ببینید راستش من احتمال ریزش پیش از رسیدن به اون قیمت رو بالاتر میبینم ولی اگر تا ۵۰۰۵ بره بالا یعنی عملا ما یک فاز صعودی رو طی کردیم چون از همینجا تا ۵۰۰۵ حدود ۷۸۰۰ پیپ فاصلهست!! و اگر عدهای روی بای باشن سودهای خوبی هم خواهند کرد؛
اما این تحلیل رو بیشتر برای این گذاشتم که وقتی به ۵۰۰۵ برسه، سقفهای متعدد بسیار مهمی رو رد کرده که مهمترینشون هم ۴۸۸۸ هست؛ برای همین بعد ازون خیلیها روی پولبکها وارد بای میشن و من نظرم اینه که با رسیدن به قیمت ۵۰۰۵.۵۵، نقدینگی بسیاااار زیادی جمع شده و بهتره بعدش دیگه به پوزیشنهای سل فکر کنیم بیشتر!
درواقع تحلیلی که دادم به درد طولانیمدت میخوره و اونم فقط درصورتی که چارت تا اونجا بره بالا!!
پس میشه گفت فرمایش جناب فرقانی @user_41055 صحیحه و عملا کمک خاصی به تریدمون نمیکنه فعلا!
اول تشکر کنم از سایت ایران بروکر به خاطر تاپیک ارزشمند و انسان دوستانه با امکانات عالی که راه اندازی کرده .
دوم از دوستان سخاوتمندو بزرگواری که منت نهاده و در این راستا به کمک هموطن خود بدون شو آف. بدون هیچ چشم داشتی تجربیات چندین ساله خودشون رو برای یاری هموطنش در اختیار تاپیک میگذارد .
علی الخصوص در اینجا آقا امیر عزیز و چند نفر از دوستان بزرگوار که استراتژی و پلن روشن . ساده و شفافی بدون هیچ منت و شو آف ارایه داده اند.
قطعا رسالت این تاپیک برای بسیاری از افراد. مخصوصا مبتدیان یا کسانی که در بازارهای مالی دچار ضرر و بلاتکلیفی شدهاند. بسیار حیاتی است.
دوستانی که شرایط زیر را دارند. لطفا حضور خود را اعلام کنند (و اگر تمایل دارند. مشکل اصلی خود را هم بنویسند)
مبتدیان مطلق.. تازه وارد بازار شدهاند و دانش کافی ندارند و نمیدانند از کجا شروع کنند.
کسانی که استراتژی ندارند.. چندین روش را امتحان کردهاند. اما هنوز به یک استراتژی منسجم و قابل اتکا نرسیدهاند.
کسانی که سود مستمر ندارند.. گاهی سود میکنند. اما در بلندمدت یا ضرر میدهند یا به سود پایدار نرسیدهاند.
کسانی که دچار ضررهای روانی شدهاند.. احساسات (ترس. طمع. انتقامجویی) روی تصمیماتشان غالب است.
لطفا دوستان در این تاپیک…………
بدون خجالت و شرم مشکل خود را بگویید (همه از جایی شروع کردهایم).
….
درخواست از اساتید عزیز
تجربه شما خیلی ارزشمند و مفیده . اما لطفا هر معاملهای رو که میذارید. توضیح بدید…
چرا وارد شدید؟
حد ضرر و حد سود کجا بود؟
اگر ریسکفری کردید. چطور و کی؟
چطور بسته شد؟ سود یا ضرر؟
لطفا …فقط / خریدم / فروختم / ننویسید. چون به مبتدی کمک نمیکند و باعث کپیبرداری اشتباه میشه.
اگر وقت دارید و پست میذارید این بهترین راه کمک به هموطنانه.
و اینکه از شما درخواست دارم به بنده منت بگذارید و در این راستا حتما اگه تجربه و دانشش رو دارید به سوالات و مشکلات دوستان رسیدگی کنید .
….
لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا از اعلام سیگنالهای لحظهای یا تاپیکهای تجاری خودداری کنید.
هدف اصلی یادگیری گروهی. رفع اشکالات رایج و یافتن مسیر سود مستمر است.
/برای یاری به هموطن از سر همدلی . که همانا ساختن خود است
اگر توافق امضا بشه، که دو طرف میگن امروز و فردا ممکنه امضا بشه، شاید قیمت نفت ریزش قابل ملاحظهای بکنه و در نتیجه شاید طلا یه خیزش قابل ملاحظه داشته باشه. شاید بخوای این رو هم در نظر بگیری.
آقا خیلی زیبا نوشتید اما اگه خودتون بشینید جملتون رو چند بار بخونید میبینین که کل همین موضوعی که نوشتید شعار هست . و نمیشه مدیریت کرد بهتون قول میدم باز همان مشکلات هستند ! همان برداشت های اشتباه وجواد دارند ، مثال میگم اینجا هیچکس ثابت شده نیست !. تا جایی که خودمم معاملات همه رو چک میکنم وقتی از کسی میپرم چرا اینکارو کردی حتی ( خودتون ) ناراحت میشین و همچنین بقیه هم یا غمگین میشن یا فرار می کنن یا در قبال سوال پرسیده شده گارد میگیرن ، مگه اینکه یه 120 دقیقه بشینی به طرف توضیح بدی چرایی رو که اونجا هم پوزیشن از دست رفته !
پس شعار ندیم بنظرم در عمل اولا ثابت کنیم
دوما دلیل اینکه این کار خیلی اشتباهه و اینو مهم میکنه اینه ، هر تریدر باید با پلن شخصی شود کسب کنه !
سوما روان همه تردر ها متفاوته ولی انتظار واکنش جمعی باید زمانی باشه که همان جمع به دیدگاه واحد برسن !
و … موارد بسیاره غیره وجود دارد که مشکل ساز می کند این جملات شما رو !
خوبه که آدما به فکر هم دیگه باشن و بخوان - به نظر خودشون- کمک کنن به اونایی که شاید به هدف سیگنال گرفتن یا آموزش رایگان این تاپیک رو میبینن اگرچه هدف اصلی این تاپیک - مثل تاپیکهای مشابهش تو سایتهای داخلی و خارجی- معامله و تحلیله نه آموزش - مخصوصا به شکل پرسش و پاسخهای رفت و برگشتی - که شاید قدری بحث رو دور کنه از موضوع اصلیش.
برای برطرف کردن نیازهای هر دو طرف موضوع جدید «آموزش استراتژیها/سبکهای معاملهٔ طلا» ایجاد شد که تخصصی به اون موضوع میپردازه. شاید مرجع بهتر و متمرکزتری باشه برای دوستانی که برای هدفهای آموزشی اینجا هستند و دیگرانی که شاید بیرون از این موضوع هم دنبال چنین آموزشهایی هستند.
نمیدونم چرا باز ( از همین اول کار نوشتین اگه شو آفه رفع زحمت کنم !! ) خب داداش مطمئن باش وقتی این جمله رو مینویسی کلید رفع زحمتت رو کاملا بصورت نامحسوس و روانی میزنن ! که رفع بشین بدون اینکه خودتون متوجه بشین ! چون دارید برای کار مثبت در جهت خیر جامعه مینویسی . حتی الان ازتون چند تا سوال پرسیدم بعد اینکه پرسش شروع شد به جواب های خودتون نگاه کنید ببینید چقدر روی سوالات مطرح شده گارد ایجاد کردین ! و چقدر راه حل ! و چقدر حاضرین برای همین پاسخگو باشین ! که حتی اگه الانم بخوام با دقت بگم ، شما جواب نمیدین بلکه در جملات خودتون از گیر کردن درون شکستی که در مسیر همه تریدر ها وجود دارند صحبت می کنید ! که نشان دهنده اینه که خوده مطرح کننده راه حل به لحاظ اجرای استراتژی در مشکل اساسی قرار گرفته !
