوخیستا اینجا جز مهم ترین و برجسته ترین کامیونیتی ایرانه باید زیر توجه هکرا باشه
ن داداش
من اینقد از عراقچی و کتاب هنرمذاکرش گفتم
هیچی نشده
اااااااااااااااااااااااااااااخ
درود امیر جان. واقعیت اینه که بنده مدتی به خاطر مشکلات اینترنتی که پیش اومد. مجبور شدم به این محفل دوستانه وارد بشم. مدتی اصلا عضو نبودم فقط نظاره گر زحمات شما دوستان بودم. همین موضوع من رو مجاب کرد که به خاطر منحرف نشدن از هدف شما دوستان. وارد بشم و اینجا سرتون رو درد بیارم.
همیشه آرزوم بوده که چنین محفلی با این امکانات خوب ایجاد بشه تا کمکی باشه برای جامعه تریدر ایران. تا بتونند از اشتباهات و تجربیات تریدرهای با تجربه استفاده کنند و حداقل مثل بنده در این مسیر دچار ضرر مالی و روانی نشن.
امیدوارم این محفل و تاییک بتونه چراغ راهی برای جامعه تریدر ایران بشه
دوست عزیز، همون طور که گفتم نه من، نه شما، و نه هیچ کس دیگر نمیتونیم برای هیچ کس دیگر و البته جمع تعیین تکلیف کنیم و بگیم چه بکنن یا نکنن. متاسفانه همچنان اصرار به تکرار این رفتار نامناسب و دادن نسبتهای خلاف واقع به جمع و فرد دارید. جای تاسفه.
حتی اگه اون درخواست ادامه ندادن صحبت و زیر صحبتشون نرفتن باشه .
برخلاف ادعای شما، این رفتار نامناسب به تکرار از طرف شما بوده است. بحث از طرف من در همان پست اول خاتمه پیدا کرده بود.
پایان بحث از طرف من. روز شاد و زیبایی داشته باشید.
متاسفانه به نظر میٰرسه هدف شما تقابله نه تفاهم. پاسخ شما در همون پست اول داده شد. نیازی نمیبینم بیش از این وقت خودم و جمع رو صرف چنین رفتارهای غیرسازنده و اظهارات خلاف واقعی کنم که به نظر میرسه هدفی جز جلب توجه نداره.
روز خوبی داشته باشید.
===============
پینوشت: متاسفانه طرف ماجرا همچنان اصرار به ادامه رفتارها داره، این بار با تهدید. همون طور که گفتم نیازی نمیبینم وقت خودم و جمع رو صرف واکنش به رفتارهایی کنم که به نظر میرسه هدفی جز جلب توجه نداره.
با احترام «ز تعارف کم کن و بر مبلغ افزا»
. اول جایزه رو مشخص کنید.
به به حریف پیدا شد
برو که بریم
جایزه هم باید مهندس بده به شرطی که اون لبتابی که پرت کرد بیرون نباشه ![]()
بزرگوار . محترم . آدم . بشر …
چند دفعه دیگه میخوای به توهیناتت ادامه بدی . نمیخوای تمام کنی این موضوع رو ی؟
و با هم گپ دوستانه کنیم ؟
اتفاقا چند وقتیه چشمم دنبال یه لپتاپ ASUS ROGه. ![]()
اعتقادم به تحلیل یه هفته قبلم قدری هم بیشتر شده. با توجه به این که دو طرف از امضای توافق در امروز و فردا صحبت میکنن و پاکستان خودش رو داره آماده میکنه برای مراسمش شاید باید منتظر یه ریزش قابل ملاحظهٔ نفت، مثل ریزش روز جمعه پس از پست ترامپ در مورد رسیدن به توافق و حمله نکردن به ایران باشیم که نتیجهش شد یه خیزش قابل ملاحظه تو قیمت طلا. بسته به زمان واقعی امضا شاید توی بازشدن بازار تو دوشنبه، شاید هم دیرتر.
سلام رفقا روزتون بخیر
من نظرشخصی و دیدگاهم نسبت به اپن مارکت فردا به اشتراک گذاشتم
خوشحال میشم شما هم مشارکت کنید و نظرتون رو بگید
و اینکه صعود بلافاصله رو من احتمالش رو کم میدونم چون حداقل برای صعود کف 4177 زده بشه بعد صعود کنه
و اینکه تا آخر شب معلوم نیست صلح میشه یا نه
و اینکه تایم 15 یا 30 اگه بالای 4246.63 کلوز صعودی بده و تا کف تی آر حتی پایین تر 4125 یا 4080 یا 4020 میتونه بریزه ولی در برگشت صعود قطعی خواهد بود ( اگه کلوز بده بالای 4246)
بنظرم همچی بستگی به 4246.63داره
اینکه کندل بالاش بسته میشه یا با شدو میریزه
ممنون میشم دیدگاه خودتون رو بگین و اینکه طبق نظرسنجی اکثر شرکت های بزرگ و خرد و تحیل گرا بزرگ از پیش بینی این هفته این بوده که طلا نزولی یا خنثی خواهد بود( 60 درصد )