یه لطف در حق هم دیگه بکنیم
الکی جملاتی نویسیم که وقتی سوال مطرح شد فرار کنیم ! چون مضمون اون جملات برای ذهن خودمونم باور پذیر میشه اما در عمل وقتی نتونستیم باورامون رو به سرانجام برسانیم ، خصلت طبیعی آدمیه که از خودش دلسرد بشه !
پس اولین کار در اصول ترید اینه : طبق اصول نباید کاری کنیم که خودمون از خودمون دلسرد بشیم
گارد نیست دوست بزرگوار من . یه صحبت دوستانه ولی رک و صریح بود . و ممنونم که نظرت رو بیان کردید
از شما هم درخواست دارم در این راستا جدیت خودتون رو بکار بگیری .
مث بنده نمیخواد از کلمات غیر منطقی یا گنده که فرمودید استفاده کنید .
زبانی عوام فهمانه از تجربیاتت تون رو در صورت مشکل دوستان ارایه بدید تا شاید دوست عزیزی از تجربیات شما استفاده کنه . و از سردرگمی که خیلی از ما ها دچارش بودیم در بیاد .
ممنون از بازخورد. با احترام به نظر شما.،متن اشاره شده یک راهنمای کلیه نه مربوط به این تاپیک خاص با عنوان «فقط معامله و تحلیل» و تا جایی که من میبینم در اون هیچ اشارهای به آموزش هم نشده. نوشتهٔ من نه نامی از کسی برده و نه مخالفتی با آموزش کرده بلکه با ایجاد تاپیکی خاص پیشنهادی داده بود برای متمرکزتر و بهتر انجام شدن اون. اگر سود نداشته باشه- دست کم از نظر مرجعی متمرکز برای مراجعههای بعدی- فکر نمیکنم ضرری به کسی بزنه.
پس میشه با تجربه شما شاید دوستی از سردرگمی دربیاد .اگه هدف اینجا بودن اینه که سرا پا در خدمتم . اگر هم شو آفه که بنده رفع زحمت کنم.
نسبت خودنمایی (show off) دادن به دستکم بخشی از دوستانی که به هر منظوری که خودشون صلاح میدونند در راستای موضوع تاپیک یعنی «معامله و تحلیل» در این جمع هستند، شاید خیلی سازنده نباشه. دو قطبیهای این یا اون، جدای از دقت و صحتشون، میتونه آدمها رو وادار به جبههگیری در یکی از قطبها کنه. شاید دوست داشته باشید روشهای همدلیبرانگیزتری رو هم امتحان کنید.
پایان بحث از طرف من. روز شاد و زیبایی داشته باشید.
===========================
پینوشت: بد نیست گفته بشه که من، یا هر یک از دوستان دیگر در این جمع که همه به صرف بودن در اینجا عزیز و محترمند، الزامی به پاسخ به هیچ گفته یا نوشتهای نداریم. زیربنای یک جمع سالم در درجهٔ اول با هم بودن و لذت بردن از همنشینی سالمه که لازمهش ادب و احترام و فروتنیه. اگر در کنارش فایدهٔ بیشتری هم بردیم زهی سعادت.
اول می پرسم چرا خودتون به همین سوالات اساسی در ادامه صحبت های خودتون پاسخ اساسی ندادید طبق روال همیشه که اینجا فعال هستین . !
و در ادامه دلیل واکنش منفیم به طرح سوالات شما اینکه : اشکالی نداره ، چون بنده از طعنه درون جمله ایه شما غمگین شدم ! که با مضمون تمسخر ذهنی به کلمه اساتید درخواست کمک از همون ادما کردید برداشت کردم و از این نقطه ری اکشن بی ادبانه خودمو اصلاح و پاسخ رو به این شرح می نویسم :
مثل همیشه
نظرمو طبق اصول انسان دوستانه میگم
هیچ منیت یا من در پاسخ وجود نخواهد داشت
روال اصلی تجربیاتمه و امیدوارم معامله گران حرفه ای هم با در نظر گرفتن اصول انسان دوستانه با نشر تجربیات ، آگاهی خودشونو برای بقیه انسان هایی که میخواهد معامله گر بشوند مسیر اگاهی مثبت رو رقم بزنند و از این راهنمایی برای ارتقا روح خودشون استفاده کنند .
سوال شما
مبتدیان مطلق.. تازه وارد بازار شدهاند و دانش کافی ندارند و نمیدانند از کجا شروع کنند.
جواب بنده برای سوالات شما :
یادگیری
بهترین راه حل در 6 ماه اول ورود برای معامله گر شدن برای کسانی که می خواهند خودشان معامله گر بشوند ( اگر میخواهند از هر نوع حمله به پولشون در امان بمانند باید خودشون معامله گر بشوند و از تجربیات واقعی خودشون برای ارتقا داریی استفاده بکنند )
روزانه حداقل 4 ساعت برای یادگیری در مراحل اولیه جدا کنید ( این حداقل ترین میزان هست برای اینکه در مغز ما اصول اصلی معامله گری شکل بگیره )
دمو
بعد از 6 ماه یادگیری مفاهیم اولیه به هردلیلی اگه وارد معامله واقعی بشید قرار بیوفتید توی لوپ ضرر ! هرچقدر باهوش تر همونقدر بیشتر !
راه حل ؟
برای پیاده سازی اصول اولیه که در 6 ماه یاد گرفتید حداقل 2 سال زمان نیاز دارید ( حداقل 2 سال هر روز باید روی مفاهیم اولیه بصورت مداوم با دیسیپلین مشخص تمرین کنید )
در این دوسال هرمعامله گر باید به مفاهیم اصلی که در اصول اولیه رسیده ، برای بکار گیری در رسیدن به تعداد معاملات درست و غلطه مشخص استفاده کنه
تمام تصمیمات روزانه خودشو در معاملات دمو را باید هر روز بصورت ژورنال بنویسه
( ژورنال یعنی ( نوشتن ) تجربیات واقعی از زمان حال )
که شامل :
چرایی ورود به معامله
چرایی برآورده شدن سود
چرایی برآورده نشدن سود
استرس - هماهنگی ذهنی
تجربیات منفی که با معامله در خارج از تایم معاملاتی ایجاد میشه
کسانی که استراتژی ندارند.. چندین روش را امتحان کردهاند. اما هنوز به یک استراتژی منسجم و قابل اتکا نرسیدهاند.
جواب
باید این سوال از ابتدا نگاه کرد نه از وسط تا مشکل اصلی دیده بشه :
چون خودم در شروع کارم به معامله گری بعلت کمبود درآمد و نبود سرمایه کافی نتونستم با یک استادی همراه بشم دلیل نمیدونم بگم برای یاد گرفتن استراتژی نباید دنبال معلم برید چون کابین ترید به مراتب خطرناک تر از سقوط یک هواپیما برای جان تریدر هست و باید درصورت داشتن امکانات مالی یک راهنمای قدرتمند بالای سر هر مبتدی باشه تا از خطرات مالی که در دید شخصی میتونه دچار بشه جلوگیری کنه در آینده . مگر نه استراتژی های خام و پخته نشده زیاد هست در مثلا یوتیوب ! که همه میتوانند در سال های اولیه استفاده کنند ولی نتیجه مشخصه درجا زدن
اولین و مهم ترین اصل اینه هر شخص باید از یک استراتژی برای همیشه استفاده کنه ( سود و ضرر اونو بپذیره ) ، لزوما نه برای هر معامله و بلکه( دید کلی و ساختار کلی برای ذهنش شخصی سازی کنه در این دوسال اولیه ) ( میتونه از یوتیوب باشه اره ، فقط در آینده اگه متوجه شدید که به یک نفر هم نیاز هست برای راهنمایی و آموزش باید برای بهنیه سازی معاملات ضرر ده که از یادگیری دیدگاه یوتیوبی استفاده کردید یک ژورنال امنیتی بنویسید برای تشخیص تصمیمات درست از غلط .( چون قبل استفاده از دید معلم از دید هایی که در سوشال مدیا هست استفاده شده و در ذهن معامله گر الگو گذاری شده ! )
کسانی که به هر دلیل نمیخواهند یک ساختار ذهنی کلی برای خودشون ایجاد کنند باز درجا خواهند زد
یک استراتژی با روانشناسی سود ده خواهد بود اینو همه میگن ، اما روانشناسی زمانی حاصل خواهد شد معلمی که این دید رو برای شما میسازه فرقی نداره اون معلم در یوتیوب باشه در خونتون باشه یا در هر کجایی باشه یا اصلا خودتون باشید که با اتکا بر زمان مثلا بجای 4 سال 8 سال شخصی آزمون و خطا کنید برسید و بالاخره باید اون شخص ، تجربیات معاملات موفق رو در بلند مدت درون ذهن شما بتونه بکاره و این مثل نهال میمونه ! برای موفقیت شما .
در اینجا صحبت از TP یا SL نشد چون قبلا نظرمو در رابطه این خصوص گفتم
سوال شما
کسانی که سود مستمر ندارند.. گاهی سود میکنند. اما در بلندمدت یا ضرر میدهند یا به سود پایدار نرسیدهاند.
جواب ساده
در بهینه سازی استراتژی شخصی
تلاش کنند
تلاش کنند
تلاش کنند
سوال شما
کسانی که دچار ضررهای روانی شدهاند.. احساسات (ترس. طمع. انتقامجویی) روی تصمیماتشان غالب است.
جواب ساده
3 الی 6 ماه عقب بکشید و زمانی که پذیرفتید ضرر متحمل شده جزوی از کار هست و بوده و در ادامه وقتی به یاد ضرر ها افتادید هیچ تاثیر احساسی درونتون شعله ور نشد میتونید کم کم برگردید .
بهترین کار در این زمانی که عقب کشیدید ، طبیعت گردی ، تفریح ، اگه هنر بلدید خلق هنر ، گردش ، با این کار ها ذهنتون بر آینده و زمان حال متمرکز میشه و با گذشت زمان بیشتر باید تلاش کنید حس انتقام رو کاملا از ذهنتون رفع کنید تا رفع نشه لوپ ضرر هنوز ادامه داره ، وقتی رفع شد دوباره برگردید یه چند هفته اول تمرین کنید بعد دوباره با آرامش شروع کنید
دوستان قبل از اینکه بازار باز بشه بیایید یک مسابقه پیش بینی روند و حرکات بازار در هفته جاری برگزار کنیم ببینیم در اخر هفته چه کسی برنده میشه ! البته اینرا میدونم که استراتژی کوتاه مدتی بعضی دوستان براساس لحظه هست و نه دید میانمدتی و کوتاه مدتی ، یعنی چون لحظه ای ساختارشون در تایم یک دقیقه شکل میگیره دیگه وقت نمیکنند بیان دلیل ورودشون بگن مگر اینکه پوزیشنشون وارد سود شده باشه ، صحبت من با اون دسته از دوستانی هست که روندی و بلند مدتی کار میکنند و وقت برای تحلیل دیلی و هفتگی دارن ، به برنده از طرف مدیریت محترم تاپیک جوایز ارزنده ای تعلق میگیره که امیدوارم شامل اون لبتاب پرت شده از پنجره نباشه
دوست عزیز، همه دوستان این جمع، به صرف بودن در اینجا عزیز و محترمند و از نظر حق و حقوق برادر و برابر. من، شما، یا هیچ کس دیگری از این جمع نمیتونه به کس دیگری بگه چه بکنه یا چه نکنه..شاید دوست داشته باشید در پستهای بعدیتون بیشتر به این نکته دقت کنید.